Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
10.3.06 10:51

12.hod spánku o tom si můžu nechat jenom zdát. Davídek vydrží tak 6-8hod v kuse, ale i tak je to dobrý.
Tak to vážení tada v pondělí, jestli nebude nic dole, tak budu zuřit. no necháme se překvapit.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.3.06 11:21

Ahoj holky
mám chvilku než přijdou kámošky, malej si hraje, ale tříská do té hrazdičky jak šílenej :lol:
Už jsem byla venku, pršelo, jen jsem přišla domů tak přestalo, no není to pech!!
Co bych za to dala kdyby Filípek spal aspoň 8.hodin v tahu, u nás to tak bývalo, že spal celou noc, ale poslední dobou je po 5. hodinách vzhůru, a někdy častěji :? A přes den je to bída, dokáže spát dlouho jen venku, ale kdo má v tom počasí chodit po venku 3.hodiny, že!?
Jasně v pondělí přeměříme a převážíme, ale jsem si jistá, že se nic nezměnilo, teda myslím u mě!!

• Citovat
  • Upravit
559
10.3.06 11:22

Omlouvám se, zapomněla jsem se přihlásit :lol:
Tak hezký den Petra s Filípkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.3.06 11:41

Ráchelka usínala vždy kolem 2.00h. a tento týden kolem 23.00h. Spí tak 2-3 hoďky, pak ji nakojím, a pak usne na 3 hoďky a zase papá. Někdy spávala i 6 hodin v kuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.3.06 13:07

Ahoj holky, ted jdeme ven, tak se ozvu večer.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
10.3.06 14:14

Nazdárek holky a dětičky :lol:

Tak jsem dorazila z obchodu,utratila jsem nehoráznou sumu peněz.
Samý nutný věci jsem kupovala :lol:
Album na fotky,flašku Avent s dudlíkem na kaši ( já té mojí potvůrce dám budit maminečku po 2 hoďkách :lol: ),na lžičku ji moc nechce,tak zkusím flaškou,ale musím ho nechat pořádně vyhladovět,aby mu bylo jedno co jí :oops: :D
Potom jsem koupila plavečky v DM od Babylove,za 3 týdny jdem do bazénu,tak ať tam neupustí bobek :lol:
No a pak ještě nějaký jídlo,Bepanthen-ten je taky nehorázně drahej a suma sumárum 2500,– v pr...... :oops:

Co se týče pasení koňů,tak koukám,že jsme na tom všichni obdobně :lol:
Vydržíme asi 30 vteřin,pak nastane řev a zaboření obličeje do podložky a to je vše,co předvede :roll:

Až se naučí přetáčet z bříška,tak to asi udělá jen jednou,páč pak zjistí,že se mu to vlastně nelíbí a bude vymalováno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
10.3.06 14:17

KaVi - já si říkala, kde se touláš, a tys nám zatím utekla. Ty ty ty! :lol:
 Alenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
10.3.06 14:31

Alenko,když vy jste už taková sehraná parta a tady holky jsou chvilinku a znám HaPe,je to kámoška.

Tak se nezlob :lol:

Navíc jsme byli týden na horách,tak jsem neměla přístup k netu.
Ale poctivě Vás sleduju,nebuj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
10.3.06 15:00

Tak my vyrážíme na to kafčo s kámoškama.
Večer se ozvu.
 M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
10.3.06 16:13

Ahoj holky, tak já byla hned ráno na 4hodinové jávské masáži!!! Jsem jako znovuzrozená!!! Svlékla jsem se tam ze zimní kůže.
Stázinka dlouho nechtěla o ležení na břichu ani slyšet, ale pak jsem to zkusila s odstupem času a hned ji vyfotila. Od tý doby je v poho. Včera dokonce na bříšku i usnula!!!!!!!!
U nás je dneska krásně. Jsem s malou v kanclu. Snad nebudu večer grogy a ozvu se. Zatím páčko holky a miminka naše!!!! Jdu se ještě kochat do galerky :lol:
Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
10.3.06 18:16

Ahoj holky, tak už jsme doma. Tady bylo taky nádherně, sluníčko svítilo celej den.
Gabko co je to ta jávská masáž, nějak nejsem v obraze.
Jdu připravit večeři, zatím čauky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.3.06 18:24

My jsme též přišly z vycházky. Malá se krásně vyspala, tak uvidíme,co bude dělat večer:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
10.3.06 18:50

Gabko nebylas´ na té masáži v Java Princess?
Hned bych šla taky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
10.3.06 19:18

Nazdárek,
tak jsme zpátky z kavárny. Metro jsme zvládli v pohodě i s jezdícíma schodama. Mates byl hodňoučkej a druhé miminko taky, takže paráda.

Gabko, taky by mě zajímalo, co to obnáší ta jávská masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
10.3.06 20:33

Jsi dobrá Mončo takhle cestovat. To já se ještě trochu bojím na jezdících schodech. Nejradši chodíme do parku Na Jezerce, ten mám 5 minut od domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí