Poradna duly
Jana Čurdová
Jé už to funguje Ivo, Ráchelka je v metříku!!! Krása, ta má vlasů!!!
To máme být holky na co pyšné, máme krásné děti. Ještě jsme neviděli metříky Honzíka a Haničky ![]()
Gabka
Gabko, děkuji Ti za mail. Péťa má doma Zoner Media Explorer 6, tak jsme to zkusili
. Dívala jsem se na Tvé fotoalbum, a je opravdu moc hezké. Jak tam můžu prosím Tě vložit své fotky? Jednu jsem tam zkoušela dát a nezobrazilo se mi to. Pošlu Ti email.
Tak Matýsek už je taky v galérce. Že jsem ráno napsala, že skoro vůbec nebrečí, to byla velká chyba. Dnes probrečel skoro celý odpoledne ![]()
Gabčo, jak to nakonec bylo s tou galérkou? Mohla jsi ji vyrobit ty, nebo to musela udělat Missorka?
Moni, musela ji vytvořit Missorka, včera a dneska jsem ji poslal SZ, ale nějak se mi to nedařilo a tak jsem ji poslala mail a za chvíli mi přišla odpověď a bylo to!!! Hned jsem vám dala vědět.
Jdu hned juknou!!
Gabka
Ach jo holky, je nás moc, tak je to bez fotek. Zítra skusím nějaký dát do fotoalba, ještě jsem nepřišla na to jak.
Zatím ahoj
Dobrý večer, zdravím všechny maminky a dětičky Úspěšně jsem zvládla cestování v tomto nečase, jen jsem vylezla ven tak jsem byla úplně mokrá ![]()
Malej celou cestu prospal, takže teď má moc energie a na spánek to moc nevypadá, kope nožičkama a vykládá si ![]()
Manža je na pracovním večírku tak jsem sama s prckem ![]()
Už jsem nakoukla do galérky, hned tam taky šupnu nějaký fotky Filípka
Doufám, že se mi to podaří, protože já tomu vůbec nerozumím, pořád se mi nedaří ty obrázky ![]()
To je super,že už máme fotogalerku,hned jsem tam šupla pár fotek ![]()
Já je musím zmenšovat,jinak to nevezme ![]()
Malej už spí,dneska brzo,protože celý odpo nespal,jsem k.o. ![]()
Peťi to cestování jsem ti teda nezáviděla,já jdu zítra pěšky do Careffouru a jestli bude tak jak dnes,tak to abych si vzala sněžnice ![]()
KOUKÁ,ON KOUKÁ!!!!!!!!!!!
Ježíííš,doufám,že je to jen ze snu ![]()
Asi ne,fňuk ![]()
Za co? ![]()
Já ho ale stejně miluju,nespavca jednoho
![]()
Holky, tak jsem tam šoupla 3 fotky na zkoušku a povedlo se. Dnes se už neozvu, takže zítra.
Dobrou noc maminám i mimískům.Hana
Jak vložit foto
Najdeš naši fotogalerii
Dáš Upload obrázku
Vybereš Listopad 2005
Dáš Procházet
Objeví se fotky,nebo si je najdeš a vybereš,jakou chceš
Napíšeš komentář
Dáš Uploadnout obrázek
Jesli se nezobrazí,tak má moc pixelů,je prostě velká ![]()
Jak foto zmenšit
Najdeš fotku
Klikneš pravým tlačítkem na myši
Otevřeš v programu Zoner media Explorer
Dáš Upravit(na liště)
Změna rozměrů
Automaticky se zmenší
Dáš o.k.,zavřeš,zeptá se to,zda uložit změny,tak dáš ano a je to ![]()
JEDNODUCHÝ,NE????
![]()
Kači díky, tak já to jdu vyzkoušet, malej už taky spí ![]()
Zítra mám holičku, tak jsem zvědává co mi na té hlavě vytvoří ![]()
Já jsem šla z nádru pěšky až na Pionýrskou a zase zpět, jen proto aby malej spal.Co bych pro něj neudělala, že ![]()
Tak se nám galérka pěkně plní. A musím nás pochválit, moc se nám ty dětičky povedly.
Mates teď chrupe a doufám, že mu to chvilku vydrží - od půl jedenácté měl jen 4 desetiminutovky, jinak pořád pobrekával.
Jo, Gabčo, z té bombošky si nic nedělej, v takovýmhle případě bych ji taky slupla. A jak to jde dnes? Já to opět statečně vydržela bez sladkostí a povečeřela v 18 hod. A manžel taky přivezl tu digiváhu a světe div se, váží stejně jako ta naše sto let stará.
Chjo,všichni koukáte na Ordinaci,přiznejte se!!! ![]()
A já sedím a čekám ![]()
Tak já tam na zkoušku poslala dvě fotky, napsalo mi to, že to bylo úspěšně náhráno tak snad jsem to zvládla a objeví se tam
![]()
Pokud se mi to zdařilo tak tam šupnu další ![]()
K naší dietě- tak já dnes taky hladověla, na véču jsem si dala těstovinový sálát a už mám hlad jak vlk!To je hrozný, nejraději bych vymetla lednici, ale néééééé ![]()
Já ji mám jen puštěnou, ale přišel manža s večírku,(nějak brzo)
tak jsme vykládali