Poradna duly
Jana Čurdová
My se taky chystáme na vycházku, jen nevím, jestli nebude pršet, když je pod mrakem.
Je mi líto lidí, co bydlí u řeky, ty záplavy to je hrůza.
Ahoj holky
já mám pořád firemní telefon a nejvíc volám v rámci VPN, kdy minuta stojí korunu, sms mám taky za korunu jinak všude za 3Kč. Hodně píšu a taky posílám asi 10-20 MMS za měsíc. Manža mě chválí za takový účty jako mám teď když jsem na „MD“.
Petro tak to s tím autem je fakt blbý!!!!!! Šéf docela nanic ![]()
Kavi to břicho jsem už viděla, je to síla, nic takového jsem nikdy neviděla ![]()
K počasí - ráno sluníčko teď pod mrakem.
Stázinka se poprvé převrátila na bříško!!
Ahoj holky,
tak procházka se nekoná, začalo pršet a sluníčko je fuč.
Gratulace Stázince, je to holka šikovná. ![]()
Holky, nevim jak mám psát tučným písmem.
Zatim ahoj
Hani když chceš psát tučným tak klikneš na B a když už nechceš psát tučným tak klikneš znovu na B. Jde to je na zrovna psaný text ne zatučnit až potom.
Děkujeme za gratulaci.
Stázinka píše: j io,x
to je to jednoduchý, já jsem na pc antitalent
zkoušim dál
vůbec jsem netušila
že to jde[/barva]psát všelijak
[barva=cyan]tak jsem si trochu pohrála
ahoj
Ahoj holčiny a dětičky **
Gabko -** Stázince velká gratulace, je to šikulka ![]()
Taky je mi líto lidí co bydlí u vody, já si to neumím ani představit, že bych třeba přišla o všechno! To je na špagát!
Malej spinká, jsem zvědavá co bude dělat večer ![]()
Byla jsem skoro 3 hod. venku a malej byl tak vyvětranej, že spapal 1 a půl banánu a ještě vypil 180 mlíka. Zítra koupím nějaký pribináček, pač to dítko je pořád hladový ![]()
Večer přijde kámoška tak se těším, měla jsem v plánu úklid kuchyně, ale to počká ![]()
Hani - já jsem na tom úplně stejně, musím se na všechno ptát nebo čekám až to někdo napíše. Já jsem ráda, když to zapnu a vypnu ![]()
Peti pribiňáky nekupuj,je v tom kravský mlíko a je to pro tak malý děti zatěžující na játra,oni tu bílkovinu neumí ještě zpracovat.
Jsem zas chytrá,co? ![]()
Tak si představte,že mi dnes přišlo to zamítnutí ohledně jednorázovýho RP!!!
Baba tvrdí že nic,tak už jsem na to nemyslela a dnes dojde,že to nemůžu dostat,páč jsem projela tu 3 měsíční lhůtu.
To znamená,že o tom vědí!
Tak jsem okamžitě napsala odvolání co na emimino dodala Metelka a poslala jim to doporučeně.
Jsem zvědavá,jestli to teda uznají!!! ![]()
Syneček dnes skoro nespal a už se těším až půjde spát,ani na klíně už nechce být a kroutí se jak had ![]()
Peťo děkuji za pochvalu. Se máš, že je Filípek takovej šikula v jídle. Já dala Stázince dneska kaši Hipp hruškovou ořesně podle návodu a byla vynikající, ale malá ji prostě lžičkou jíst nectěla. Když jsem ji zředila tak ji vypila, přitom už tak slaďoučká nebyla
Je ta naše holka zvláštní, jednou jí kžičkou a podruhé vyvádí.
Kači- aha to mě nenapadlo, tak co můžu? Tak můžu mu dát třeba do něčeho piškoty, já nevím co mu mám dát aby ho to zasytilo? Ale on po mlíku za hodinu řve a já už nevím?!
Piškoty jsou prej až od 6 měsíců. Ale holka taky dost jedla, tak jsem jí do přesnídávky namačkala banán, takže toho bylo víc a hustější.
Já mu taky třeba dám do přesnídávky banány, ale on za hodinu řve a musím mu dát mlíko, kaše vypije 300ml, já to vypít tak prasknu!!
Bud ráda, že je žrout. Ten náš prdola moc nejí, by mě zajímalo po čem přibejvá. Když vypije 120kaše, tak to je úspěch.
Jsem ráda, že jí, ale přece ho nebudu krmit každou hodinu!! On se strašně vytahuje, tak jestli mu to nestačí?
Dítko pořád spí a nehodlá vstávat, to bude noc. Doufám, že si nebude vykládat ?!
Holka taky chtěla jíst pořád, měla 6 jídel denně a víc jsem ji nedala a pak si na těch 6porcí zvykla a stačilo to.