Listopad 2005

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
17.3.06 22:42

To mám teda smůlu - když průběžně celej den jukám, tak tady nikdo není, pak si dám pauzu, vy se objevíte a když už jsem zase tu, tak už si tady všichni popřáli dobrou noc! Ach jo :-(

Matýsek kromě toho, že hodně spinkal, nemá doteď na očkování žádnou reakci. Ťuky ťuk.

Tak dobrou všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.3.06 08:32

Hezké sobotní ráno maminky a dětičky

Tak kaše zabrala, drahoušek jedl až v 6.30 :D jupííí, ale za to si od 2 do 3 hod. vykládal :roll:

Tak co máte dnes v plánu? Já opět uvařím, že jako každý den a něco uklidím a pak na prochajdu s dítkem. Manža je nemocnej, má rýmu a kašle, to mám radost, doufám, že nás nenakazí. :cry:

Jaká byla noc u vás, nezlobili děti?
Kači zkoušela jsi to s tím chováním?

Malej chrní v kočárku, tak já jdu něco dělat :) Doufám, že se vás tu objeví dneska víc, ať poklábosíme :lol:

Tak hezký den všem přeji, zatím ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.3.06 09:02

Hezké sobotní ránko!

U nás noc proběhla tradičně v klídku.
Na dnešek mám hodně podobný plány jako Péťa - uvařit, poklidit… jen s tou procházkou to nevidím moc nadějně. Zatím to tady vypadá, že zase začně něco padat nebo kapat z nebe :-(
Tak vám přeju, ať je u vás líp.

Zatím pa pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.3.06 13:24

Ahojte,
u nas vse pri starem, kase opet nezabrala, mam pocit, ze se mi ten rostak budi vazne jen ze zvyku, asi to budu muset taky nejak zlusit ho to odnaucit…To budou nervy! On jevzhuru po pulnoci treba kazdou hodinu a to jeste tak hodinu trva nez usne, samazrejme u me, v postylce by rval jako tur :roll: Dneska opet vstaval asi v sest a plakal. Nevim, ma cenu ho to nocni buzeni odnaucivat ted, kdyz mu mozna rostou ty zoubky a je vic protivnej???
Ja jsem vyhnala tetu s malym ven, tak doufam, ze vydrzi dlouho spinkat, taky tady neni pocasi nic moc, ale aspon ze neprsi.
Budu muset zacit Dominika koupat ve velke vane, on totiz zacal silene kopat a voda je uplne vsude :) 8O A co ty vase mimca, cakaji?
Kaci, malej ma taky na pusince ekzem a mazu mu to Ondrejovou masti, zkousela jsem toho hodne, ale tohle zatim jediny vice mene pomaha. A taky nevim z ceho to ma. Mozna od cepicky…?
Prijdu zase vecer…Zatim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.3.06 14:04

Ahoj holky,
psala jsem vám už dopoledne, ale blbne nám internet. Museli jsme včera vyměnit modem, a zapůjčení nového nás stálo 4000,– Kč jako záloha. Moc velkou radost z toho nemáme, ale co se dá dělat.
Ráchelka už včera večer sama lezla po posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
18.3.06 15:17

Ahoj holky a miminka,

malej spinkal na dnešek u babičky. Usnul v ve 21h a vzbudil se v 7h, takže babička měla pohodičku. Já byla se ségrou trochu „zařádit“ a přišla jsem domů v 5 :oops: Teď ještě vzala babička malýho na procházku, tady svítilo sluníčko, ale už se schovalo. Ještě, že tu babičku mám. Za chvíli se vrátěj, už se Kubíčka nemůžu dočkat.

Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.3.06 17:34

Ahoj holky, tak my jsme měli na návštěvě tchýni avčera mnoho práce. U nás je s kaší zase problém, ve čtvrtek spapala kaši hezky, včera řvala jako tur a dneska to samý. Zkusím ji jí dát ještě okolo šestý a uvidíme. Koukám, že se všichni o víkendu věnujeme rodině. Nějak nám to vázne.
Mončo jsem koukala jak ses nikdy netrefila do toho aby tady někdo byl.
Zatím Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.3.06 17:56

Ahoj holky!

Ivčo - gratuluju k Ráchelčině lezení. To je teda šikula!!!

Gabko - tak jsem nevydržela a koupila si taky časopis Apetit a hned jsem z něho vyzkoušela ty hrníčkový knedlíky do mikrovlnky. To je přesně recept pro mě. Vařit mě docela baví, ale musí to být rychle. A dnes jsem upekla buchtu snů a je to vážně mňamka.

Jo, vida, už dlouho nebyla řeč o tom našem slavném společném hubnutí. Já se teda celkem držím - kromě dnešní buchty a čokorolády, když jsem myslela, že jsem ztratila ty peníze. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.3.06 18:42

Pěkný večer holky,
jste tu některá? Manžel celé odpoledne pracoval s počítačem, tak jsem se tady objevila až teď.
Mončo , díky za pochvalu pro Ráchelku. Prosím Tě, poraď mi, co mám dělat s tou fotkou malé na Zimňátkách. Holky se tam stále ptají čí je to dcera. Můžeš jim prosím Tě napsat, že má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
18.3.06 18:52

Ahoj Ivo,
Rachelka je moc velka sikulka. A to uz bylo lezeni jako takovy to opravdovy?
To teda koukam :lol: Dominik zatim jen pase konicky, obcas prepadne na bok nebo kdyz lezi na zadickach, tak se prevali na bok, ale na brisko jeste ne. A taky se hezky pritahuje do sedu, to se mu fakt libi a kdyz je v tom sedu tak je u toho hrozne dulezitej, jako by sedel na zachode :lol: a rozhlizi se okolo. On tak vubec je nejradeji v takove poloze, ve ktere by byt jeste nemel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.3.06 18:54

Ivčo - jo, klidně do Zimňátek napíšu, komu Ráchelka patří. Ale můžeš tam ten komentář napsat i sama - když si zobrazíš tu fotku, tak dole je na to řádek. Kdybys chtěla - nebo samozřejmě kterákoli jiná z naší party, můžeš se do Zimňátek taky přidat. Zrovna včera se do deníčku přidaly další 3 maminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.3.06 19:54

Jarčo , malá leze úplně sama a opravdově. Nepomáhali jsme jí, ona se sama odrážela. Ale dělá to jen když ji to baví, když před ni dáme hračky, aby se je šla vzít. Dali jsme jí na zem polštáře a ona do nich spadla. Nemáme postel vysoko, tak se jen divila kde se to najednou octla. Vůbec se ale nepřetáčí. Do sedu se přitahuje často a ráda. Když sedí, tak se tomu nádherně směje.

Mončo, díky, že jsi tam napsala ten komentář k té mé fotce. Chtěla jsem to udělat sama, ale bylo mi to blbý. Chtěla jsem se s malou do Zimňátek taky napsat, ale nevěděla jsem jak. A co tam všechno děláte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.3.06 20:04

Ahoj holky
Moni, že je to fakt skvělý ten časák. Hrníčkové knedlíky znám, akorát jsem je stavěla vždycky do vody, takže ulehčení do mikrovlnky je báječný. Včera večer jsem zkoušela zase ty kučecí prsa s rýží a fazolemi - mňamka. Je fajn, že se Ti buchta povedla.
Já jsem si jídlo posunula do 19°° hod., chodím spát okolo půlnoci. V pondělí zase změříme co?
Já chodím do deníčku do růzňat.
Ivo Ráchelka je fakt šikovná!!!!!
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.3.06 20:05

Ivčo - klidně se přidej, jsme rádi za každej přírůstek. Co tam děláme - tak jednou až dvakrát týdně některá z nás napíše novej deníček na nějaký téma týkající se našich mimísků (ale to jsi asi četla). V diskuzi k tomu minulému jsme rozběhly téma, jak jsme zjistily, že jsme těhotné. Jedna holčina je takovej spisovatelskej talent, tak napsala novej deníček o tom, jak to oznamovali rodině. Pak se pod deníčkem rozběhne diskuze a témata jsou různá - tak jako tady. Každá se můžeme podělit o starosti i radosti. Když máme problém, tak holky podrží a třeba i poradí. To je vlastně stejné jako tady, jenom tam je nás už nějak víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.3.06 20:06

Gabčo - počítám s pondělním měřením. Jsem zvědavá na výsledky.
A časopis je fakt príma - už se těším na úterý - měl by vyjít další :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí