Poradna duly
Jana Čurdová
Gabko díky za SZ, jestli chceš doplnit ten první údaj v hubnutí tak je to
72 kg, 100 - 90 - 112
Dobré dopoledne holky a miminka,
Peťo , neboj, to bude dobrý. Hlavně, že to dopadlo aspoň takhle. Drž se.
Gabko , všimla jsem si, že máš na metříku novou fotku Stázinky. Fakt moc hezká ![]()
Narození 3300,49
6týdnů 4470,57
2.5měsíce, 6170,60
3.5měsíce, 6640,64
do diskuze se nepřipojuji, protože u nás je to na dlouhé vyprávění,ale možná tam někdy zabruslím,,,,,,kuba má od včerejšího večera průjem a doktor mi řekl že je to prý normální, ale dneska se mi už 2krát potentil,,,,,ani nám doktor nic nepředepsal,,,,je to fakt normální????
Ahoj holky,
tak jsem tu. Na kalmetizaci už mu to nečistili, uzlina se stratila, ale naměřili mu to 8mm, tak nám zase odložili očkování. Na kontrolu jdeme za 14 dní. Aktuální míry jsou 6.510 g a 64 cm.
Kamamko a Kubíčku taky vás vítáme.
Petro, to je hrozný, ale hlavně že to nedopadlo hůř.
Jo a doktorka říkala, že ten příkrm stačí až od 5 měsíce.
Holky, co všechno dáváte dětem pít?
Zatím ahoj
Petro údaje doplněné
Ivo děkuji za pochvalu, metřík jsem musela udělat nový, protiože se mi ten původní nějak pokazil, přestal se zobrazovat a nešel ani upravit.
Hani údaje doplním. Já dávám jenom mlíko a kaši a protiže teď Stázinka trochu kašle tak ji dala dneska do 30ml čaje hedelix.
Jinak jí extra napít nedávám.
Kamamko doplním údaje do tabulky a pošlu ti SZ
Gabka a Stázinka
Narození 3300,49
6týdnů 4470,57
2.5měsíce, 6170,60
3.5měsíce, 6640,64
do diskuze se nepřipojuji, protože u nás je to na dlouhé vyprávění,ale možná tam někdy zabruslím,,,,,,kuba má od včerejšího večera průjem a doktor mi řekl že je to prý normální, ale dneska se mi už 2krát potentil,,,,,ani nám doktor nic nepředepsal,,,,je to fakt normální????
Tak manža je doma, je trošku v šoku, ale na pohodu, ale když mi to vykládal tak mi bylo špatně. Já mám vždy katastrofický scénáře, takže jsem si zase představovala to nejhorší co se může stát. Ale jsem fakt ráda, že je v pořádku. Auto neřeším, sice to bude stát majlant, ale co se dá dělat ![]()
Já dávám malýmu pít čajík, ale někdy ho vůbec nechce. Zkusím koupit nějaký šťávičky. Tak já jdu vařit a pak půjdu s malým ven, je tu dnes krásně a musím na poštu zaplatit složenky, to je taky pořád dokola nějaký placení.
Tak krásný den a ještě se zastavím pa
Kamamko malej má taky někdy průjem a pak zase nic, jestli to třeba nejsou zoubky, nebo to může být s čaje, teda u nás to aspoň tak je, když ho vypije moc tak má pak průjem, ale každý dítko je jiný, nevím co ti napíšou holky. Ale doktorku mám asi podobnou jako ty, je hodná a vše, ale když jí řeknu, že jsem malýmu třeba koupila silnější mlíko, že pořád křičí hlady, tak mi na to řekne, že to nemám, že ho tím zatěžuji, ale já si to stejně dělám po svým, jasně nervu do něj vše, ale ona s ním není 24 hod. ŽE?!?!
Narození 3300,49
6týdnů 4470,57
2.5měsíce, 6170,60
3.5měsíce, 6640,64
Ahoj Hape,
mýmu manžovi se stalo něco podobýho, člověk pak prožívá fakt šok,,,,naleťel do nich nějaký děda, kterého chytla mozková příhoda za volantem,,,,nikomu se naštěstí nic nestalo,dědu odvezli do nemocnice, jo a taky musím podotknou že po cestě sejmul pár plotků a další tři auta,,,,,ale měl pořád nohu na plynu a představte si že mu dali řidičák a děda si dál jezdí po silnicích, pak aby jsme se opravdu báli všeho
Gabko, kde si můžu tu tabulku přečíst?????Zajímaly by mě i tabulky
ostatních??
Ahoj holky,
nějak nestíhám, od rána jsem opravovala nějaký chybky v účetnictví, začínám balit na cestu, peru na sebe i na malýho, kuchtím něco manžovi do zásoby… Malej se teď naučil parádně vztekat a řve jak pomnutej. Někdy že má hlad, ale většinou chce chovat… mám z něj hlavu jako pátrací balón ![]()
Kamamko - tabulka je tady http://sweb.cz/…mi_miry.html
Prcek zase vřeští, tak upaluju za ním. Snad se ještě dnes ozvu.
Holky, my Ráchelce nedáváme nic na pití. Má každé 3 hodiny Nutrilon 1 Forte, a ještě ji kojím. Myslíte, že je to špatné, že jí nic nedávám? Čaj nechce.
Ivo, ten nutrilon a mm stačí. Já hlavně chtěla vědět jestli už jste zkoušeli nějaký štávičky, malej má dost tuhou stolici, tak chci nějakou zkusit, jestli mu to trošku změkčí.
Hani , díky. To teda nevím, co je na řidší stolici. Já bych teď potřebovala opak. Malá má pěknej průjem ![]()