Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
3.4.06 12:03

Ahoj,
tak Davča ted usnul, jak ho znám, tak to je tak na 30min, no ale pořád je to lepší než nic. Tady je nádherně, tak doufám, že to vydrží.
Musím načerpat energii, odpo dorazí kamarádka, tak budu vykládat karty, já jsem taková trošku čarodějnice.
zatim ahoj

http://www.gify.nou.cz/…_soubory/c27..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.4.06 12:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.4.06 12:22

TAk my se zdárně a v pořádku vrátily z procházky a cestování MHD bylo bezva. Teď už budu jezdit furt někam :lol: Stázinka už je najezená a hraje si. I když už pomalu začíná vrčet, asi ji nesmím chválit :P Jdu relax, protože venku pořádně foukalo, Kdybych si dala na hleávu natáčky tak bych ušetřila za kadeřníka (kdybych takový účes nosila, samozřejmě) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.4.06 12:33

Peťo , objednala sis tu knihu od Anne Geddes? Já ano, a zatím nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.4.06 13:23

Ahoj Ivo, tak na to jsem se vás taky chtěla zeptat, protože na netu je cena 342 a přitom v obchodě jsem to koupili za 432. Jsou 3 verze téhle knihy: Monika má tuhletuhle a ještě je tahle verze. Myslím si osobně, že omyl na webu není v obrázku ale v názvu knihy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.4.06 14:05

Gabko , tak to teda nevím, jestli mi nějaká přijde, a kdy. Tu první a třetí jsem na netu viděla, tu druhou ne. Objednávala jsem si tu první, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.06 14:54

Ahojky

tak já se vrátila z 2,5 hodinové procházky, protože malej byl tak protivnej, že bych to doma už nevydržela. Venku celou dobu spinkal, teď je nakrmenej a hraje si snad mu to chvíli vydrží :lol:

Gabko- vidíš jak jsi to dobře zvládla, já myslím, že na tom cestování nic není, jen se nesmíš bát si říct o pomoc, a když slušně poprosíš vždycky se někdo najde :lol:

Ivo- já tu knihu zatím neobjednala, tchán má obchod s knížkama a říkal, že se pokusí ji sehnat, já bych chtěla tu první tu bílou. U nás ji mají v carrefouru všechny tři druhy za 399Kč. Tak ještě počkám a pokud nic, tak si ji objednám na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.06 14:58

Hani- jééé, ty vykládáš karty. To je škoda, že jsi tak daleko, hned bych zašla. Já na to nevěřila a pak jsem zašla a vše co mi řekla se mi splnilo, jasně nějaký odchylky nebo časový pásma nesedí, ale podstatný věci jo. Takový věci já můžu! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.4.06 15:15

Tak my jdeme taky ven. Večer se ukážu,

Gabko , já jsem se bála jezdit mhd, ale pomalu se to učím. Nejtěžší bylo říct si o pomoc, ale zvládly jsme to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
3.4.06 17:26

Ahojte maminy, konečně jsem u PC, tak Kubu máme už pokřtěného,,,,,,je to za náma,,,,ufffff,,,,tak co miminka,,,,,už jsou hodnější???,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.06 17:33

Ahojky Kamamko, my jsme taky chtěli Filípka nechat pokřtít, tchýně vykládala jak to vše zjistí a nakonec se na to vybodla :! Už jsem si u ní na to zvykla. Já na tom netrvám, sama pokřtěná nejsem, ale manža chtěl, ale jak to tak vypadá tak se to neuskuteční. Malej právě usnul, ale bude to tak na 30. min. jinak je pořád zuřivec, ale snad ho to brzo přejde :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.4.06 17:46

Kamamko , gratulujeme Kubovi ke křtinám.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/h2.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.4.06 18:05

tak Stázinka taky na chvíli usnula. Manža šel na tenis a já rychle píšu.
Kamamko tak jaké má Kubíček druhé jméno?
My nejsme věřící a tak Stázinka křetěná není. Není naší vesnicí (městskou částí pardon) ani vítána.
Právě se zatáhlo a spustil se bezva slejvák!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.4.06 18:13

Dítko pořád spí 8O asi je unavenej z toho jarního vzduchu :lol:

Manžu jsem vyslala na velkej nákup, páč už tu máme nějak vymeteno a s malým jsem to neriskla, určitě by v obchoďáku příšerně řval a já bych nervozitou půlku zapomněla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
3.4.06 18:19

Já jsem pokřtěná a 15 let jsem chodila do kostela. Manžel není katolík a teď spolu chodíme do apoštolské církve. Malá pokřtěná není.
My jsme byly 2 hodiny venku, a pak začalo lít, tak jsme šly domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí