Poradna duly
Jana Čurdová
Ivo já budu žehlit večer, manža jde na pivko a tak si dám hodinku žehlení.
Ivanko dvojka dobrého vínka by byla fajn, ale musí to počkat na jindy.
Kavi já taky ten časák odebírám dlouhoa právě proto, že tam psali přesně to ve kterém měsíci jsme byli a teď přesně jak máme staré dítě.
Hani s tím úklidem máš pravdu, neuteče. To já uklízím každé ráno. Ale tohle přesně si říkám o vytírání
Někdy se mi tak nechce, že to od rána odsouvám, večer už se mi nechce ještě víc a tak to udělám hned další den ráno, protože bych to odsunula na neurčito a to dost dobře nejde, protože máme malého pejska, který pořád pouští chlupy a pouštěl by snad i kdyby byl doholan ![]()
Což o to holky, to já bych taky něco šla dělat, ale malá nechce být chvilku sama. Když jí dám nějakou hračku, tak zanedlouho začne zuřit. Ona si ještě moc sama nepohraje, jó to když s ní někdo dělá blbosti, to je jiná.
jojo Ivo ví o čem mluvíš. Dneska jsem věšela jednu pračku na třikrát
trvalo mi to asi hodinu a půl ![]()
tak my se jdeme koupat a pak jíst mléko a pak už jen já jen já budu žehlit ![]()
Jdu taky žehlit ![]()
Dítko jsem okoupala,šupla do postýlky,kouká,ale ani nemukne ![]()
Kouknu na zprávy a pak se ozvu ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat,jestli někdo nakupujete na MIMI bazaru.
Tak malá mi usnula v náručí u internetu.
http://www.gify.nou.cz/…bory/129.gif
Kavi , já na MIMI bazaru koupila kočár, autosedačku a mantinel. A jinak tam koukám každej den.
Ahoj maminy,
Hani , tak ty lidi z toho Ujezda neznám
, ale je haluz, že máš rodinu blízko mého bydliště a já zase ve Štětí
Že jsme se tu takhle sešli se stejně starým mimčem ![]()
Tady bylo dneska vskutku aprilové počasí, chvilku svítilo sluníčko, pak zase pršelo, foukalo a pořád se to tak střídalo ![]()
A nebojte, to moje zlatíčko taky nevydrží chvilku samo, on si sice hraje, ale potřebuje k tomu asistenci
musím mu u toho povídat a ukazovat. A blbiny, to má ze všeho nejraději, letadlo a takový hopsání a natřásání, hrozně mu u toho tečou sliny a chláme se na celý kolo ![]()
Koukám, že už máte skoro všechny vyřízenej rodičák. Já mám ještě měsíc čas, protože jsem rodila o měsíc dřív, takže mám mateřskou až skoro do konce dubna ![]()
Tak já jsem hotová. Nežehlím
Nikdy jsem na mimibazaru nic nekoupila, mě přijde nějak nepřehledný a nerozumím tomu, když o jedno zboží má zájem více zájemců tak komu to ten prodávající prodá?
Já zase koukám na www.bazar.cz co tamkdo nabízí, myslím že jsem tam natrefila na eobchod o kterém jsem do té doby neměla potuchy
Já taky na mimibazaru nenakupuji.
Holky, prosím vás můžete mi napsat s čím si vaše děti hrají? Má malá se u všeho tak střapí.
Stázinka má ovocné kamarády - jablko má v práci a k tomu ještě hrazdičku s podložkou, v postýlce má malou hračku do ruky, pomeranč a medvídkový kolotoč, v ohrádce má hrací deku na které je asi 5 hraček -nejraději má šustící včelu a myš, hrazdičku ale tam jsem nedala ty hračky co k tomu byly, ale banán knížku a umělé klíče. Pak má kousací hračky - z těch má nejraději kytičku. Asi toho má moc, ale mi ji vždycky dáme jenom něco, nejraději si hraje s hrazdičkou.
Malá má taky doma hrazdičku, dřív si s ní hodně hrála, ale teď ji přesouvá a nadzvedává ji. Nejraději má šustící kytičku, ale u té se taky za chvilku rozčiluje, napřed ji strká do pusy, jako všechno, a pak se začne vztekat.
Jo tak to je u nás stejné, hraje si teď jenom chvíli, když se k ní přiblížím hned je po rozčilování a je spokojená, kouká na mě co se bude dít a natahuje ruce. Většinou ji vezmu nebo si s ní povídám a hraju. Prej je to teď normální.
Krásný dobrý večer maminky a spící dětičky
tak já dnes opravdu nezahálela, od rána jsem se pustila do řádného jarního úklidu a já blázen snad uklidila i to co by mě normálně nenapadlo. Teď jsem skončila a jsem taky pěkně hotová!! ![]()
Ale zítra mě ještě čeká koš žehlení ![]()
Manža dnes vzal malýho a jeli k babičce, tak jsem měla na to klídek a hlavně neposlouchala pořád jestli nebrečí, nezuří a tak.
Manža vaří, ale musí se mu chtít, ale je dobrej, vždycky vymyslí nějaký zajímavý jídlo mňam, mňam. Nepeče teda, ale dělá žemlovku podle jednoho známýho svět. kuchaře a ta je vynikající, jak bych to normálně nedala do h…, tak tuhle sežeru hned ![]()
Filípek byl dnes opět nějaký umrčený, špatně večer usínal, ale už teda spinká tak snad bude až do rána.
Fido si nejvíc vyhraje s kousátkama, hrazdička ho baví chvilku a pak začne zuřit a tříská do toho, že jsem nedávno našla urvanou lodičku až u dveří ![]()
Včera jsem mu dala takový větší napůl nafouklý balonek a to teda zabralo na půl hoďky
![]()
Na mimibazaru nenakupuji, mě to taky přijde nepřehledný, a hlavně když to nevidím ve skutečnosti tak nevím, nevím ![]()
Kavi tak to jste měli krásné vítání, že
Ale hlavně, že jste ho měli, my se asi nedočkáme ![]()
To jsem se teda rozepsala, chichichi