Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
7.4.06 20:09

Peťo , gratuluji Ti k zásnubám.
My jsme se s manželem zasnoubili 7.6.2004 a byli jsme spolu od ledna 2004.
Taky bych chtěla mít ještě jedno miminko, ale když vidím, že se nedokáži postarat o domácnost a o jedno miminko, tak to druhé bude muset ještě nějakou dobu počkat. Věk už mám pokročilý 31 let a manželovi je 39 let.

Vlastně vám všem, kdo ještě nejste vdané tak trochu závidím, že tu svatbu máte teprve před sebou. Zopákla bych si to ještě jednou, samozřejmě, že s mým mužem. Je to nádherný pocit-vdávat se. Napřed jsem se toho bála, ale když to přišlo, tak jsem byla šťastná.
Manžel své děti miluje, a krásně se o ně stará. Já jsem takový jelito, a musím se všehcno učit. Mít trpělivost sama se sebou i s Ráchelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.4.06 20:41

Ahoj,
koukám, že tu jsem nejstarší mě bude v srpnu 35. Děti se mi narodily v 31, 32 a 34 a jestli finance a zdraví dovolej, tak bych ještě chtěla ve 38 mimíska. Takže Ivo na druhý mimčo máš ještě dost času. A co se týče svatby, tak my půjdem tajně, jenom se svědkama. Ne že by se mi velká svatba nelíbila, ale ty prašule radši vrazim do bytu.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/83.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.4.06 21:03

Hani , my jsme neměli velkou svatbu. V obřadní síňi bylo kolem 50 lidí a na svatební hostině nás bylo i s mým bříškem 14. Taky jsme chtěli jen my a svědci, ale nějak to nevyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.4.06 21:10

Dobrou noc maminky a děti
http://www.gify.nou.cz/…bory/129.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.06 21:17

Ahoj holčiny
tak jsem konečně zde, manža tady něco dělal tak jsem jaksi nemohla a už jsem byla normálně nějaká nervózní :lol: je ze mě závislák nebo co?! :roll:

Ivo-díky za blahopřání :lol:

My taky neplánujeme nic velkýho, jen rodiče a svědky. Já mám stejný názor, že ty prachy raději utratím za bydlení nebo pořádnou dovču :lol:
Chtěli by jsme na domek, ale jestli se nám bude vše tak s…jak poslední dobou tak budem rádi za to naše 2+1 :D
Já se svatby hrozně bojím, nechtěla jsem se vdávat, protože mám strach, že se to potom pokazí!!Ale budu pevně doufat, že nééé :lol:

Dneska jsem koukla k nám do sekáče a koupila malýmu sportovní kalhoty Next a tričko s kapucí taky Next a normálně koukám a tam klokanka za 79Kč 8O Paní mě teda ubezpečila, že se tam vejde tak roční dítě, no já ji teda vůbec nevěřila. Tak jsem hned Fida doma do toho šupla a on se tam fakt vejde a ještě tam má místo.No díval se na mě jak na blázna co s ním zase provádím, ještě, že neumí mluvit, to bych se kolikrát divila, když vidím ten jeho pohled :roll: :D Tak jsem zvědavá kolikrát ji použiju, ale za ty prachy mě to nebude tak líto, když né! Ale na rychlý nákup by to mohlo být dobrý, aspoň bych nemusela drncat kočár ze schodů a pak zpět!

A včera ve městě jsem zase koukla do jinýho a koupila mu rifle, měli tolik krásných, jenže naše dítko má dlouhý nožky, tak musím kupovat 6-9 měsíců, takže mám holt smůlu. Já nakupuji v sekáči, protože kdybych to měla kupovat v obchodě tak se nedoplatím, kolikrát mu to dám jen jednou a už je mu to malý!! :roll: :roll:

Jo a ještě, když píšete o tom věku, tak mě bude v září 28 let a manža slaví v květnu 30. A je rozvedený, ale děti neměli :lol:

Sem napsala úplnou slohovku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.4.06 22:00

Ahoj děvčata, dva dny jsem tu nebyla a měla jsem co číst :lol:

Kamamko, ten odkaz co vkládáš není obrázek, proto to nejde víš. Podívej se třeba na www.animace.org/gif.html a tam si nějaký obrázek vyber a pak zkopíruj adresu a vlož mezi „img“. Než to odešle, tajk si dej náhled a tam se to ukáže, co jsi napsala, pokud to budeš mít dobře tak dej odeslat nebo si to oprav :D

K naší svatbě: My jsme pozvali 3 páry našich nejbližších známých na oslavu našeho 10. výročí a zajistili jim ubytování v hotelu, že se tam sejdeme. Poslali jsme tam pro ně limuzínu a ta je odvezla za náma na Karlštejn!! Ti koukali!! Já si bílé svatební nepořizovala, protože je to pro mě škoda peněz. Měla jsem krásné letní šaty s vínovými květy a můžu je nosit normálně ven. Až najdu CD s fotkama tak ukážu. No a když nás tam viděli tak si představte, že plakali!! Jenom jeden pár z nich věděl, že bude svatba a to byl manžův svědek. Tak tam ta kámoška stála a já ji říkám: půjdeš mi za svědka a ona spustila takový pláč, že by ráda, ale nemá občanku, že je na recepci v hotelu a v tom manžův svědek ji jí podal. Bylo to nádhrený, obřad, oběd se zvěřinou, vození se v limuzíně, muzikál Galileo a pak na hotel slavit. Obřad jsme měli na 14°° a slavit začali až okolo 22-23 hod. Byl to nejkrásnější a do porodu můj nejsilnější zážitek a když si na tu svatbu vzpomenu, tak mě lehtá u srdíčka. Moc jsme si přáli aby byla svatba jen pro nás a měli na ni vzpomínky a povedlo se!!!! Rodiče jsme pak vzali na oběd a bylo to.

Včera jsem vám měla příhodu: stojím s kočárem na zastávce autobusu a na místě pro kočár stáli lidi a představte si, že neuhli a já nemohla nastoupit!! Další bus až za půl hoďky, tak jsem razila cestu s kočárem 4km pěšky :? V pondělí uvídíte to měření!!!
Dneska jsem zase pracovala a vzala jsem do práce i golfky a tak jsme je poprvé projeli - paráda!!!!

Moni děkuji za tel na pána, zavolám mu a uvidíme jak to dopadne.

Peťo to máš dobrý s tím oblečením, já dneska ráno Stázince oblíkla rifle a dobré ji byly až ty třetí :lol: z těch dvou už vyrostla, měla je jako capri chichichichci

Holky jak slavíte velikonoce? Máte je rády? Jezdíte někam? Máte doma výzdobu?
Já včera vyměnila na venkovních dveřích věnes zimní za jarní. Velikonoce ráda nemám, protože u nás se hází do vany :cry: I když teď bydlíme V Praze několik let, tak má manža takový tiky :P .Jinak tady k nám nikdo nechodí, nejvíc mi na tom vadí, že chodí a zvoní děti, které neznám a chtějí peníze.

Taky jsem tady včera večer nebyla, protože jsem si koupila nový sw na digi scrapbook a hned jsem nějaký vyrobila a vytavila na naše www, jestli chcete tak mrkněte. Dneska jsem byla i vyzvednout fotky a tak mě čeká vybrání nějakých pro babičky, do albumu a na nalepení do scrapbooku, potřebuji na to nejlépe celý den. Nádherně si u toho odpočinu. Se těším!

V pondělí jdu s kámoškou na hokej, fandíme s manžou Slavii, máme v Sazce Areně klubové sedadla a já tam už dlouho nebyla tak se těším jako malá holka.

Jejda já se nějak rozepsala!!!!! Snad mi to prominete :wink:

Krásnou dobrou noc všem!!!!! A ráno jsem tu jako na koni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
7.4.06 22:14

Ahoj holky,
já na vás dnes nějak neměla čas - dopoledne jsme jeli do práce a odpoledne jsme vyrazili na pěknou prochajdu. Manžel dnes nebyl v práci, tak jsme si užívali rodinnou pohodičku.

Taky jsem znovu upekla buchtu snů, protože nám zítra přijede návštěva, ale nevím, jestli nebudu zítra péct znovu :wink:
Jinak ti kamarádi, co přijedou, mají 8-měsíční holčičku, tak vždycky zkoumám, co mám v nejbližší době od Matýska čekat :-)

Péťo - svatby se neboj. Když se něco pokazí, tak to určitě nezáleží na tom, jestli byla svatba. A na takovou romantickou žádost přeci nejde říct ne :-)
U nás to bylo tak, že jsem dostala zásnubní prstýnek vlepenej do narozeninového přání, když jsme spolu chodili rok a půl, a svatba byla až za dalších 6 let. Byla ani malá ani velká - asi 35 lidí, brali jsme se v České Třebové, hostina byla v takové lesní restauraci poblíž města a hráli nám dva chlapíci na klávesy a zpívali. Pařili jsme do čtyř do rána. Podle toho taky vypadala svatební noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
7.4.06 22:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.4.06 22:17

Ahoj,
tak já velikonoce mám ráda, já mám vlastně ráda všechny svátky. Jediný co mi na velikonocích vadí, že zvoněj většinou samí děti z těch … rodin. Mě to připadá, že je rodiče pošlou a naříděj aby se nevracely dokud nebudou mít plnej ranec. My ale otvíráme jenom známím koledníkům, takže u nás nepochoděj.
V sekáči jsem stálej zákazník a vlastně si ani nepamatuju kdy jsem naposled koupila něco nového. Kecám spodní prádlo, ponožky a boty kupuju nové, ale jinak sekáč to jistí, teda to se týká dětského oblečení.
Dneska končim, ale zítra toho zkusim sesmolit víc.
http://www.gify.nou.cz/…bory/me1.gif /> dobrou noc a hezké sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
7.4.06 22:20

Gabko , moc vám to slušelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.06 22:26

Tak koukám, že nikde nikdo!!

