Poradna duly
Jana Čurdová
Monha jééé, mohu taky poprosit ? lamargarita@seznam.cz děkuji
se omlouvám, že Vám sem občas vpadnu, já vím, já jsem strašná ![]()
Mončo, taky prosim hanabubl@seznam.cz
Jinak se náš prdolka vzbudil po půl hod. a ted má řvavou, doufám že brzo usne.
Zatim ahoj
Kači a nema po te kasi malej problemy s kakanim?
Jinak diky za radu jak na kasicku ![]()
Kači a nema po te kasi malej problemy s kakanim?
Jinak diky za radu jak na kasicku ![]()
Nemá,je to v pohodě,ale má to hustší a smradlavý
![]()
Koukám na VV,ten Jakub je ale MEGABLB
![]()
Kači, souhlasim s tebou, je to debil!
Mončo, moc moc dekuji za ty rikanky, jak tak koukam, tak jich tak trictvrte vubec neznam
, je to moc bezva, aspon budem mit co vykladat malymu.
Jinak ja uz to dneska balim, jdu si lehnout, Domik se tak za hodinu vzbudi a zase bude mit hlad tak at si trosku odpocinu. Preju vam vsem hezkou noc!
Kači, taky jsem se dívala na VV, Jakub je ..... to nemůžu napsat, byla bych moc sprostá. Prostě na facku!!!
Holčiny tak vám přeji všem krásnou a klidnou noc pa zítra
Ahoj holky
tak jsem vám zapoměla říct, že mi na kontrolu kyčlí už nemusíme, páč máme všechno v pořádku!!!
Moni poslal jsem ti SZ.
Kavi díky za recept na kaši, Stázinka ji moc nechtěla a tak jsem si říkala jak na to. Používám Avent běžně, tak jen dokoupím tu savičku.
Hani psala jsi že Davídek papal zeleninový příkrm z flašky. Jak jsi to udělala? Já co mám koupený od Hami tak neteče, mám ho něčím zředit?
Asi jsem tady sama, co. Šly jste všechny spát??
Gabka
Holky a dětičky papa ![]()
Jdu si ještě uklidit ve skříni,když mám na to klid ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/122.gif
A už chci fakt jaro ![]()
Tak jsem ještě jukla. Gabko, já jsem mu uvařila samotnou mrkvičku, rozmixovala jsem to i s tou vodou a v dudliku vystřihla větší díru. Ten kupovanej můžeš taky naředit tou vodou z vyvařený mrkve. Samotnou vodou by to bylo bez chutě.
Hani děkuji za tip!!! Hned zítra na oběd to vyzkouším, mám ji načatou tak ať se to dojí ![]()
Kamčo máš nějakou fotku s Kačenkou?
Holky co zdraví, jsou mimískové a děti v pořádku? Stázinka nějak kýchá, tak doufejme že to bude oki
Gabka a Stázinka