Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
2.4.06 20:09

Ivuško a Ráchelko krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
2.4.06 20:39

Ahoj maminy,
všem vám děkuju za přání pro Dominička, obrázky se mu moc líbily :)
Iwiku, s tím spaním to taky nemáme moc růžový. Malej usíná tak asi v osum, pak se budí mezi jedenáctou a dvanáctou na jídlo a potom tak co dvě hodiny, někdy co hodinu a třeba už ve tři je vyspanej a dvě hodiny si povídá a musím ho chovat, protože jinak pláče a pak se mu třeba ještě tak na hodinku podaří usnout…Už se nemůžu dočkat až se to spraví :)
Ty povodně jsou strašný :( , v Olomouci mám rodinu, když byly tenkrát ty hrozný povodně, tak jim to kompletně vytopilo barák, postavili na šílenou hypotéku novej. Zatím se neozvali, ale bydlí v té části, kde to bývá nejhorší, takže už asi podle zpráv plavou :( Mě by asi kleplo.
Přeju dobrou noc. Musím pustit manžu na net…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.4.06 22:18

Ahoj holky

Tak jsme zpátky od našich. Absťák byl ukrutnej :-)
Napsaly jste toho pěknou spoustu - to budu mít čtení na několik hodin.
Zítra jdeme s Matesem na převážení k dr. a pak se snad odpoledne dostanu i za váma.

Zatím pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
2.4.06 23:07

Ahoj Moni, vítáme tě doma!!!!
Zítra jedu poprvé MHD vyřídit rodičák, protože ho máme od 4.4., to jsem zvědavá jaké to budou obštrukce :?
Peto tak s Filípkem je to idvný, že nechce papat. Snad bude všechno v pořádku, mylsíme na vás. Boty tak to jsi ještě větší blázen než já já mám asi jen takových 50 z toho 10 zimních a 5 botasek. Taky je skladujeme ve sklepě, tak 2× ročně si sednu a vezmu kýbel a ty přípravky a ty, které jdou do sklepa všechny umýju a ošetřím, aby byly v pořádku. Já vynosím všechny, mám totiž pravidlo, pokud jsem některé boty neměla na sobě dvě sezony jdou do popelnice :cry: Holt nějak se v nich vyznat musím, vyhazovala jsem vloni, tak teď je to pohodička. My máme sice byt velký a na boty 3 místa, ale i přesto se nevejdou.
Iwiku mě zůstalo po porodu 14kg, hubneme tady takhle pospolu, tak jestli chceš tak se přidej. Každé pondělí se vážíme a měříme, máme tabulku na webu, kde máme přehled jak nám to jde. To máte fajn bydleníčko :wink:
Bramburku já jsem ráda, že naše malá spí celou noc (už od doby kdy jsme přišli z porodnice). Vhodí spát okolo osmé, vzbudí se okolo půl sedmé a ještě si sama v postýlce hraje. Vstáváme mezi sedmou a půl osmou. Tak si aspoň večer spočnu.
Ivo jaro už je tady asi doopravdy. Dneska večer sice hlásili že se má ochladit, ale hlavně že není sníh a nemrzne.
Hani vidíš obrázek se povedl!!!!
Jdu do sprchy a pinky.
Mějte krásnou dobrou noc a ráno hlásíme míry. Doufejme, že bude nějaký úbytek :lol:
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.4.06 08:27

Dobré ráno holky,
tak měření dopadlo beze změn oproti minulému týdnu :cry: U nás je zase aprílově, ale nemá pršet, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.4.06 08:46

Dobré ráno holky,
váha, míry stejný, nenechám manžu vařit a nebudu chodit ke tchyni na jídlo jinak nezhubnu " to přísahám".
Noc opět hrůza, usnul ve 21.30 a vzbudil se v 00.45, 3.00, 5.15 a vstával v 7.45, zkoušela jsem ho jenom uklidnit, ale bez úspěchu, takže vždycky usnul až po jídle.
Jdu si dát kafčo, musím se probrat.
Ahoj Mončo, vítáme vás zpátky.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/16.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.4.06 08:49

Dobré ráno!

Koukala jsem, že nám přibyli nové maminky, tak vás tady s drobným zpožděním vítám.