Gabko- my Velikonoce neslavíme nějak zvlášť, akorát jezdíme k babičce kam přijede bratr od mýho táty, protože bydlí až v Ostravě a sestra, která je zase z Vyškova,tak to jsou takový ty srazíky Vánoce, Velikonoce a narozeniny babči. Výzdobu mám, já jsem na to magor, na Vánoce mám výzdobu úplně všude i na zrcadlích, oknech no blázen!!
Ale na Velikonoce mám jen na stole a na zrcadle v předsíni :lol:
Tu svatbu jste teda měli hezkou, takový překvápko co, ale stálo to za to :lol: :lol:
I když tak čtu jak o tom všechny co jste to prožili píšete, tak myslím, že si to taky užiju :lol: :lol: :lol: Ale šaty bych si chtěla půjčit určitě, když už tak už, no néé :D

Jo tak mě se včera stalo něco podobnýho, stála jsem u nás na zastávce a jela do města. Přijel trolejbus a v něm jen jedna paní, která si mě asi nevšimla a úplně na začátku zastávky stál mladej borec a telefonoval. Já se rozhlížím a říkám si, co teď s tím kočárem? To sama nevytáhnu a zdálky slyším jak někdo křičí ,,já vám pomůžu,, a normálně utíká paní s kočárkem, normálně jsem se jí pomalu klaněla :! :! Ale největší gól byl, že ten borec za mnou nastoupil do toho trolejbusu, ale přitom celou dobu dělal, že mě nevidí 8O Tak jsem se na něj otočila a řekla mu, že je nevychovaný hovado a asi by mu upadli ruce kdyby mě s tím kočárem pomohl, neřekl půl slova, taky měl štěstí, bych ho poslala někam!!
Tak jsem byla vytočená, že jsem mu to říct musela, jsem taková celkem držkatá :roll: :? Normálně bych si polka a neřešila to, ale toto bylo moc.

Tak já končím, jsem jak spisovatel.Díky, že jste to úspěšně přelouskali :lol: :lol:

Krásnou dobrou noc a zítra pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
7.4.06 22:29

IvaP nejsi žádné jelito, myslím si že jsi šikovná mamča a všechno to zvládáš hodně dobře i vzhledem k tomu, že to taky nemáš úplně jednoduché a musíš se umět povznést nad řadou nástrah a já si myslím, že i na Ráchelce je poznat, že se má dobřě a tak se má k světu :D
a mimochodem Tadeášek se taky jen tak na někoho neusměje :lol:

Gratulace k zásnubám !!!

http://animace.org/…/G230043.gif

Já se vdávala v srpnu 2002, to už je pár let :) Bylo to krásné, v zahradě ve vládní vile v Pisárkách, obřad i hostina, užívali jsme si to 3h do rána a ráda na to vzpomínám, protože to ještě žila moje babička a taky babička mého manžela, která se nakonec přičinila k tomu, že to bylo tak hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
7.4.06 22:43

lamargarita-myslíš vládní vilu v Pisárkách v Brně? Tak to je panečku něco, to muselo stát za to. :lol:

Ivo- nevím proč, ale myslím, že to zvládáš dobře, já tě teda neznám osobně, ale myslím, že žádná z nás to nemáme jednoduchý a každé to nějakou dobu trvá než si udělá určitý řád, já se taky snažím aby vše fungovalo, ale jsou dny kdy to prostě nejde a svět se nezboří, hlavně že je o dítě postaráno :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.4.06 09:42

Dobré ráno maminky a miminka ,
píši jen tak v rychlosti, později toho napíši víc. Manžel zapomněl doma mobil, tak půjdu za ním do práce. Malá mi zuří na posteli, tak nás jdu nachystat, a odpoledne sem juknu.
Přeji všem krásnou pohodovou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
8.4.06 10:10

Ahojky vespolek,
tak opět jarní den. Už asi opravdu začalo jaro!!!!! Už to jde vidět i podle toho, že když jsou otevřené okna, tak jde slyšet děti jak na sebe hulákají :lol: Naše malá sice huláká taky, ale nejde ji rozumět.
Dneska na oběd budu dělat tu žemlovku od HaPe, tak se těším. Snad se mi povede.
Ve čtvrtek jsem byla s bráchou u zubaře (má psychickou poruchu, tak je jako malé dítě) - chybí mu přední dva zuby a tak jsem se orientačně zeptala na cenu a řekli mi, že to bude stát 12tis. protože se dělají ty zuby 4 na nějaký můstek nebo co, prej to jde pak vidět, takže se budou muset dát další prachy za bělení těch ostatních. Jdeme tam v úterý. Tak pak už budu vědět něco bližšího. Ale prejmu to pak jeho zdravotní pojiš´tovna proplatí. To chci vidět.

Tak jdu na balkon pověsit prádlo a snad se večer stavím. Krásný den přejeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital