Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem se včera léčila z depky - byli jsme na další kontrole - a bohužel máme třmínky. Zase platí pravidlo, že to dítko nese lépe než máma, i když v noci poplakávala, ale není to tak hrozné, jak to vypadá. Je celá opasaná popruhy, kolem hrudníku, přes ramínka a ty nožičky
Bude to mít měsíc a půl, snad to bude pak už dobré. BuĎte rády, že máte zdravé mimi ![]()
A jak jsemm si tak včera léčila tu depku, tak jsem Kačence vytvořila malé fotoalbum. Možná se Vám bude malinko pomaleji načítat, ale stojí to za to vydržet - aspoň doufám ![]()
Tady je:
http://www.thairidgebackdog.net/kacka/kacka.htm
Ahojte maminy, tak dneska jsme spali do půl šesté a pak nás vzbudil manžův budíček ve čtvrt na sedum,,,,,,,,jinak nic nového,,,,,zase prší a jsme doma,,,,,,,jsou i ty vaše dětičky takové ukňourkané z toho počasí????
Kamča30 , úžasné album Kateřinky, fakt se mi hrozně moc líbilo. Jste moc hezká rodina
![]()
Gabko , díky za SZ, vytiskla jsem si to, a muž to zkusí na sociálce v Bruntále.
Ahojky holčiny a dětičky
děkuji všem za podporu ![]()
Na neurologii jsme dopadli na jedničku, malej je v pořádku, může to být rodové s fontanelou.
Dr. naopak řekla, že malej má vývoj dopředu, že dělá věci, které dělají děti až v půl roce, že je moc šikovný a že bude brzo lozit!! No to mám radost, už abych vyklidila půl obyváku
Ale jsem fakt ráda, měla jsem takový nervy, že jsem myslela, že sebou fláknu, jsem strašnej stresař ![]()
Rodičák už mám taky vyřízený, takže pohodička.
Malej usnul v kočárku, taky jsme nešli ven, pořád tam leje!! To je hnus!
Tak krásné odpoledne a hodné dětičky
Ahoj holky, tak u nás už asi od jedné začalo svítit sluníčko. Je tam opět krásně.
Kamamko ten ppt je úžasný, i tebe jsme tam viděly ![]()
Petro tak s Filípkem je to skvělé!!!!! Vidíš, zbytečné obavy. Šikovný kluk!!! ![]()
Kamčo30 s těmi třemínky je blbý. Já je nosila do jednoho roku
Je mi Kačenky líto, 6 týdnů uteče jako voda, uvidíš. Pevné nervy
My jsme si se Stázinkou hodinku chruply a teď si dávám kafčo. Na sváču zkusíme přesnídávku, na oběd jsem ji zkusila dát opět něco na lžičku a docela nám to šlo ![]()
Kamamko veřejné album - listopad 2005
http://emimino.cz/modules.php?…
Kamčo- taky mě to mrzí s Kačenkou, ale to bude dobrý, uvidíš ![]()
Gabko- já jsem malýmu dnes udělala kaši z brambor, mrkve a brokolice a kupodivu to baštil a ještě vypil 150ml mlíka.
Na svačinu jsem mu chtěla dát mlíko, ale dám asi přesnídávku, on po tom mlíku za chvíli křičí hlady.
Peťo , to je moc fajn, vidíš, že nakonec všechno dobře dopadlo. Já se taky stresuji. Člověk má strach, když neví, co by miminku mohlo být, to patří k mateřské lásce.
Kamča30 . Uvidíš, 6 týdnů uteče jako voda, neboj, spraví se to ![]()
Manžel si hledá novou práci, tak uvidíme, co bude dál. V jeho práci mu zvýšili nájem, tak se to tam asi fakt zavře. Nesmím na to moc myslet, abych nepropadala panice. Manžel na tom není zdravotně nejlíp, proto ani práci nemůže mít jakoukoliv. Snad se brzy změní situace.
Nějak se nám to sluníčko začíná schovávat venku.
Ivo, držíme manžovi palce!!! Je top blbý přijít o práci ![]()
Peťo já ještě nikdy nic Stázince nevařila, mám koupené skleničky. Já ji dát sníst co papá Filípek tak je jako koule
Asi to pak taky zkusím, až dojí ty kupované jídla. Asi to bude ještě chvíli trvat ![]()
Přesnídávku na sváču lžičkou moc baštit nechtěla, a tak jsem ji to dala do lahve a trochu zředila vodou a to snědla všechno.
Ivo- manžovi hodně štěstí
V dnešní době je to s prací vždy nejistý! Ale snad se mu podaří něco najít.
Gabko- ten náš otesánek by jedl pořád, jen někdo klapne pusou už mlaská, ale vidět to na něm opravdu není
já jsem to namíchala s kupovanýma skleničkama, taky kupuji a občas něco uvařím. Ale kupovaný je pohodlnější, ale zase to stojí peníze. Malýmu lžička nevadí. Ale kaši večer dávám do flašky, protože u toho někdy usíná a kaše by byla všude.
Dítko pořád spí, asi je unavenej z cesty.
Ahoj holky ![]()
Tak malej se teď vzbudil,spal od půl jedné do čtyř a já tak hoďku s ním ![]()
Pak přišel kámoš opravit WC,tak jsem mu musela asistovat
ale aspoň už nemáme na záchodě potopu ![]()
Peti super zpráva
Filípek je móóóc šikovnej,to jen Šimon leží furt jak pecka
,ale já to neřeším,je holt línější ![]()
Kamčo z řemínků nebuď špatná,je to na chvilku a Kačenka bude mít aspoň zdravý nožičky a věř,že tobě to opravdu vadí víc než jí ![]()
Máš moc pěkně udělaný album,já bych chtěla taky,ale nevím jak na to ![]()
Gabko já jsem si ohledně toho RP podala odvolání,ale prošvihla jsem to o 2 dny,jak to stopli ![]()
A stejně moje baba na úřadě je pěkná kráva-sorry,protože nechtěla ani slyšet,že bych měla mít nárok ![]()
A já abych ju neposlala s prominutím do řiťky,tak se hádat nebudu
,ale štve mě to pěkně!
Svítí sluníčko,tak jdu juknout s malým ven.
Jo a od včera mě bolí osmička jak pes,snad nebudu muset k zubařovi ![]()
Kavi k tomu rodičáku, žádná stopka, zákon paltí dál… Nebo jsem něco prošvihla?
Ty naše mimča jsou na tom nastejno pecičky. Když jsem viděla Ráchelku jak si drží nožičky, tak jsme se na to taky vrhly a docela to umíme.
Vidíš zubař jak taky dopadla tenkrát Hanka?