Poradna duly
Jana Čurdová
Mám toho pro dnešek tak akorát, takže přeju všem
klidnou dobrou noc
Monika
Ahoj holky, zuřim. Váha a míry pořád stejný. Holt budu muset začít jídlo odvažovat a počítat kalorie a přidat nějaký cvíčo. Jdu oprášit lejstra abych viděla co obsahuje kolik kalorií.
Jinak přeju hezké ráno a vám větší úspěch.
Zdravím všechny,
my měli celkem klidnou noc, jen se Kuba trochu kroutil, zlobí ho prdíky. Teď usnul, pak dostane najíst a vyrazíme ven, u nás svítí krásně sluníčko a nesněží, tak toho musíme využít.
Verča
Krásné ráno holky a mimča
Včera jsem se jen večer jukla, ale nepsala. Byly jsme u tchýně a pak na velké procházce a nějak se mi ani nechtělo psát ![]()
Tak já mám váhu stejnou, ale jinak jsem všude o 1cm menší, což jsem nečekala a považuji za úspěch, i když jsem včera zhřešila a sežrala pár chlebíčků
![]()
Malej už dvě noci spí až do 4. do rána, což je taky milé překvapení a doufám, že to nezakřiknu ![]()
Dnes přijde hlídat děda malýho, já jdu k zubařovi, budou mě trhat osmičku brrrr, už mám hrůzu teď!!
Tak přeji všem krásný den a hodná dítka
U nás je dnes slunečno, tak odpoledne taky vyrazím s malým na prochajdu
AHOJ HOLKY A MIMINKA ![]()
Dnešní noc byla opět po dvou hoďkách a vstávání bylo v sedm ![]()
Chjo,já nevím,co s tím.Večer dostane kaši a stejně se vzbudí za tři hodiny.Asi se s tím musím smířit,že to jiný nebude ![]()
A teď bude potvora spát ![]()
Jinak jedem dnes na ten kurz o výživě a je pěkně,tak možná juknu do H&M,co mají novýho.Blbý je,že malej je navlečenej a to chození po vytopeným obchodě je nic moc,akorát má pak chudáček potničky ![]()
Tak se mějte a zatím pá ![]()
Ahoj holčiny, přeju krásnej sluníčkovej den!
Tak u mně měření a vážení dopadlo naopak než u Péti - váha mínus 1kg, ale míry stejný. Teda asi - nemám doma krejčovskej metr, tak uškubnu kus nitě, motám ji okolo sebe a pak pověřuju na takovýmtom zasunovacím metru. Když to zkusím 3× za sebou, tak to vyjde pokaždý jinak
Do příště sï seženu krejčovskej. Takže s chutí do dalšího týdne!!!
Kači, když jsem kojila, tak to u nás bylo stejný, přes den spal a snad ani nemusel jíst, ale v noci, to bylo pořád ![]()
Pěkný den holky,
my jsme šly spát ve 24.00h. a probudily jsme se v 4.30h, od té doby se chvílemi malá probouzela, a chtěla nakojt, až do 9.30h. Manža asi dnes půjde vyměnit internet, protože nám často vypíná, tak nevím, jestli nebudu nějakou dobu bez netu, což by mě dost mrzelo.
Taky se dnes chystám ven, když tam tak krásně svítí slunko. Byly jsme 2 dny zavřený doma, a mě už z toho hrabe ![]()
Přeji dobrou chuť a hezké odpoledne.
Taky se chystáme na prochajdu - už se mooooc těším. Jenom nevím, jak mi bude prcek spát v kočárku, když chrupe teď. Ale stejně aspoň na chvilku vyrazíme.
Ahojky holky
tak jsem úspěšně zvládla zubaře ![]()
Na prochajdu nevím jestli půjdem ,malej teď usnul a venku dost fouká studenej vítr, tak se mi tam vůbec nechce ![]()
Ivo-vůbec ti nezávidím, že ti Ráchelka tak málo spinká, já nadávám, že Filípek nechce spát, ale přitom mi spí skoro celou noc.
Tak my už jsme zpátky z prochajdy. Je tam krásně, ale zima. A Mates to vydržel hodinu a půl, takže jsem sice vymrzla, ale zase si vychutnala sluníčko.
Péťo, toho zubaře ti vůbec nezávidím. Já se zubaře hrozně bojím. Fakt i ten porod byl lepší než návštěva u zubaře
Já už mám venku všechny osmičky, ale musím uznat, že to nebyla taková hrůza, jakou jsem čekala. Jo, a tahání nervu bylo mnoooohem hroší.
Mončo já se zubaře nebojím vůbec, vždycky jsem řikala, že bych šla raději k zubařovi než rodit, ale teď už mi nevadí nic ![]()
Tak malej je opět probuzenej a sedí mi na klíně, protože si někdo v baráku dělá diskotéku a samozřejmě ho to vzbudilo
Chtěla jsem si taky lehnout, ale to se nedá. Tak jak jsem kliďas, tak už jsem teda vzteklá ![]()
Navíc malej má celej den průjem a hrozně slintá, že by zuby??To snad je brzo né?!
Péťo - zuby by to klidně být mohly. Prckovi od našich známých vyrostl první zub ještě než mu byly 4 měsíce a v půl roce už jich měl plnou pusinku. Záleží i na tom, v kolika měsících rostly tobě a taťkovi.
Ahoj holky,dneska na mě sedla nějaká lenóra, to je asi z toho počasí.
Já se teda zubaře bojim dost, on to má napsaný i v kartě, že se mnou musí opatrně, jinak jsem schopná i utýct.
Davča se ozývá musím jít.
Zatím ahoj