Poradna duly
Jana Čurdová
Iwiku buď ráda, že kojíš, ušetříš spoustu peněz a hlavně je to nejlepší
Jenže našemu dítku to jaksi nestačilo ![]()
Já mám taky ráda psychárny a podobný filmy, ale pak jsem celá dolekaná, ale pořád na to čumím ![]()
Holky, dobrou noc, jdu se díva za chvíli na chůvu v akci a potom na VV.
Hape, já jsem pak taky dohukaná a stejně na to čumím ![]()
Kami, zítra se domluvíme na prochajdu a filmy vezmu sebou:-)http://www.sirmi.ic.cz/deti/89.gif
Ahoj maminy,
Kamamko, já taky budu malýho snad jen kojit do 6.měsíců, ale už jsem byla zoufalá z toho jeho spaní v noci, jak se pořád budí a pak je vzhůru třeba dvě hodiny a tu kaši jsem mu už zkoušela dát
Že ho to třeba zasytí, dala jsem mu ji několikrát večer před spaním, ale ono to stejně nepomohlo
Takže už jen kojím a kaši nedávám, ale ono mu to nic neudělá když bys mu ji dala už ted. Ale jestli jste spokojení oba dva a v noci ti hezky spinká, tak ji nedávej…To já jen tak ![]()
Vlasy mi padají taky, nic na to neberu, ale zdá se mi to být už lepší, asi tak před měsícem to byla větší hrůza ![]()
Celej den tu střídavě prší a sněží, takže jsme ven nešli
malej byl protivnej, no hrůza. Otevřela jsem mu okno a nechala ho spinkat u otevřenýho okna, ale on se vzbudil tak za půl hodiny. Jak se nejede, tak ho to nebaví.
Iwiku - souhlasím s HaPe - buď ráda, že jen kojíš. Já ještě před 3 týdny taky jen kojila a nemohla jsem si to vynachválit. Teď, co přidávám po kojení ten Nutrilon, tak je s krmením větší práce a o penízkách nemluvím.
Maminy tak já jdu taky koukat na tv, tak se s vámi loučím a přeji všem krásnou klidnou noc a sladké sny
Petra a Filípek
jojo, kojení je rychlejší, pohodlnější a levnější.. taky jsme asi 14 dní plně na Nutrilonu a je to znát..
Gabko - tak číslo na uklízeče je 603 483 549 - pan Vyhnánek. Jinej kontakt na ně manža nemá. Takhle to přebral od švagra.
Ahoj holky, tak Davídek dnes usnul už ve 20.00, tak jsem zvědavá, kdy se vzbudí poprvé.
Ahoj holky
manžel až doteď pracoval na počítači, tak se tu můžu ukázat až teď.
Taky bych se nechtěla rozvést, přeji si aby byl můj první a poslední.
Ráchelka se včera přetočila z bříška na záda, a strká si prstíky u nohy do pusy.
Tak já už se taky loučím. Přeji všem krásnou dobrou noc.
http://sirmi.ic.cz/hvezda/25.gif
Dobrý večer holky, tak už jste všechny pryč a já teprve přišla.
Za celý den jsem neměla čas sem přijít, normálně mi ani nechodily maily?!
HaPe to je zvláštní - boty, skupinové sedánky, nábytek - jsme nějak naladěné na stejnou vlnovou délku, my totiž tak skoro žádný nábytek nemáme. Miluji prostor. Ve skříních (zbytečných) hromadí se v tom věci a já mám pořád uklizeno a ani nemám starosti co s tím a to se bude hodit. Nic- nechceš - vyhodit! A to ještě dělám tak 2× do roka čistku a dávám věci do azyláků. Pravda teď když jsem byla těhotná tak jsem to nedělala, ale nějak se chystám - zbavím se všech óbr hader a hned se mi bude dýchat volněji. Snad jsem to napsla tak nějak rozumně. Napadá mě milion myšlenek, ale tak rychle přece jenom nepíšu ![]()
Hani mě taky padaj vlasy jako o závod. Říkáš do roka, že ještě budou? Tak tojá jsem do léta na paruce
Říkala kadeřnice, že na to nic nepomáhá, že se musí srovnat hormony či co.
iwiku tak já chůvu prošvihla
Když jsem dala malou spát o půl osmé tak od té doby makám jako o závod (na ntb).
Moni díky za číslo, řeknu manžovi a určitě se s pánem spojíme
Dobrou noc
Kouření je mi taky nepříjemný - vyléčená kuřačka, nekouřím skoro 3 roky (oba s manžou( ![]()
IvaP hezky se vyhajejte, půjdete v pátek na špacír? ![]()
A dodatečně gratulace ke skoro-narozeninkám, aby už Ráchelku přestal trápit ten kašlík. A je šikulka, že už se tak hezky otočila a ať si neukousne prstíky na nožižce. U nás už máme DRUHÝ ZUB
Tedy nejen zlato ale i bronz ![]()
Dobré ráno maminky a miminka, takjsme se probudili do slunečného a studeného dne. Malá už je po snídani a hraje si v ohrádce a já piju kávičku.
Dneska by to mohlo být na procházku, se těším. Ono být celý den doma, řeknu vám, nic moc.
Stázinka už se nějak více ozývá asi ji to už nebaví a taky jdu rychle poklidit.
Hezký den přejeme ![]()