Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
14.3.06 18:14

Jéé, než jsem to dopsala, tak už víme, že naušnice jste zvládli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.3.06 18:26

Kamčo, mě bude v červenci 32 a žádný věk ti řeknu!! Kámoška mi dneska řekla, že mají termín 5.11.2006 a je jí 34. Kdy se Kačka narodila? Jsi z Fýdku nebo z Havířova? Já mám mamku v Karviné a brácha je z Havířova.
Taťka u porodu byl, já byla v porodnici ve 22 hodinprotože mi praskla voda a na porod to nevypadalo a taťka tam přijel hned 9.11 v sedm ráno a byl tam se mnou až do porodu. Byli jsme přímo na porodním sále, protože bylo v Podolí už plno. Ale já bych řekla že to byla obrovská výhoda, nikam jsme se nemuseli stěhovat. Byla jsem ráda, že tam se mnou byl, lépe jsem to zvládala :D

Fotka Stázinky v galerce :D

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
14.3.06 18:32

No já měla zacpaný uši v čekárně. Krev trošičku byla, má kapičku na bodýčku. Podložili ji to gázou a mázli framikoinem. Teď už o ničem neví. Jako by se nic nestalo. Taťka byl na měkko, protože jsme ho náušnicemi chtěly překvapit a povedlo se!! Ten koukal!!!! :D :lol:
Kamčo dej k nám do galerky listopad 2005 nějaké fotky, pokud můžeš, ať tě přidám do seznamu na straně 34
Gabka a statečná Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
14.3.06 18:44

Jo, Gabko , zapomněla jsem seznámek pochválit. Prima nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
14.3.06 18:47

Jste holky šikovný, taky máte 35 stránek jako my v Říjnu 2005 :D

http://www.gify.nou.cz/…ubory/61.gif

Slíbila jsem odkaz IvěP a třeba se bude hodit i Vám, co si budete vyřizovat již též blížící se rodičovskou, tak formuláře najdete na:

https://forms.mpsv.cz/…p7ftolbGmkTy?…

a pak ještě ty moje stránky s příkrmama a receptíkama, třeba budou užitečné a někoho budou inspirovat, případně mi pošlete nějaké svoje receptíky, ráda je tam přidám

http://blog.lide.cz/…ita/prikrmy/

http://www.gify.nou.cz/…bory/208.gif

http://blog.lide.cz/…garita/deti/

Všem maminkám i miminkům přeji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.3.06 19:15

Naušničky slušej moc a přeju brzké zahojení.

• Citovat
  • Upravit
613
14.3.06 19:21

To jsem já ten anonym, nějak mě to odhlásilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
14.3.06 19:21

Lamargarita - paráda, tvoje stránky se budou hodit. Receptíky už tisknu a tady přidávám taky dva rychlé jednoduché, dobroučké.

Jednoduchá rychlá buchta s kokosem

2 vejce
1 hrnek cukru krupice
1 hrnek mléka
2 hrnky polohrubé mouky
prášek do pečiva
1 hrnek kokosu
vanilkový cukr
kelímek šlehačky

Vejce ušleháme s cukrem, přilijeme mléko, vmícháme mouku s práškem do pečiva, nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Než to dáme do trouby, posypeme těsto kokosem, do kterého jsme vmíchali vanilkový cukr. Po upečení ještě teplé polijeme šlehačkou.
Je to lahoda!!!

Kuřecí minutkový guláš

500 g kuřecího masa, olej, sůl, mletý pepř, 1 cibule, 100 g žampionů, 1 lžička hladké mouky, 2 lžíce mleté sladké papriky, 2 lžíce kečupu, 1 dl smetany

Maso nakrájíme na nudličky, vložíme na velkou pánev s rozehřátým olejem a za stálého míchání opékáme cca 3 minuty. Osolíme, opepříme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a žampiony na plátky. Vše poprášíme moukou a mletou paprikou, osmahneme , vmícháme kečup, smetanu a dusíme ještě 3-4 minuty. Dochutíme citrónovou šťávou případně tabaskem. Podáváme s rýži nebo těstovinami. Tohle říká původní recept - já dávám kečupu a smetany víc, aby bylo víc omáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.3.06 19:40

Ahoj Kamčo a Kačko,
vítám e vás s Ráchelkou mezi námí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
14.3.06 19:43

Ahoj, zdravim vsechny.
Gabko dala jsem do galerky fotku sebe s Dominickem, tak to muzes dat do toho seznamku. Akorat mi trosku blbne pripojeni, takze jsou tam dve, ktery nejsou cely :(
Nausnicky vam moc slusi :P
Jinak ja jsem manzela u porodu nemela, protoze cely sedmy mesic jsem lezela v nemocnici, protoze se malymu chtelo brzo ven, takze na kapackach. Pak jsem je ukecala, aby me pustili domu, oni to udelali a ja sla do tydne rodit :? , takze skoro o mesic driv a manzel byl zrovna v Anglii, jelikoz jezdi kamionem, takze se vratil a my uz jsme byli z porodnice doma :) Ale k porodu by asi nesel, on by se asi bal a mel by co delat sam se sebou…Ale mela jsem pohodovej a rychlej porod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
14.3.06 19:52

Ahoj holky, pro dnešek se s vámi loučím, a jdu uklízet. Mějte pěknou pohodovou noc s vašemi mimísky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
14.3.06 20:16

Gabko, koukam, ze uz jsi vymenila tu fotku, ty jsi sikovna :wink: ja se s tema fotkama jeste trosku peru, tu jak jsem tam dala se mnou a Dominikem jsem nejdriv blbec dala do galerie s briskama, nejak jsem zapomela, ze tam musi vybrat to nase.
Dominik mi ted pres den porad breci :( , ja uz nevim co s nim mam delat, rve jako kdyz ho trapilo brisko, ale to uz se pred casem zlepsilo, takze si nemyslim, ze by se to zase zhorsilo? Asi spis ty zuby… Pristi tyden jdeme na ockovani na lzicku, tak se doktorky zeptam. Jestli mu nejakej zub vyleze a on me zacne kousat do prsu, trochu se toho bojim…Uz aby mel vsechno to trapeni za sebou, je mi ho uz lito, jeste nemel zadny klidny obdobi, porad ho neco trapi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.3.06 21:33

Dobrý večer všem,

Kuba odpadl u jídla a chrní a já si konečně půjdu uklidit dnešní nákup. :oops:

Gabko: Stázice to moc sluší, je to malá frajerka :D , Ten seznámek s fotkama je super, alespoň se ve vás začnu trochu orientovat.

Vítám Kamču s její holčičkou.

A k tomu porodu: Já měla u porodu svoji sestřičku, je o 7 let starší než já (mě je 23) a porod má za sebou už 12 let. Byla jsem moc ráda, že ji tam mám. Mě porod vyvolávali a rodila jsem dva dny, byla to docela hrůza a ségra byla úplně perfektní. Byla tam se mnou oba dva dny a moc mi pomohla.

Přeju všem klidnou noc.

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
14.3.06 22:15

Matýsek už usnul, takže rychle šupajdím zaním.
Dobrou noc všem maminkám i mimískům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
14.3.06 22:23

Dobrý večer maminky

Vítám tě Kamčo mezi námi i Kačenku :)

Gabko, naušničky malé moc sluší :D

Já přenášela dva týdny, potom jsem měla nástup do porodnice, taťku poslali domů, s tím, že až se porod rozjede tak ho zavolám. Rodila jsem skoro 39. hodin. Porod mi vyvolávali, manža přijel o půl 10 ráno, třetí den, kdy už jsem musela nějakým způsobem porodit. Přijel tak tak, já začala akorát rodit, takže se nestačil ani převlíct, v 10.10 se narodil Filípek!! Bylo to hodně na těsno. Byl perfektní, strašně mi to pomohlo, že tam se mnou byl a příště bych ho tam chtěla zase. I když jsem ho moc nevnímala, psychicky mi to, po tom všem pomohlo :D
Posílala jsem článek na emimino JAK JSEM SE BÁLA PORODU, tak si to můžete přečíst pokud chcete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí