Poradna duly
Jana Čurdová
Krásné ránko všem
Tak Šimon usnul,jelikož vstával opět v šest ![]()
O půl třetí ráno se navíc strašně pokadil a bylo toho hodně,řídký a zelený,blééé ![]()
Myslím ale,že mlíka mám dost a navíc večer má 180 Nutrilonu na přilepšenou a abych v noci měla dost mlíka.
Přijde mi,že je to ještě reakce na očkování,tentokrát má na nožičce trochu zatvrdlinu.
Já mám kafčo už vypitý,jdu udělat hygienu a prát záclony,u nás je slunko,tak ty okna udělám.
Dámy od neděle 17 stupňů,hurááá ![]()
http://www.buycostumes.com/…ridview.aspx?…
Mrknite na super kostýmy pro děti ![]()
Našly to holky ze Zářijňátek ať si nehřeju polívečku já ![]()
Krásné ráno maminy a mimča
malej spinká tak šup a jsem zde, jsem fakt hrozná ![]()
U nás taky svítí sluníčko, ale na teplo to moc nevypadá, já jdu dnes na ty nožičky, tak ven musím. Šla bych i tak, já doma nevydržím.
Gabko -vypadá to, že jsme stejný povahy, já zase oblečení daruji kámošce, která na tom není moc finančně dobře a hlavně je vděčná za cokoliv
Zrovna v sobotu jak jsem řádila jsem vyřadila spoustu věcí, protože jsem si uvědomila, že opravdu už asi nikdy nebudu tak hubená jak kdysi a zbytečně mi to zavazí ve skříni.
Ivo - Ráchelka je šikulka
Fido se teda pořád točí, ale nožičky ho zatím moc nezajímají ![]()
lamargarita - gratulace k zoubkům, to bude mít za chvilku plnou pusinku ![]()
Tak krásný den a hodná dítka
Dobré ráno holky a miminka,
malej taky usnul, tak piju kafčo na probuzení. To jeho noční buzení mě už unavuje. Když si představim, že Honzik začal pořádně spát v noci až kolem roka, tak se mám na co těšit. No hlavně, že už bude hezky, to se pak líp vstává.
Peto, já se takhle vyřádila už taky a zjistila jsem, že mi těch věcí moc nezbylo, jenomže ted nechci nic kupovat aby mi to pak nebylo moc velký, teda jestli zhubnu.
Ty kostýmy jsou nádherný.
zatim ahoj
Hani -já taky nic nekupuji, snad taky ještě něco zhubnu
Ale ty věci co jsem vyřadila už bych niky neoblíkla, to bych musela být hlady ![]()
Ahoj,
koukám, že tu nikdo není. Davídek usnul, mám vařeno, Hanička taky spí a tady je pusto, tak kde jste všechny.
Já jsem taky tady.
Mates před hodinkou vstával, tak jsme krmili a přebalovali, do toho volal chlapík z práce a ještě jsme něco řešili. Teď Mates „čte“ knížku a po dalším krmení se chystáme ven. Máme rande s jednou holčinou od nás z deníčku.
Tak jsem to opět zakřikla, spal jenom 20minut. já vždycky něco řeknu a vzápětí je to obráceně. Na to mám fakt štěstí.
Hani- to znám, jakmile ho pochválím nebo si libuju, že spinká tak šup a je to jinak. Ale Fido už spí přes hodinu ![]()
Kolem třetí vyrážíme na nožky, tak jsem se musela trošku zkulturnit, když jdu do města, aby se mě lidi nelekli
Jsem pěkně zlenivěla na MD, to budu muset napravit ![]()
Péťo - to zlenivění taky znám. Tak jak chodím s malým na prochajdy, tak bych dřív z domu nevylezla. Teda já třeba malování nikdy moc nedala - neumím to a navíc jsem ještě neviděla make-up, po kterým by se mi pleť okamžitě totálně nezmastila. Třeba i na svatbě jsem se leskla ještě před obřadem
Teď když chci vypadat extra dobře
tak se učešu a použiju řasenku a je to ![]()
Moni-tak já taky kolikrát jdu jak hastroš, malování mě problém nedělá, ale jaksi mě to nebaví a ke kočáru kolem baráku mě to přijde zbytečný. Tak pak koukám, že už to snad ani neumím
![]()
A v zimě jsem narazila čepici a už jsem šla, normálně předtím bych si raději nechala umrznout uši ![]()
Pěkné odpoledne holky a miminka ,
dnes máme venku opravdu moc hezky ![]()
Za chvíli jdeme s Lamargaritou na vycházku do Delvity.
Manžel stále vylepšuje počítač, tak se tu dostanu jen sporadicky.
Dala jsem do galerky pár fotek, tak se můžete mrknout, jestli chcete.
Pokud budu moct, tak sem ještě večer kouknu.
Ahoj holčiny a mimísci:-))
dopoledne mi nešel net:-((Odpolko, jsme byli s tatínkem na prochajdě a už nám zase odjel na 4 dny do práce:-((
Tak to já se maluju i kolem barákuhttp://animace.org/…/G420175.gif, jse na to už zvyklá:-)
Ahojte maminky......dneska bylo docela fajn,,,,,ale až odpoledne, náš zázrak se teď právě probudil, tak uvidíme jak se usmějeme,,,,,,na malování nedám dopustit,,,,připadám si bez něj jak nahá ![]()
Ahoj holky, já se maluji trošku, ale mám hrozný kruhy pod očima, tak ty se vždy snažím zamaskovat. Jinak se stydím chodit ven sama se sebou ![]()