Poradna duly
Jana Čurdová
K zubaři jsem se ještě nedostala, protože mám rýmu a pšikám jak o život.
Kdybych aspon pšikala normálně, ale já u toho pomalu líbám zem.
Jejda Hani tak to chce šípkový čaj!! Hlavně hodně tekutin. Byli jste se mrknout na Labe?
Děkuji za podporu holky ![]()
Gabko , malá si začala ty nožičky k pusince přitahovat sama od sebe, hlavně když ji přebaluju.
Ivo, Stázinka se chytá za kolínka a hlavně všechny věci okolo. A hlavně všechno strká do pusy
Teď usnula a spinká v ohrádce. Bude to jen regnerační desetiminutovka ![]()
Ahoj holky. Gabko, můžu se zeptat na tu ohrádku? Je to takováta klasická dřevěná? Přemýšlím, jestli se vyplatí koupit.. Myslím, že až malá poleze, tak má člověk aspon chvíli a může si dojít v klidu třeba na záchod, aniž by dítko stropilo nějakou pohromu-:)
Právě jsme se vrátili od Labe a voda leze lidem do zahrad.
Zatim ahoj
Bramburku my jsme zvolili s manžou klasickou dřevěnou ohrádku i z toho důvodu, že je veliká, tak v ní může dlouho blbnout, taky díky tyčkám se jí bude líp vstávat, myslím stavět na nožičky. Je veliká, ale mají i menší a dají se k nim dokoupit kolečka. My máme tu ohrádku velkou Scarlet
http://www.baby-centrum.cz/main.php?…
Hani, bydlíte dál od vody? Ty jo to je síla, chceme jaro a to se rozhodlo přijít takovým způsobem
My jsme od vody dál, ale je fakt,že v r.2002 voda končila u nás na pěší zóně. Ted to tak hrozný nebude, ale ty lidi přímo u vody fakt lituju.
Ahoj maminy,
včera jsem jen nakoukla, ale nic nepsala, nechtělo se mi ![]()
To počasí je fakt hnusný, včera celej den pršelo. Dneska přestalo až pozdeji odpoledne, ale ven jsme už nešli.
Dominik si už taky tak asi týden nebo dva chytá ty nožičky, do pusinky je teda zatím nedá a pochybuju, že se mu to někdy přes to jeho bříško podaří
, ale dělá to pořád, jak ho rozbalím, tak hned chytne obě nožky a strašně se tomu směje. Taky mi chce jakoby se vším pomáhat, jak mu chci vyčistit nos, nebo namazat papulu, hned mě chytí ruce a spolupracuje.
My u vody naštěstí nebydlíme, teče tady sice potok, ale ten má hluboký korito a my máme dům na kopci, takže já strach nemám, ale těch lidí kteří už měli povodeň a ted se jim to třeba stane znovu moc lituju
Musí to být hrozné.
To album malé Kačenky je fakt krásný, je to moc hezká holka a moc Vám to tam všem sluší ![]()
Ahoj holky,
tak den uběhl, a já zase nic neudělala. Jdu vykoupat malou, a pak se vrhnu na žehlení, když malá nebude moc křičet.
Vyfotila jsem Stázinku u její nejoblíbenější činnosti s nohama, tak je dám dneska nebo zítra do galerky.
koukáte na primu na tu chůvu v akci??? Zrovna je reklama tak jsem sedla k ntb
Kdyby náhodou tak krásnou noc.
Chůva v akci je drsná,mít takový fracky,tak mě klepne pepka,ale ten nevlastní otec je taky jedlej ![]()
Božíčku,doufám že druhý dítko bude sladká holčička
![]()
Nakonec to dobře vyřešili. Ono u toho otce se není co divit, vem si, že ve 23 letech (chlap je ještě nevyzrálej) a „zdědí“ kluky ve věku 9 a 6 let. Žádný med. A ta ženská div, že se naučila mluvit tiše.
Kavi myslím, že i holky dokážou zlobit (snad ne ta moje
. Uvidíme co bude v dalším díle. Zdá se mi to dobrý pořad.