Ranní vážení dopadlo, jak jsem očekávala - pobyt u maminky nezůstal bez následků, takže váha o 1kg narostla na 74,5.
Měření neproběhlo, protože můj krásný nový metr je neznámo kde. Manža ho někam „uklidil“ a neví kam :-)

Prolítla jsem, co jste napsaly a viděla jsem úvahy o „sletu“ pražand na drby. Jsem pro, jestli je to ještě aktuální. Sice jsem z úplně jinýho konce Prahy než většina ostatních (Velká Ohrada, Praha 5) a nemám k dispozici auto, ale hromadku už docela zvládáme.

Jsem zvědavá, co nám řekne dr. na Matýskovo přibírání. Každej den slupnul jednu skleničku Hami první lžička mrkev nebo Hipp karotka s bramborem a po kojení odpoledne a večer ještě vždycky vypil 100 ml Nutrilonu (u našich jsem neměla zmražený odstříkaný vlastní mlíčko). Po tom všem je znatelně baculatější. Tak nevím, jestli zase nebude mít dr. problém, že přibral moc :-)

Přeju, ať nám to sluníčko vydřží co nejdéle.
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.06 08:52

Ahoj Hani, u nás ta noc byla velmi podobná té Vaší… A to už nekojím… KDe jsou ty děti, které v tomto věku údajně spí už celou noc?? Koukám, že kromě Gabky se ostatní v noci fakt nenudíme… Gabi, trošku tichá závist-:( jdu si opláchnout ty pytle pod očima a dát si taky kafíčko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.4.06 09:12

Jenom na skok než vyrazím na MHD, chichcihcichcichi Bramburku jsi mě moc pobavila :lol: :lol: :lol: Napíšu po obědě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.06 09:22

Krásné ráno holky a mimča

Moničko - taky vás vítám doma, určitě jste se měli nádherně!!

Tak u nás noc proběhla v pořádku, malej se probudil v 9 a spapal tu kaši a ještě 100ml mlíka, asi mu pěkně vyhládlo a pak spinkal až do 6. Tak snad bude vše v pořádku, asi ho trápilo bříško. :roll:

Měření hned napíšu, ještě jsem se k němu nedostala. Malej si chvilku hrál, ale už zas chovám. Teď kouká co ta mamka tady pořád píše :lol:

U nás je zataženo, ale snad se to protrhá.

Gabko - hodně štěstí v cestování MHD, ale to zvládneš uvidíš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.06 09:32

Tak aktuální stav

váha stejná a míry 97-87-108, ale stejně mám pořád pocit, že jsem jak almara :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
3.4.06 10:37

Nazdárek všem:--))
Hani, naše dnešní noc taky nic moc. Usnul v 22:00 a v 5:00 už bylo vyspáno, takže za chvíli ho zase vyvezu ven, aby se v kočárku prospal, ´dáblík můj malinkej :evil: .
Já mu zkoušela na noc dávat příkrm Nutrilon, ale on to pořád plive, tak nic:-((
Tady se to nějak škaredí, tak doufám, že nebude pršet! Do hubnutí se samozřejmě hlásím, musím to do léta shodit!!!! Takže já vážím 59kg, 9kg nahoře, jsem malinká, tak to na mě jde hodně vdět:-(
Snažím se nejist bílé pečivo, sladké a tučné jídla a hlavně nejím po 18hodině:-)))
Tak já zas letím, mějte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.4.06 11:15

Ahoj holky a miminka ,

malá mi teď na chvilku usnula, tak můžu být u netu.
Dnes jsme spali od 1.00h. do 8.30h., jen s jedním probuzením. Koupím malé Nutrilon 2, tu 1 už moc nechce papat.

Mončo , vítáme Tě doma. Tak mě napadlo, kde jsi rodila, když jsi z Prahy a máme mimčo ve stejný den. Já rodila v Krči.

To počasí je divné, svítí sluníčko, dost fouká vítr, říkali, že budou přeháňky, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.06 11:33

Ivo - u nás je taky nějaký divný počasí, chvíli svítí slunko a pak se zase zatáhne a fučí, tak snad nezmoknu :roll:
Malej je v sedačce a hraje si z hrazdičkou tak toho musím využít, no tak jsem to zakřikla, protože už zase zuří chjo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.4.06 11:44

Ten vítr je fakt hnusnej, kdybych nemusela do Delvity pro Nutrilon, tak se z domu ani nehnu, Malá už je vzhůru. Jdu si udělat kafčo.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital