Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já taky šupajdím spát. Mates usnul nečekaně před devátou a to měl ještě v deset jíst, takže se nejspíš vzbudí zítra hodně brzo ráno.
Dobrou noc.
Hezké ráno maminky a dětičky
tak u nás noc proběhla jako vždy, spinkal a vzbudil se už v 5 na jídlo a pak v 7 budíček. Teď je na zemi na dece a hraje si, ale myslím, že to nebude na dlouho. Fido taky slintá a má úplně ožužlaný rukávy až po lokty, tak marně hledám a pořád nic. Stejně bych na šaty nedostala, musíme doopravit to auta tak snad později.
Já taky skoro nic neobleču, jediný co tak rifle, ale mám je kapánek uplý přes zadek, jenže co mám dělat, že
Já vím, ne…t!! Ale já teda sladký nemusím, já zas takový ty slaný věci co jsou fakt na štíhlou linií
![]()
Dneska je tam škaredě a zima, mám domluvenou kamárádku, že půjdeme s dětmi ven, ale asi to zruším, protože se mi tam opravdu nechce, jen pokud bude malej hodně protivnej tak bych na chvilku šla.
Tak všem přejeme hezký den a hodná miminka
Dobré ráno!
Tak Matýsek mile překvapil a od včerejších 9 hodin večer spal až do osmi ráno!!! A to ho ještě vzbudil taťkům budík. Je to zlatíčko!
Jak proběhla noc u vás?
dobr0 ranko. dnes je pekne zakaboneno a to i na tváři naší berušky-:) od rána je protivná a noc taky žádná extra sláva. třikrát za noc vzhůru..
Nazdárek holky a dětičky ![]()
Musím využít toho,že Šimoník spí-bodejť,když vstával v šest-haha
![]()
V Černých ovcích byly testovaný dětský židličky,tak můžete mrknout http://www.ceskatelevize.cz/…e/20459.html
Dnes jsem chtěla umýt okna,ale asi by mi na ně napršelo,takže nic ![]()
Já mám takovou radost,že už je venku zelená tráva,jsem jak malá,já to jaro prostě můžu ![]()
Včera jsme byli na tom posledním píchancu a malej ani nemukl,je děsně statečnej! ![]()
Vázání šátků bylo velice poučný a už mám jeden oblíbenuj úvaz,je jednoduchej,ale je fakt,že to chce cvik.
Dodatečně přeji taky všem k malým narozeninám a svátečkům ![]()
http://www.gify.nou.cz/…bory/114.gif
![]()
Až se malej vyspí,tak ho naložím a skáknu do drogerky pro barvu na vlasy,teta je sice kadeřnice-dělá mistrovou učňům-chuděrka ![]()
Jsou to děsní fagani-někteří,ale zrovinka barvu,která se mi líbí nemají.Tak si ju koupím a skáknu za ní,ať mi to nabarví a ať jsem zas činaná ![]()
Zvládla bych to sama,ale já chci ještě na to moje číro jinou barvu a to nezvládnu.
Dnes jsem se dozvěděla,že se naši známí rozvádějí,je to teda šok,protože jsme vůbec nic netušili,sice se občas hádali,ale to asi každej,ale že se schyluje k rozvodu…
Je to stejně děsný,každý druhý manželství se rozvádí,já doufám,že k té statistice nepřispěju ![]()
Stačí,že jsou rozvedení naši a švica ![]()
Mimochodem s inzerátem pro sestru to klaplo!!!
![]()
Schází se s klukem,je sympoš a už si dali aji pusu,haha ![]()
Na to,že je jim přes třicet,se stydí jak puberťáci ![]()
Strašně jim to přeju a doufám,že jim to vyjde!
Jsem toho zas vyplodila ![]()
Tak se taky děvčate snažte,jóóó?
![]()
Ještě si pusťte tohle ![]()
http://www.super.cz/…y-jedou.html
Dobré ranko. U nás venku mlha, takže sedíme celý den doma.
Kavi ty jsi toho napsala!!! My máme židličku, my se tenkrát dívali na Loskutáka a tam je testovali taky. my vybrali Jané Activa
http://www.a-zbaby.cz/good.php?… a jsme s ní spokojeni, dá se pak z ní udělat stůl a židle. Stázince se v ní taky líbí. Kupovali jsme ji už v lednu.
Já taky doufám, že my nepřispějeme rozvodem do statistiky. I když by se to na nás nemuselo vztahovat v červnu spolu budeme 13 let ![]()
U nás noc jako obvykle: malá šla spát ve 20:30 a vzbudila se v 6:20 a vstávala v 7:40, takže skvělé.
Ahoj holky,
tak dneska byla hrozná noc. Davča se ze spaní otáčí a cestuje po postýlce, takže když se někde zasekne, tak je okamžitě vzhůru a řve, dneska byl vzhůru 6krát. To jsem zvědavá, kdy zase bude spát celou noc.
Ted usnul, tak si musim rychle dát kafe, nějak se mi ještě nepodařilo rozlepit oči.
KaVi - tak to dneska budeme krásný dvě
Před chvilkou jsem se objednala ke kadeřnici. Nějak se mi podařilo ztratit číslo na svoji oblíbenou a je to k ní kus cesty MHD, tak se mi tam nechce jet jen tak bez objednání. Tak jsem zkusila zavolat do nového kadeřnictví tady poblíž. No jsem zvědavá, co mi s těma mejma 4 chlupama udělají. Barvení nechám radši až na příště, protože mi teď vlasy úplně strašně padaj.
Taky doufám, že díky nám statistiky rozvodovosti nenarostou. Jsme spolu 10 let (2,5 roku manželé), tak doufám, že teď už nezblbnem ![]()
To mytí oken u nás už proběhlo. Jak nám je minulej týden měnili, tak manža objednal na pondělí firmu na uklízení. Umyli nám okna, podlahy, dveře, vyčistili koberce, sedačku a postel a celá ta sranda přišla na 1300 Kč. Bylo to poprvé, co jsme si je objednali (jinak chodí pravidelně ke švagrovi a taky k manžovi do práce) a tak jsem byla tou cenou docela překvapená.
Kači- já na to včera koukala a kdo by řekl, že projde ta nejlevnější, že!!
Kamoška mi nabízela, že mi židličku půjčí- chicco, ale nakonec jsem se rozhodla, že si ji koupím, když by bylo druhý tak ji taky využiju. ![]()
Já mám domluvenou kadeřnici na příští čtvrtek a v pátek razím do světa, jdu večer kamárádce na narozky, už se těším, nebyla jsem nikde sto let
manža bude hlídat
![]()
Dnes je Fido kupodivu hodnej, snad jsem to nezakřikla ![]()
Holky tak já jdu ke své kadeřnici v pátek ráno. Se těším, musím na Václavák, ale do kanclu to mám kousek. Tam bude čekat taťka.
Moni ten úklid to je dobrá cena!!! Můžeš mi poslat číslo na tu firmu? A případně jestli mají webovky? To já bych jim hnedka cinkla. ono uklízet 120metrů není žádná procházka, uklízím každé ráno a to mám rozložený po místnostech, uf. Teď když Stázinka vyžaduje neustálu pozornost tak to je dost těžký. My s manžou jsme manželé 3 roky, obě výročí slavíme ve stejný den, ale tojsem už asi psala.
Malá spí, tak jdu něco dělat.
Zatím
Gabko - kontakt na uklízeče ti pošlu večer, až mi ho manža řekne.
Nazdárek:-))
My měli noc klasickou 22:00 do 5:00, zkoušela jsem ho uspat v kočáru na chodbě a nic, tak musíme vyjet po obědě ven.
Mytí oken mi ani nepřipomínejte, to mě taky čeká, to nerada dělám fuj…:-(
Tu je taky hnusně, ale ven musíme:-))
Ahoj holky, ta firma na úklid by se mi taky šikla, ale já už jsem se vyřádila v sobotu ![]()
Gabko- my máme jen 56m a bohatě stačí a to máme minimálně nábytku, pač já to nemám ráda, říkám tomu střelnice a je to jen na skladování nepotřebných věcí, takhle dlouho nepřemýšlím jestli se toho zbavit nebo né, prostě není místo tak šup pryč
![]()
Malej je fakt dnes nějaký hodný, určitě ho přechválím a pak zase budu vyřízená. Odpoledne jdeme ke kamárádce, pracovali jsme spolu bydlí tu kousek od nás. Jsem fakt dobrá jednu kámošku zruším a jdu k druhé a pořád si stěžuji, že jsem sama s malým a přitom kolikrát nevím co dřív ![]()
Tak krásné odpoledne
Ahoj holky,
tak vy se jdete „kadeřit“, hnedbych šla taky.
Mončo , mě taky šíleně padaj vlasy, ještě že jich mám hodně, jinak bych už snad byla plešatá. Hlavu si radši meju jednou za tejden, protože to mi zůstávaj úplný chuchvalce v ruce. Ale tohle mám po každym porodu. Začne to 3.měsíc po porodu a trvá to přibližně do 1.roka dítete. Davídkovi už jsem lovila několik vlasů z pusy. Prostě jsou všude. Používáš něco na to padání?
Na okna se taky chystám, ale vůbec mě to nebaví. Nábytku máme doma úplný minimum, já totiž nemám ráda přeplněný byty(no hlavně je toho mín na uklízení, co si budu nalhávat,že).
http://www.gify.nou.cz/…bory/533.gif
Hani - ještě na to padání vlasů nic nepoužívám. Ale musím dnes do lékárny, tak se pozeptám, co bych měla zobat
Já mám vlasy hrozně jemný a tak to vypadá, že jich ještě míň než ve skutečnosti
Když vidím po mytí hlavy sítko ve vaně, tak se skoro bojím podívat do zrcadla, jestli mi tam ještě něco zbylo ![]()