Poradna duly
Jana Čurdová
Já nemám pevnou vůli na hubnutí. Jak jsem pořád doma, tak se něčím cpu, nejčastěji rohlíkem se salámem a čokoládou. Takhle se těch kil po porodu nemůžu nikdy zbavit
![]()
Ahoj holky,
nemela jsem moc cas se sem dostat
, vcera jsem byla na te svatbe jak jsem resila nedavno…Malej zustal doma s babickou a tetou. Mel nachystany moje mliko s mrazaku a nutrilon. Odjela jsem hned rano kolem osme a on ta mrcha zahajil protestni hladovku a vubec nejedl az do pul druhe, kdy jsme prijeli a nakrmila jsem ho, odmital flasku a protestoval. Asi by nejedl klidne celej den, takze nakonec jel na tu svatbu odpoledne s nama. A to jsem zkousela nekolikrat dopredu, jestli bude pit z lahve a vse probehlo v pohode. Je to malej rostak
Jinak mate vsechny moc krasny mimca, ja jsem jaksi jeste nemela cas sem dat nejakou fotecku.
Tááák a pro dnešek mám dopracováno
a taky dojedeno
Zítra to nevidím na žádné milé překvapení při vážení a měření. Sice jsem (kromě dnešních sušenek) vynechala sladký a nejím po šesté hodině, ale přes den pořád něco žvejkám - jabka, šunku, cornflakes,… Manžel si teď smaží omeletu a mě kapou sliny na klávesnici
Jarčo, tak to je teda dobrý. Malej prostě stávkoval!!!! Protestní hladovka
. Skvělý.
Moni, vždyť není všem dnům konec,neboj, do léta ještě nějaký pátek zbývá!!!
Jak tak tedka koukam, tak nejvic vlasku ma asi Rachelka od Ivy, to je teda kocka
to ma pomalu na culiky… Moc ji to slusi! A to jsem si myslela, ze ma Dominik hodne vlasu, to jsem se teda spletla. Vsechny miminka jsou moc krasny, to bude asi tim, ze jsou v listopadu
![]()
Díky Jarčo, včera už jsem jí dělala z ofinky culíka, jen jí ještě musím koupit pevnější gumky do vlasů.
Ja jsem z Rachelky uplne unesena
je to fakt moc hezucka holcicka!
Muj Dominicek ma taky vlasky, taky takovy hnedy, ale ne takhle krasne dlouhy. Ani mu nejak nevypadaly, ale jak sebou porad mele, tak se mu vzadu na hlavicce udelalo trosku kolecko
Jinak se mi ale zda, ze uz mu to na zbytku hlavicky podrusta novyma vlaskama.
Ano Jarčo musíms tebou souhlasit. Ráchelka má vlasů, že by mohla rozdávat. Opravdická holčička se vším všudy. Stázinka má taky vzadu na hlavičce kolečko a taky ji už rostou nové vlásky - takový semiš
.
Až uděláš Ráchelce zase culík Ivo, tak dej fotku do galerky!!! Už se těšíme.
Jdu Stázinku koupat a pak by měla spinkat. Tak vám všem přeju dobrou noc, možná už dneska nepřijdu
Gabka
Malé v porodnici sestřičky učesaly kohouta a zavolaly doktorku co mě rodila, aby se šla na malou podívat jaká je to punkačka
. V porodnice jí říkali vlasatice.
Zkousim poslat fotku prcka, ale nejak mi to nejde. Nemuzu se domluvit s programem na zmensovani fotek… Budu to zkouset dal, sned se to povede. Manzel mi stim zkousi pomahat, ale taky se mu to nedari ![]()
Je to uplne sileny. Ale my na to nejak prijdeme. Mozna to bude par dnu trvat, nebo i tydnu… ![]()
Ráchelka měla po porodu černé vlasy a modré oči, a teď jí vlasy světlají a oči tmavnou. Vlasy bude mít vlnité a hnědé po tátovi, a oči už má po něm taky hnědé, zatím jenom světle, uvidíme, jestli jí ještě ztmavnou. Myslela jsem si, že jí ty první vlásky vypadají, a ono né, jen se změnila jejich barva.
Dobrou Gabko, pěkně si odpočiň. Taky nevím, jestli se ještě dnes k netu dostanu. Přišel manža z práce, tak pak asi bude chtít jít na net. Teď zatím usnul zároveň s malou.
Pěkný večer všem.
Neboj Jarčo, to zvládnete ty fotky. My jsme je tam ve čtvrtek dávali celé odpoledne. Ty fotky, to už nám docela šlo, ale metřík s fotkou, to nám trvalo trošku dýl.
Dobrý večer,
Jakub se nabaštil a usnul, konečně. Za celý den spinkal 3×10 minut, takže jsem z něj docela vyřízená. Tady celý den chumelilo, tak jsme nemohli ani ven.
Musím se přiznat, že jsem taky obdivovala Ráchelky krásné vlásky, nám vypadaly a teď začínají růst nové.
Verča
Poslušně hlásím, že je malá vykoupaná a najezená a čeká na pusinku na dobrou noc od tatínka
. Dneska končím
pápá
Gabka a Stázinka
Verčo, tak si hezky odpočiň.
NEZAPOMEŇTE SE ZÍTRA RÁNO ZMĚŘIT!!