Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se mi podařilo zaregistrovat. nick mám Iwik, protože se jmenuji Ivana. tak teď tam můžu hodit ty fota. zatím se mějte a hezkou sobotu
Ahoj holky,
tak copak děláte?
http://www.gify.nou.cz/…ory/q213.gif
My byly venku, bylo nádherně, když jsme byly doma asi 5 minut tak se pustil venku takovej slejvák, že jsem ráda, že jsme nezmokly. Taky jsem byla ve schránce a byl tam časopis maminka. Já posílala fotku Stázinky a malého od kámošky a co myslíte???? Byl tam jen on a Stázinka nikde
Hned jsem poslala fotku znova. Stázinka si hraje a já čtu časák a piju u toho kávičku. Taky mi dorazil katalog z Lavety a mají tam moc hezké věci, tak čekáme až se taťka vrátí z jednání a hned se poradíme co objednáme. Potřebuji aby mě zarazil v objednávce.
Taky juknu do galerky
Ahoj holky,
dnes hlásím úspěch, Davča snědl 8 lžiček přesnídávky a dokonce bez plivání. Ted to u nás všechno spí, tak je tu nádhernej klid a to se nestává často. Jdu si udělat kafču, at si to ještě víc vychutnám.
Tak to už jsem třetí, jak tady čtu, kdo si dává kafčo.
Měla bych jít nakoupit, ale vůbec se mi nechce. Jsem tak ospalá, a malá zase usíná a po 10 minutách se budí. To druhý kafčo už mně trochu probralo.
No vidíte!! Hanka mi přimoměla co jsem zapomněla napsat: Stázinka dneska snědla kaši lžičkou!!!!! Já zrovna přemýšlím jestli bych měla něco upéct a nevím co. Máte nějaký tip? Hlavně ne kynutý - to dlouho trvá a ani nemám droždí.
Tak tového manžu já nemám, pečícího, vařícího ani uklízejícího.
Bábovka je dobrej nápad, asi taky upeču ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak si to kafe dávám taky ![]()
Dneska jsme měli to vítání.
Sešlo se nás asi 10 mamin,byli tam dětičky tak od 2 do 7 měsíců.
Paní nám zapěla dvě písně,dostala jsem karafiát,kterej jsem vrzla ihned tchýni,páč má k tady těm kytkám určitě vřelejší vztah než já ![]()
Pak malej dostal plastovou knížečku do vody(máme už 3
) a knížku První 3 roky-haha,taky už třetí ![]()
Jo a pamětní list,ten je fajn,založím ho do knihy,ktero Šimonovi píšu…teda chci psát
Ale poznámky si dělám ![]()
Zvládl to v pohodě,ale ze mě lilo,jak z pra…te-sorry,ale nedá se to napsat jinak
.Měli tam takový vedro,že jsem si furt ruce utírala do plíny,aby pan starosta neměl v dlaních rybníček až nám bude gratulovat
![]()
Dnes jsem sama doma,manža jel s kamarádama na výlet spojenej s návštěvou pivovaru,chjo taky bych jela ![]()
Musím večer vyvenčit psíka ,to mám radost-tahat kočár ,oblíkat bejby…ještě že je aspoň světlo ![]()
Novou maminku mám taky .Super je,že se ty články ohledně měsíce těhu shodovaly s mým těhu a teď to tak je i s malým,je tam jak se vyvíjí dítě v 5-ti měsících.
Zítra na Spektru je v 17 hodin dokument o dětech,tak se dívejte pokud máte ten program,je to dobrý ![]()
Jestli píšu občas nějakou hrubku,tak pardóóón,místo mozku z mlíka kostku
![]()
Hani , to máš dobrý. Můj muž taky doma občas peče, vaří a uklízí. Taky umí skoro všechno spravit. Teď je u svého syna na Moravě, a vrátí se zítra večer. Nejsem schopná dokopat se k nějaké práci. Mám tu uklízení a žehlení a na všechno kašlu. Aspoň, že malá teď usnula.
Gabko , manžu to vaření a pečení baví a já jsem fakt moc ráda, protože mi to dost pomůže, dneska dělal i oběd, uvařil nám halušky se zelim a uzenym. Ale jednu nevýhodu to taky má, protože mi víc chutná když mi jídlo někdo naservíruje až pod nos, tak toho víc sežeru a hubnutí pak nic moc.
Ahojky:-))
Já teď došla z prochajdy, u nás je krásně a dokonce jsem potkala Kamamku
. malý spinká, tak jdu pokračovat v úklidu.
Máte to ale šikovné manžílky, můj jen dělá steaky, to by mu šlo haha. Upéct by asi nic nezvládl
.
jo a kávičku mám taky anavíc ještě decinku dobrého, červeného vínka:-))
Ivo , to znám, taky se mi někdy nechce nic dělat, tak to prostě odložim na další den, ona ta práce nikam neuteče „bohužel“.
omlouvám se chybičky, to je tím jak spěchám pořád někamhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/25.gif
Holky tak jsem se zaregistrovala, ale píše mi to pořád chybu, došel mi i meil, všechno, tak nevím chjo…
Tak to já nevím kolik mi brouček vypije, protože jen kojímmm:-))