Poradna duly
Jana Čurdová
http://www.hero.cz/SUNARKA/32/
holky,napište si o vzorek zdarma,já sice čekám už měsíc,ale chodí to ![]()
My máme všechny 3 kaše doma, které jsou od 4M. Stázince už všechny chutnají, pokud je nemusí jíst lžičkou
.
Nějak nemůžu najít ten odkaz ![]()
Zrovna sunarku jsem včera koupila, tu s jablky. Krásně voní, aspoň mi moc chutná , ještě aby šmakovala Káti. Smíchala jsem ji ale sunar s touto kaší , asi 1/3 kaše, myslím, že to poznala, ale pije dál, třeba to tak půjde, když ji budu malinko „šidit“.
U Sunarky je výhoda, že tam už je mléko, takže to zamíchám jen s vodou. U ostatních se musí ohřívat mléko, což se mi nechce hmmm ![]()
Kamčo to jsem ani nevěděla, nějak se nám s manžou líbil ten obal a po přečtení bližších informací jsme ho zvolili
Zajímavá zpráva.
Díky
Já zatím dávám jen rýžovo-mléčnou kaši od Nutrilonu, ale asi koupím nějakou s příchutí.
Synátor pořád spí
to zase nebude spát večer ![]()
Ježíííííííííš Gábi, vidím dobře?? Stázinka je takový tlusŤoch?? To my jsme proti Vám jak z koncentráku ![]()
Co ji prosímtě dáváš jíst?? kačka má teda apetit velký, teda na mlíko, ale má o 2kg méně ![]()
Kamčo dávám ji 3× denně Nutrilon2 po 180ml a 1× denně 40g kaše s 160ml vody. Někdy 50ml čaje od Hami - pro celkovou pohodu, jen když třeba potřebuji posunout večerní jídlo. To je macek co?
![]()
Snad až bude mít víc pohybu, tak se to změní. Snažím se ji naučit otáčet, ale zatím žádný výsledek.
Gabka
Ahoj holky a mimča,
dostala jsem se na internet až teď.
Peťo , díky, a brzy se nám uzdrav
.
Kamčo , taky Ti gratuluji k 4. měsícům Kačenky.
Naše míry jsou: narození 3750g, 51cm
10 dní 3500g
6 týdnů 4650g, 57cm
2 měsíce 5500g
3 m 6700g, 62cm
4 m 7500g, 64cm
Ahoj holky,
Gabco, ta tabulka je fajn
Ty miry ti napisu zitra, ted to nemam u sebe.
Kaci, preju Simonkovi, aby se mu ted lepe spinkalo kdyz uz ho to treba nebude tolik svedit. A aby se mu to brzy uklidnilo.
Zitra jdeme na kontrolu na tu kalmetizaci(nevim jestli to pisu spravne) ![]()
Tady dneska nesnezilo, ale bylo zatazeno, takze jsme byli venku jen na chvilku.
Kači , to je mi líto, že má Šimonek AE. Neboj, určitě se to zlepší.
Gabko , díky moc za SZ, je to úžasný ten přehled.
Gabko , promiň, spletla jsem se. Malé měla ve 4 měsících 66cm.
Ahoj maminy
tak dítko jsem musela v 6 hod. vzbudit, protože by asi spal až do rána. Dala jsem mu kaši, zase vypil 200ml, to je vážně jedlík a přitom proti vašim holčinám je chuďas
a před chvilkou usnul ![]()
Gabko tabulka je super ![]()
Ale je fakt, že ty vaše princezny jsou proti našim klučinám pěkný ženský.
Tak já se pro dnešek loučím, jdu koukat na telku, a potit se, pořád mám teplotu ![]()
Ivuš díky za přání k uzdravení ![]()
Tak všem maminkám a miminkám krásnou dobrou noc a zítra se těším
papa Petra a Filípek
Ahoj holky,
já se pro dnešek taky loučím, takže dobrou noc a hezký sny.