Poradna duly
Jana Čurdová
Fakt bylo nádherně ![]()
Taky jsem přemýšlela jak malýho oblíct a jestli nemám vytáhnout pytel a dát jen deku, ale pokud bude zítra takový hic jako dnes tak ho asi vytáhnu, pač malej byl taky spocený a nerada bych, aby se oprudil ![]()
Kamamko- tak všechny zvířátka, který máte bych zkousla, ale ty pavouky ani omylem, to bych spala na chodbě, já jsem šílená, když vidím jen malýho pavoučka tak ječím jak hysterka a manža musí okamžitě likvidovat ![]()
Náš otesánek dnes spapal celou přesnídávku-jablíčko, a na véču vypil 200ml kaše a takovej řev, že jsem mu musela dát ještě 100ml
to není normální, musí mít fakt dobrý spalování, protože jinak by byl jak buřt a přitom je celkem hubeňour
tak nevím nebo co?!?!
Já jsem právě spořádala dva bramboráky!!to je dietka co?!?!
Taky bych si dala bramborák,,,,,,ale nemůžu, mám břicho jak v 5 měsíci
Jak je to holky vlastně teď s tím porodným a s rodičovským příspěvkem,,,,každý mi říká něco jinýho…
Já mám taky pupek jak v 5. měsíci, ale někdy se zhřešit musí.
Porodný je od dubna 17500 asi a rodičák je 3600 a od 2007 je to 7400, přibližně co vím já teda.
To je škoda s tím porodným co?????ale asi by jsme to do dubna neudrželi
.a tu rodičovskou mohli dat klidne taky od dubna
Ahoj holky a spící dětičky ![]()
Trošku to teď flákám,ale jak je hezky,tak jsem pořád někde v luftě ![]()
Dnes jsem byla na kurzu Psychomotoriky,to je cvičení a posilování svalů u dětiček,Šimonovi se to moc líbí,kouká po ostatních prckách a má z toho děsnou prdel ![]()
Pak jsme šli s holkama na obídek a jelikož se nám nechtělo domů,tak jsme šli ještě na procházku.
Já jsem ho dnes měla ve fusaku taky,ale rozepla jsem ho a odkryla,malej měl bodýčko a mikinu s kapucí a úplně to stačilo.Zítra ho asi taky zruším.
Ten fusak ![]()
Stavila jsem se v DM drogerce,koupila podložky,nějaký Hippy do zásoby
a měli v akci závěsnej wc Bref za 34 kč,tak jsem taky přihodila.
Malej včera usnul až v devět,tak jsem měla strach co dnes,ale už je tuhola,docela ten posun zvládl.
Brambůrku zdravím tebe i Barunku a zajdi častěji ![]()
Děkuju taky všem za přání k pěti měsícům,jojo utíkáto jak blázen ![]()
Jdu si přečíst nový Story,ať vím zas nějaký drby ze společnosti ![]()
Ahoj,
Bramburku, vítám tě mezi námi i s tvoji malou ![]()
Taky jsme byli dneska na procházku, zase super, malej zase vydržel dlouho spinkat, to sluníčko s ním dělá divy, já chci, aby už bylo teplo pořád!
Malej před chvilkou usnul, vždycky jak ho večer uspím, tak se ještě aspoň dvakrát vzbudí než usne víc tvrdě.
Jo a máme další pokrok! Se musíme pochlubit
Už se mu dneska poprvé podařilo se překulit z bříška na záda a hrozně se tomu smál. Ze zad na bříško to sice neumí, ale to nevadí, on se to naučí.
Kamamko, taky bych nepřežila ty pavouky. Jsem na tom stejně jak píše Petra ![]()
Jinak sleduju, že některý dětičky začínají nějak zlobit. Oni mají asi všechny teď nějáký divný období a chcou pořád kontakt s rodiči…Já se s malým hrozně ráda mazlím, říkám si, že si to musím užít dokud ještě chce, rychle vyroste a pak už nebude chtít
Určitě to strašně rychle uteče.
Maminky a miminka loučím se pro dnešek a přeji krásnou a klidnou noc
Ahoj holky,
tak ten náš drak ještě nespí, ten časovej posun ho fakt rozhodil. Jdu ho uspat, zase kvičí já snad nic nenapíšu.
Tak zatim ahoj
Ahoj holky tak jsem tady, řeknu vám, že jste se dneska rozepsaly, dalo mi to práci to všechno přečíst a některé odpovědi jsem už stačila i zapomenout. ![]()
My byly taky dneska na procházce i s kámoškou jako 3 grácie
. U kočáru jsme daly boudu dolů a na zítra jsem Stázince nachystala pletený svetr a prošívanou vestu.
Bramburku vítáme Tě i my dvě ![]()
Jarčo gratulace Dominikovi k přetáčení, naše malá se taky dneska snažila ale samotné se ji to zatím nepodařilo. Asi budeme poslední, taky kdo by se válel s takovými kily ![]()
Já se zase děsně bojím hadů, nedokážu se na ně dívat ani v televizi, pak se mi o nich v noci zdá ![]()
Kavi tak jsi si udělala bezva den!! Co Šimonek už to má lepší? Pomohlo to s těmi rukávy na noc?
zítra jdu do kanclu, máme tam sraz s právníky, tak budeme řešit řešit a řešit. Hned tam vezmu nový kočár ![]()
Hezký večer
Kamamko Kubíčkovi přejeme k jeho 4. dnešním měsíčninám všechno nej nej nej!!!
http://images.mytoys.com/…422252-n.jpg /> Gabka a Stázinka
Ahoj holky,
taky jsme dnes byly venku, ale asi jsem to nějak přehnala, málo jsem se oblékla, ofouklo mě to a bolí mě pořádně hlava. Jinak počasí fakt super
. Dneska jsem malé dávala na hlavu šátek, aby jí nebylo tolik horko v čepičce. Taky přemýšlím o vyndání fusaku, malá mi dnes venku moc plakala, asi jí bylo moc teplo, musela jsem ji nést v náručí, a kámoška vezla kočár.
Tak se s vámi a vašemi miminky loučím a jdu se léčit. Přeji vám i miminkám krásnou dobrou noc.
Kamamko , taky gratulujeme ke Kubíčkovým 4 měsícům.
Brambůrku vítáme Tebe i Barunku mezi námi.
Krásné ráno maminky a miminka ![]()
Tak se nám to počasí aspoň tady v Brně pokazilo,v noci byl hroznej slejvák a teď už sice neprší,ale je tam hnusně
To jsem se těšila na procházku.
Musím si jít vyřídit rodičák ![]()
Dnešní noc byla opět ve znamení vstávání,ach jo ![]()
Peti děkuji za fotky,taky pošlu ![]()
Kamamko všechno nejlepší Kubíčkovi ![]()
Já bych spala,až bych brečela,fakt ![]()
Jdu oblíct dítko,válí se na 2× pokaděné podložce-samo že ne v tom ![]()
Ahojte, děkujeme za přáníčka, malému se motýlek moc líbil. Dneska jsme spali do šesti a pak ještě usnul, samo že já taky,,,,,, spali jsme až do čtvrt na devět,,,,,tak by to mohlo být pořád..................jo, to počasí je fakt na draka,,,,,člověk se těší na procházku,,,,,,,snad se to ještě probere