Poradna duly
Jana Čurdová
12.hod spánku o tom si můžu nechat jenom zdát. Davídek vydrží tak 6-8hod v kuse, ale i tak je to dobrý.
Tak to vážení tada v pondělí, jestli nebude nic dole, tak budu zuřit. no necháme se překvapit.
Hana
Ahoj holky
mám chvilku než přijdou kámošky, malej si hraje, ale tříská do té hrazdičky jak šílenej ![]()
Už jsem byla venku, pršelo, jen jsem přišla domů tak přestalo, no není to pech!!
Co bych za to dala kdyby Filípek spal aspoň 8.hodin v tahu, u nás to tak bývalo, že spal celou noc, ale poslední dobou je po 5. hodinách vzhůru, a někdy častěji
A přes den je to bída, dokáže spát dlouho jen venku, ale kdo má v tom počasí chodit po venku 3.hodiny, že!?
Jasně v pondělí přeměříme a převážíme, ale jsem si jistá, že se nic nezměnilo, teda myslím u mě!!
Omlouvám se, zapomněla jsem se přihlásit ![]()
Tak hezký den Petra s Filípkem
Ráchelka usínala vždy kolem 2.00h. a tento týden kolem 23.00h. Spí tak 2-3 hoďky, pak ji nakojím, a pak usne na 3 hoďky a zase papá. Někdy spávala i 6 hodin v kuse.
Nazdárek holky a dětičky ![]()
Tak jsem dorazila z obchodu,utratila jsem nehoráznou sumu peněz.
Samý nutný věci jsem kupovala ![]()
Album na fotky,flašku Avent s dudlíkem na kaši ( já té mojí potvůrce dám budit maminečku po 2 hoďkách
),na lžičku ji moc nechce,tak zkusím flaškou,ale musím ho nechat pořádně vyhladovět,aby mu bylo jedno co jí
![]()
Potom jsem koupila plavečky v DM od Babylove,za 3 týdny jdem do bazénu,tak ať tam neupustí bobek ![]()
No a pak ještě nějaký jídlo,Bepanthen-ten je taky nehorázně drahej a suma sumárum 2500,– v pr...... ![]()
Co se týče pasení koňů,tak koukám,že jsme na tom všichni obdobně ![]()
Vydržíme asi 30 vteřin,pak nastane řev a zaboření obličeje do podložky a to je vše,co předvede ![]()
Až se naučí přetáčet z bříška,tak to asi udělá jen jednou,páč pak zjistí,že se mu to vlastně nelíbí a bude vymalováno ![]()
KaVi - já si říkala, kde se touláš, a tys nám zatím utekla. Ty ty ty! ![]()
Alenka
Alenko,když vy jste už taková sehraná parta a tady holky jsou chvilinku a znám HaPe,je to kámoška.
Tak se nezlob ![]()
Navíc jsme byli týden na horách,tak jsem neměla přístup k netu.
Ale poctivě Vás sleduju,nebuj ![]()
Ahoj holky, tak já byla hned ráno na 4hodinové jávské masáži!!! Jsem jako znovuzrozená!!! Svlékla jsem se tam ze zimní kůže.
Stázinka dlouho nechtěla o ležení na břichu ani slyšet, ale pak jsem to zkusila s odstupem času a hned ji vyfotila. Od tý doby je v poho. Včera dokonce na bříšku i usnula!!!!!!!!
U nás je dneska krásně. Jsem s malou v kanclu. Snad nebudu večer grogy a ozvu se. Zatím páčko holky a miminka naše!!!! Jdu se ještě kochat do galerky ![]()
Gabka a Stázinka
Ahoj holky, tak už jsme doma. Tady bylo taky nádherně, sluníčko svítilo celej den.
Gabko co je to ta jávská masáž, nějak nejsem v obraze.
Jdu připravit večeři, zatím čauky.
My jsme též přišly z vycházky. Malá se krásně vyspala, tak uvidíme,co bude dělat večer:)
Gabko nebylas´ na té masáži v Java Princess?
Hned bych šla taky
![]()
Nazdárek,
tak jsme zpátky z kavárny. Metro jsme zvládli v pohodě i s jezdícíma schodama. Mates byl hodňoučkej a druhé miminko taky, takže paráda.
Gabko, taky by mě zajímalo, co to obnáší ta jávská masáž.
Jsi dobrá Mončo takhle cestovat. To já se ještě trochu bojím na jezdících schodech. Nejradši chodíme do parku Na Jezerce, ten mám 5 minut od domu.