Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
7.4.06 12:18

Hani , taky se těším, až bude hezky, a budeme chodit na výlety. My v létě grilujeme makrely u tchána, to je panečku taky mňamka.

Iwiku , moc vám to sluší. Jste milá rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.06 12:31

Malej zase spí v kočárku :lol:

Je tu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.4.06 12:38

Peťo , já jsem tady. Malá mi vždy na chvilku usne v náruči, a za 5 minut je zase vzhůru.
Musím se nachystat a půjdeme ven, je tam tak krásně.http://www.gify.nou.cz/…ory/161a.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.06 12:48

Ivo- taky čekám až dorazí máti a půjdem ven, je tam hezky :lol:
ještě musím nakrmit našeho otesánka a vyrážíme, zatím teda spí :lol:

Tak vy jste samotinky o víkendu?To zvládnete holčiny :lol: Manža to má v práci taky nějaký divný, dozví se víc příští týden, doufám, že nebude bez práce to bych asi zešílela!Takže přesně vím jak to prožíváte vy :cry:
Asi bych musela jít do práce a manža na mateřskou!!To se mě teda fakt chce, ale snad to dopadne dobře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.4.06 13:39

Peťi , mám z toho pěknou depku, že bude muž bez práce. Vůbec jsem nepočítala s tím, že by nás něco takového mohlo taky potkat. Vždycky mě bylo líto nezaměstnaných lidí, a byla jsem ráda, že my jsme práci měli. Naši přijedou na velikonoce a koncem dubna chceme jet do Vrbna, manželova rodina malou ještě neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.06 13:45

Ivuš- musíme doufat, že to bude dobrý a že tvůj muž brzo najde dobrou práci :lol:
Tak já se prozatím loučím a večer pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.4.06 14:18

Pěknou vycházku Peťo :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.4.06 16:40

Holky, Maty spal dnesd přes den asi 2,5 hodiny od 4 od rána, je pořád protivný, už jsem s ním byla 2krát venku , po druhé už neusnu,l pomóóóóc!!! Teď mi tu zas huláká :D ach jo, to je den :cry:
Snad to bude zítra lepší, nebo mě asi odvezou haha… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
7.4.06 16:40

Ahoj holky a miminka,teda už batolata :lol:

Tak jsem zasedla k počítači a hned na mě jukla zpráva,že se nám dnes vdala Lucka Bílá a to hned v Talošce v Miláně,no prosím! :lol:
To já se vdávala „jen“ v Lulči a jsem taky spokojená :lol:
Hned bych si ti zopákla,strašně jsem si to užila,měli jsme asi 70 lidí,zpěvačku a zpěváka s klávesama-byli výborní a neskutečně dobrou svíčkovou k obídku,na véču byly pečený žebírka-masénko odpadávalo samo…
Haha,musím otřít klávesnici :lol:

Jináč okna umytý,syn vyvětranej,teď si válí nahulatej šunky na zemi,pes žebrá sušenky,co jím a máme pohodičku 8)

Z telky pěje Vašek a ta jeho pinda a kapela Surf,když to slyším,tak se mi otvírá kudla v kapse :twisted:
Iwiku moc vám to sluší :lol:
Ivo makrely taky děláme a aji pstruhy,je to hrozná mňamka,ale mě stejně chutná nejvíc opečená bratislava :roll: :lol:

Děvčata,tak nahoďe nějaký téma,vždyť každej den omíláme to stejný dokolečka,jak kdo spal,jak je hnusně nebo hezky…Jo a píšete vždycky tak dvě věty a tím to hasne.Tak jsem vás sjela,tak se snažte :lol: :lol: :lol:
Vždyť vás to nemůže ani bavit čist pořád to stejný… :wink:

Doprala pračka,musím to jít pověsit,zatím pááá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.4.06 17:10

Kači , taky jsem doprala a jdu to pověsit. S malou jsem byla chvilku venku, a teď se mi válí na posteli a strká si nohu do pusy.

Já jsem se vdávala minulý rok v červnu na Nuselské radnici. Odpoledne jsme jeli parníkem, já jsem byla ještě oblečená jako nevěsta a po Karláku na mě lidi koukali, protože jsme šly s mamkou bosky, jelikož nás tlačily boty.

Iwiku , mě malá taky moc nespí, a jsem s ní pořád. Nemám nikoho, kdo by si ju třeba na chvilku vzal ven. Někdy jsem z toho na nervy, když pořád pláče a střapí se, když si hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.06 17:48

Ahoj holky

tak nás KaVi pěkně sjela co :lol: :lol: :lol: Ale musím ji dát za pravdu, že je to pořád dokola a když se nahodí nějaký téma tak se to buď přejde a nebo se o tom píše pořád :lol: :lol: :lol:
Doufám, že se na nás neurazíte, že pečeme spolu!!

Tak já teda ještě vdaná nejsem, ale plánujeme to na příští rok v dubnu!! :lol:
Já se tomu nějak vyhýbala, ale manža na Valentýna dorazil s kyticí a prstýnkem a já byla jaksi naměko a zaskočená, že jsem to ano říct musela :D :D Ale jsem ráda, bude to lepší, když máme mimčo a plánujeme druhý. Malej má příjmení po manžovi, takže mě stejně všude říkají jeho jménem.

Malej se neustále točí na břicho a pak se vzteká, tak musím pořád odbíhat ho otáčet, to je panečku tělocvik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.4.06 17:56

Hape, tak to máme všechno podobný:-)))
Já taky nejsem vdaná, plánujem to, ale jen malinkatou svatbu se svědkama a rodičeme, myslím, že peníze se dají utratit užitečněj:-))
A můj Maty se taky pořád přetáči na břicho (jak jsem psala včera) a vzteká se, když mu to nejde zpátky, sou to naše trdolátka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.4.06 18:56

Ahoj holky,
já jsem na tom stejně, děti maj příjmení po Honzovi, jenom já sama samotinká se jmenuju jinak. Ale ještě letos do toho praštíme a budeme všichni sluníčka.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/10.gif

teda Slunéčkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.06 19:19

Jéé, Hani, tak to je hezoučký příjmení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.4.06 20:07

Holky, dobrou noc, krásné sny
http://animace.org/…/G010063.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...