Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, malá dnes v noci opět 3× vstávala. Teď jsme taky unavený, a Ráchelka nemůže usnout.
No a to ještě dnes v noci budeme posouvat hodiny o hodinu dopředu, tak to budeme spát o hoďku míň.
Ivo to máš pravdu s těma hodinama. Jsem zvědavá co to udělá s miminky. Teď jsem jí právě uspala, lae dávám ji tak 10-15 minut. Nevím co s ní dneska je.
Hani ty placky Ti závidím, asi je udělám v úterý taky. Jo a u nás je to to samý, pořád povídat, hrát si, ale pak začne brečet a nic nepomáhá, vozím, nosím a nic. Vždycky po jídle tak do 15 minut usne a dneska jsemji musela uspávat!!! Včera večer když spala tak se s pískotem vzbudila, musela jsem ji asi 10 minut chlácholit. Říkaly holky na chatu, že byl úplněk a všechny děti večer řvali.
Když jsem ji teď uspala tak zaběhnu do schránky pro ten časák, doufám že tam bude
.
Tak časopis maminka opět nezklamal - opět není ve schránce, jako předplatitel ho dostávám pravidelně o 3-4 dny později než je v PNS nebo jak se tomu dneska říká. Už si ji nepředplatím!! Jsem naštvaná.
Gabko já se omlouvám,není to Maminka,ale Miminko speciál.Promiň,že jsem tě tak navnadila ![]()
Kači , to Miminko, vydává Speciál docela často, viď? Já mám doma ten První rok krok za krokem, a je moc fajn. Ten nový si taky musím koupit.
Kavi tak to jsi mě uklidnila
, lekla jsem se, že budu zase poslední ![]()
Jaká byla procházka?
Stázinka spala 30 minut!!! To je dneska rekord!!! Řeknu vám, že se těším až bude osm, to už by měla být v posteli a spát
Ahoj holky,
tak procházka s tchýní se nekonala
, odpoledne jsme tam jeli a začalo pršet, takže jsme se na to vykašlali, bude vozit jindy…
Jinak v noci je Dominik snad čím dál hoorší, dneska se vzbudil o půlnoci na jídlo a ještě o půl druhé byl vzhůru a né a né usnout, já se z toho už vážně zblázním, jsem už z toho přetrhanýho spánku úplně zelená, to už nemůžu vydržet dlouho. Já nevím co s ním
Mám ho nechat vyřvat? Několikrat za noc? On totiž sám usnout neumí, vždycky jen uspáváním a to ho třeba položím a v tu chvíli se vzbudí a začne mrčet…Už jsem z toho fakt zoufalá! Poradíte? Když pak nakonec usne třeba v ty dvě hodiny, tak se pak stejně třeba co hodinu budí a v šest už je vyspanej úplně.
Gabčo, ten kočárek je moc pěknej.
A dívala jsem se do galerky, Ráchelka je kočka a Stázince to taky moc sluší. Všechna mimča jsou super.
Jarčo , taky si nevím rady s tím nočním vstáváním. Nevím jak dlouho to ještě můžu vydržet. Dnes odpoledne se mi zatmnělo před očima a musela jsem si sednout, abych nezkolabovala. Díky za pochvalu Ráchelky.
Ivo, mě by nevadilo kdyby se jenom budil na kojení, kdyby se naajedl a spal, tak by to bylo docela v pohodě. Jednu dobu už to tak bylo, ale jen krátkou. Ale on se nají a pak ještě dvě hodiny zlobí a vypadá úplně vyspanej. Ach jo. Máme to složitý…Ale budem silný, že? ![]()
Já už musím končit, ráno přijel manža…Máme manželský povinnosti
![]()
Dobrou noc!
Holky, dnes ho mám pořád na ruce, řve,řve a řve. Jestli usne včas, tak se ozvu. V noci taky začíná zlobit, koukám, že těch zlobidel je víc.
Jarčo , to malá se napapá a zase usne, v tom to mám trochu lepší. Pěkný večer mějte s manželem a Dominičkem.
Hani , malá mi asi 4× za odpoledne usnula na 5 minut a je hrozně nevrlá.
Tak jsem dala Šimonka do postýlky,ale nevypadá že by spal ![]()
Na ruky jsem mu navlíkla bavlněný ponožky a zatím neprotestuje ![]()
Jsem zvědavá,jak se na těch našich broučcích projeví změna času
to bude chodit spát tak v devět ![]()
Co se týče nočního spánku,tak si myslím,že se to časem upraví samo,já vstávám několikrát v noci od narození a už jsem si zvykla ![]()
Dnes jsem si na hodinku lehla,využívám toho,že malej odpo dlouho spí.
Procházka nakonec nebyla,protože se rozpršelo a to jsem fakt lenošná chodit v dešti ![]()
Martin šel na pivo-nebo spíš na vinný střiky,nic jinýho nepije,pivo jen občas.
To spíš já jsem a byla jsem pivařka ![]()
Tak mám takovej klídeček,ještě aby prtě uslo ![]()
1.dubna máme vítání občánků,tak přemýšlím jestli jít,ale asi jo. Čekala jsem,že to pošlou dřív a ne až má Šimon skoro půl roku ![]()
Jééé Šimon už má na metříku 5 měsíců,máme malý narozeniny
![]()
http://sirmi.ic.cz/smajl/191.gif
Ahoj holky, tak naše malá už spí, tatínek ji uspal v náručí. Obvykle spí celou noc. Jdu taky odpočívat
hodné děti a klidnou noc
Taky přeji hezkou dobrou noc. Manžel přišel z práce domů, tak se brzy vrhne na internet. Jdu se věnovat malé ![]()