Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
31.3.06 08:39

Ahoj holčiny:-))
Kamčo, jasně můžem jít ven, zatím neprší, já chodím ale brzo kolem oběda, protože malý spí přes jen v kočáru:-(, tak aby se trochu prospal. Doma přes den neusne

• Citovat
  • Upravit
529
31.3.06 09:17

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Chjo,zas jeden smutnej :cry:
Přispěla jsem taky a doufám,že to aspoň trošku pomůže.
Vždycky si představím,že se to muže stát i nám ,je to fakt hrozný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.06 09:54

Ahoj kavi:-)))
Fotky z vitání máme, můžem je vzít sebou, musím je ale najít chichi, někde jsem je strčila a te´d nevím kam :evil:

• Citovat
  • Upravit
920
31.3.06 10:14

Ahoj holky, tak dneska máme další krásný den.
Kamamko nikde nemůžu ty tvoje fotky najít. Pošli mi ji mailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.3.06 10:17

Dobré ráno maminky a miminka,

to počasí už mě taky štve. Malá se dnes celou noc budila. Manžel odjel ve 4.00h. do Bruntálu. Teď mi volal, že už mi vyřídil rodičák. Ještě musí vyřídit daňové přiznání.

Dnes asi budeme celý den doma a budeme odpočívat.
Přeji všem pěkně prožitý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.3.06 10:24
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.06 10:29

ahoj holky. my jsme dnes s Barou trhly rekord ve spaní. Manžel nebyl doma, tudíž jsem na:,–(ila postup nechat chvíli vyplakat (s manželem nemůžu, má pocit, že Barunku trápim…) Nenechala bych jí dlouho řvát, ale měla jsem pocit, že to pití fakt v noci tolik nepotřebuje. Spala od 19.30 do 00.30h, pak asi 7 minut plakala, znovu sama usnula a spala do tří.. Díky bohu za ty dary, snad se trošku blýská na lepší časy.. Už nekojím a Cpát jí Nutrilonem, vždy když se probudí, asi opravdu není ideální řešení. Tak těm, co miminka spí, přeji, at to vydrží a nespavcům, at se to brzy zlepší. Dneska jedu za manželem do práce, v pátek máme vždycky takovou siestu a jezdíme na véču do Intersparu Sterboholy. Tak přeji všem pěkný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
31.3.06 10:44

Tak u nás se začíná dělat hezky, tak to vyrazím na prochajdu :D

Dneska nám přijede taťka, tak už se těšíme :lol:

Kači- to je hrozný, já si taky představuji, že by se mohlo i nám něco takovýho stát! Určitě taky něco pošlu, taky bych byla ráda za pomoc.

Tak já jdu malýmu uvařit tu rýži, to jsem zvědává jestli to náš otesánek bude jíst. :roll:

Přeji krásné odpoledne a brzo ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 10:52

Ahoj holky,
taky vítám Ellay s mimískem . Kavi je to hrozný a finančně dost náročný. Taky jsme se dost zadlužili, ale co to se splatí, hlavně at už nás nikdy nic takovýho nepotká. Bramburek dneska Davča taky hezky spal, vzbudil se na jídlo v 1hod. a vstával v 7.30, tak doufám, že mu to vydrží.
Dnes od rána svítí sluníčko, tak odpoledne vyrazíme do ulic.
Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 10:54

Tak měli být tučný jenom jména, nějak mi to nevyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.3.06 11:29

Kači , to je síla ten článek o Kubíčkovi. Vůbec si nedokáži představit, co bych dělala kdyby se mi stalo něco podobného. Taky jsem trošičku přispěla, snad to aspoń trošku pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
31.3.06 12:00

Holky, já už z toho počasí šílim. Sluníčko zalezlo a zase leje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
31.3.06 12:32

http://www.gify.nou.cz/…bory/mr5.gif

Tak u nás už taky začalo lít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
31.3.06 12:43

Holky - já taky pořád přemýšlím, jestli jít ven nebo zůstat doma, chvilku svítí sluníčko a pak se zatáhne a fouká. A při mém štěstí určitě zmoknu, jen vytáhnu paty!!

Malýmu jsem dala tu rozvařenou rýži, namixovala jsem to s vodou a udělala kaši, tak snědl pár lžiček a vypil mlíčko. Dnes mu už nic dávat nebudu, jen odpoledne mlíko s troškou kaše, aby bylo hustější a večer kaši. Už se dnes 3×pokakal, tak ho nechci zatěžovat a raději počkám,nerada bych ho odrovnala :roll:

Navíc je pěkně uplakanej dneska, už nevím co s ním, ani chování nepomáhá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
31.3.06 12:45

Ahoj holky
tak jsem šla v práci pro oběd a svítilo sluníčko, pak jsem musela běžet protože byl takovej slejvák, že ani běh nepomohl a jsem úplně mokrá :lol:
Bramburku, my taky chodíme nakupovat do Ěuroparku, asi od sebe nebydlíme dalako :)
Tak jdu zase pracovat, doma si přečtu ten článek od Kavi, abych byla v obraze.
Zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital