Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno maminky a miminka,
Kači , co já bych dala za ty komentáře. Pro Tebe je to určitě těžké, ale zvládneš to, hlavně, že budete mít za co žít. Manžel se v neděli dozvěděl, že bude možná od dubna bez práce, a já už budu mít rodičák, takže žádná sláva.
Přeji všem krásný den.
Ivo, to je mi líto!!!! Manža je určitě šikovnej a práci najde uvidíš!! Budeme držet palce.
Díky Gabko. Nechce se mi už teď stěhovat na Moravu. Chtěli jsme se přestěhovat tak za dva roky.
Ahoj holky!
Kači - já docela chápu, že je to nepříjemný - poslouchat manželovy komentáře. Člověk si pak připadá, jako kdyby škemral o bůh ví co. Ale když se poslouchají komentáře a penízky jsou, tak je to vlastně dobrá varianta. To Ivča na tom může být mnohem hůř!
Ivčo - tak mooooc držím palečky, aby manžel o tu práci nepřišel. Nebo aspoň aby rychle našel novou.
U nás je to s penízkama tak, že musím pracovat i já, abysme mohli splácet hypotéku. A s těma penězma za moji práci bysme si snad mohli dovolit i nějakou levnější dovču u moře. No, to je fuk, protože manžel stejně moře nesnáší
Tak snad pojedeme někam tady v Česku.
Ivčo promiň,já zkuhrám,ale ať jsem ráda,že se nám daří a doufám,že u vás bude taky a manža nepřijde o práci ![]()
To je ono,já naříkám,ale v podstatě ani nemám na co ![]()
Dnes vařím hovězí vývar a rybu s bramborama.
Malej mrčí,nebaví ho koukat,jak mamka čučí do počítače ![]()
Jdu dodělat tu polívku a pak musím na poštu.
Dnes je zas pěkně,tak vytáhnu knížku,sednu s kočárkem na lavku u baráku a budu číst,jééé já už se těšííím ![]()
Moni manža taky moře nemusí, ale nejde o to moře, ale o to vedro a pražící sluníčko. A to já tak ráda!!!! Neva, hlavně když vyrazíme kdekoliv všichni společně a chvíli bez zvonících telefonů. Určitě pojedeme za hranice - na Slovensko k rodině, asi na týden. A pak se neví. Času dost.
Jinak asi budeme trávit dny s malou na procházkách nebo na balkoně s bazénkem. Už se tak těším až bude hezky!! U nás je dneska zataženo a to má být 6°C. Se máš Kavi, že máte sluníčko.
Stázinka se trošičku přetáčí, když ji držím za ruku, tak už to snad bude brzy dělat sama ![]()
Gabka
Ahoj holky,
tak my si s penězma moc vyskakovat nemůžem. My holt patříme mezi ty co žijou od vejplaty k vejplatě. No hlavně aby byly dětí zdraví, to ostatní se vždycky nějak zvládne.
Holky, díky moc za podporu, pak napíšu jak to dopadlo.
Hani, máš pravdu, nejdůležitější je zdraví.
Ahoj,
Ivo, taky preju aby manzel o praci neprisel nebo si rychle neco nasel… ![]()
My to mame s penezma zatim dobry, manzel jezdi kamionem, takze vydelava docela dost, ale stavime barak a vzali jsme si na to hypoteku, takze jakmile ji vycerpame, zacneme splacet
bude to kolem 9tis,
Ja rodicak, takze to bude vesely…Ted se snazime usetrit jeste na kuchyn, to bude tak 100tis., jako uzasne. Jestli by az zacnem splacet manzel prisel o praci, tak nam ten dum seberou, protoze s nim rucime. Splacet budem 25let
Je to des, ale dneska to bohuzel jinak nejde
Zatim bydlime u mych rodicu. Stehovat by jsme se meli v lete. Uz se moc tesim!
Za chvilku se chystam s prckem ven. Musim na postu, tak cekam az bude otevreno.
Vecer jeste kouknu…
Jarčo to se máte. Domeček se zahradou. To se budete mít!!! Se Dominiček vydovádí, co?
Hani všechno nejlepší Davídkovi k 4. měsíčninám, které měl včera!!!
http://animace.org/…/G320047.gif /> Gabka a Stázinka
Jarčo, děkuji Ti.
Hani, taky Ti chci pogratulovat k Davídkovým 4 měsícům.
Tak jsme byli dneska na očkování, proběhlo v pohodě. Aktuální míry 68cm 8060g !!! To je co??? 24.4. jdeme na poslední očkování a máme do roku a čtvrt pokoj.
Jinak u nás moc hezky nebylo, slunko svítilo celkem aasi 2 hodiny
. Večer kouknu na ordinaci. Je tady taky někdo příznivec ordinace, nebo koukáte na pouta?
Zatím Gabka
Gabčo - Stázinka má teda slušný proporce!!! ˇA jak jsi na tom ty? Co včerejší měření?
Na ordinaci taky koukám, když to stíhám. Někdy tou dobou taky koupeme.
Hani - taky dodatečně gratuluju Davídkovi k 4.měsíčninám
Pár novinek od nás:
Dnes jsem Matýska neuhlídala a spadnul mi z gauče
- chvíli brečel, ale já víc. Naštěstí se mu nic nestalo. Napiště mi, že se to stává, že nejsem úplně neschopná ![]()
Asi budu muset kojení něčím doplnit. Dneska mi po kojení už dvakrát vypil ještě 80 ml mlíka z mrazáku. Za chvíli mi zamražený zásoby dojdou.
Dnes se poprvé začal přitahovat do sedu a moc se mu to líbilo, nechtěl vůbec zpátky ![]()
Monika