Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
5.4.06 13:22

Mončo, Hanko- mě taky šíleně padají a to mi to minule ostříhala o polovinu a stejně je všude kam se podívám vidím, malýmu neustále z ručiček taky vytahuju vlasy, no děs!!!
Ale v lékárně mi doporučili panthenol v tabletách, jenže já hvězda si je ještě nekoupila, že!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.4.06 13:30

Dobré odpoledne holky,

tak u nás noc byla dobrá, malá vstávala jen jednou, jinak celou dobu spala, asi 8 hodin.
U kadeřnice jsem byla před měsícem v Brně, jen mi trochu dodělala melír.
Díky za přání k Ráchelčiným malým narozeninkám.
Máme teď po obědě, tak jdu na nádobí, pak nakoupit a na poštu. Malou tu nechám manželovi, pořád kašle.

Přeji hezké odpoledne, a dobrou náladu, ikdyž to počasí nám jí asi moc nepřidá.
Omlouvám se za hrubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.4.06 13:59

Tak jsem chtěla vyrazit na procházku. Nechala jsem Matýska ležet na dece a šla jsem se obléct a vzít jeho oblečení na ven … no a on už chrupe. Je mi ho líto vzbudit, takže asi nikam nevyrazíme. A to samé mi udělal už včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.4.06 15:47

Holky, s těma vlasama nic neuděláme, to prostě nějakou dobu padat bude, ale je to hrozný, děsně mě to štve, už tak tam mám jen pár chlupů:-))))
Maty mě ještě spinká na chodbě v kočárku, tak jsem se u žehlení dívala na pohádku Anděl páně a byla super!!! Hlavně Trojan tam exceluje, viděla jste to některá?
Teď si půjdu udělat kafíííínnnkooo, už se na to těším :P
Co děláte vy, že ti nikdo není:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.4.06 15:54

Právě jsem dodělala palačinky, tak si jdu dát kafčo.
S těma vlasama to neřešim, po tolika porodech jsem si už zvykla, že o nějaký vlasy přídu.

http://www.gify.nou.cz/…ory/ku14.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
5.4.06 16:38

Tak jsem zase zasedla :lol: Šimon dopoledne spal skoro tři hodiny a teď spinká na chodbě :lol:

Byla jsem si konečně vyřídit ten RP a zmokla jsem-pochopitelně 8O
Zase jsem provětrala šrajtofli :roll:
Drogerka,malýmu jarní čepici-190kč! :roll:
Pak jsem neodolala a koupila jsem si vrbový proutí a na to velikonoční vajíčka,snad se mi zítra podaří dát ten náš 1 plus 1 do kupy :lol:

Jsem nasraná-sorry,u nás v baráku-3 patra,bydlí mamina s dítkem a chodí jí vozit rodiče a ten její tata si zapálí vždycky už v chodbě,grrrr :twisted:
Smrdí to jak kdyby hulil listí.Štve mě to,protože na chodbě spává malej,tak jsem napsala lejstro a vyvěsila ho,tak 8) Jsem dobrá,co? :lol:
Ať mě dědek netočí,nebo uvidí ten kolotoč on!!! 8)

Anděl páně máme na DVD,ale viděla jsem ho jen na půl oka.

Vlasy mi padají taky,ale jelikož je mám krátký,tak to není tak okatý.
Pouštím si Petra Bendeho-supééér :lol:

Půjdu si upíct kuřecí křídla-ty miluju.
K obědu byly ryby a zeleninová polívka,je v ní hrášek a fazolky,tak jsem zvědavá,co malej,doufám,že nebude bolení-jsem hnusná matka :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.4.06 16:50

Ahoj, to já jsem vždycky vytočená když vlezu do výtahu a je tam, příšerně nahuleno, to si nemůžou zapálit až před barákem, fakt mě serou.
Honza byl u jednoho známého předělávat pc, oni bydlej v 1+kk a normálně ten ten kluk kouří doma. PC má vedle postýlky, takže chudák mimčo. Já bych mu to cigáro típla mezi oči. My jsme taky kdysi kouřili, ale ne dětem pod nos. Tohle mě fakt točí, mě to smrdí a co chudák mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.4.06 17:32

Ahojte holky, dnes jsem koupila malýmu, meruňkovou kaši od HAMI, máte s ní někdo zkušenosti :oops: ??????Můžu to malýmu dát normálně z láhve?????Samo že tam dam dudlík na kaši,, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.4.06 17:45

Ahojte holky, dnes jsem koupila malýmu, meruňkovou kaši od HAMI, máte s ní někdo zkušenosti :oops: ??????Můžu to malýmu dát normálně z láhve?????Samo že tam dam dudlík na kaši,, :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.4.06 17:57

Já dávám kaši taky z flašky, akorát řidší než na lžičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.4.06 18:10

Ahoj holky, já se vrátila od kamárádky, malej byl moc hodnej. Teď si hraje na dece tak píšu.

Anděl Páně jsem viděla 2× a fakt super, po dlouhé době zase dobrá česká pohádka.

Kaši dávám taky z flašky a dělám ji řidší než na lžičku, meruňkovou mám taky od Hami, ale malýmu jaksi nejede :roll: tak když dělám odpoledne mlíko tak mu někdy malou lžičku té meruňkové přidám do mlíka a tomu neva, páč to asi moc nepostřehne a trošku víc ho to zasytí.

Taky jsem pěkně zmokla než jsem došla ke kamošce. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.4.06 19:01

Tak slupl 150 a šel spinkat, uvidíme jak to dopadne,,,,,,,,no vidíš ivi, první film co nám můžeš půjčit,,,,,to jsem ještě neviděla,,,,a ráda bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
5.4.06 19:20

Ráda vám ho půjčím, kamamko. Jo a ještě máme Saw1, to je pěkný psycho!! Ale to já můžu takový thrilery a psychárny, tak to můžu taky půjčit:-))
Holky, já už bych taky chtěla kašičkovat, ale musím vydržet až do šesti mesíců jen kojit:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.4.06 19:22

Tak fajn psycha můžem a pohádky taky :lol: Zítra se domluvíme, jestli nebude pršet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.4.06 19:23

Tak náš otesánek vypil 200 kašičky a už spinká :lol: :lol: :lol:

Zítra jdeme na kontrolu s nožičkama, ale myslím, že to bude v pohodě, neměli jsme žádný problém tak doufám, že ani nebude.

Hezký večer a hodná miminka a ještě kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital