Poradna duly
Jana Čurdová
koukam Hani, že naše deti mají podobné noční cykly. Dnes jsme spali podobně jako vy, Bára se sice vzbudila v 1h, ale zaspala to a jedla až v 4.30 a pak v 7.. taky si říkám, aby jí to vydrželo, ale to už tu bylo a pak je týden zase katastrofa, že jsme až 5× za noc vzhůru… tak se modlím…-:))), už by mi bodlo trošku se v noci vyspat-:)
Hezké slunečné ráno maminky a dětičky
Filípek spinkal celou noc, v 5.30 mlíko a pak spal až do 8.Taky by to mohlo vydržet, normálně vstává v 6 někdy v 7hod. Ale aspoň spí celou noc
Ale taky nám to trvalo, předtím byl vzhůru tak 3× za noc, ale po kaši se nebudí.
Kamamko-musíš dát za tím posledením img enter, pak se to zobrazí, ale nám to taky nejde, my to máme nějaký divný, ukazovala mi to i KaVi, ale nejde to.
Malej je protivec tak se jdu věnovat zatím pa
Dobré ráno maminky a miminka ,
malá byla zase 4× v noci vzhůru. Asi jí před spaním dávám málo jíst, protože pak ji vždycky trošku nakojím a zase spí.
Počasí je fakt hezké, doufejme, že nám to vydrží
![]()
Jdu přebalit Ráchelku a dát si kafčo.
Malej usnul v kočárku ![]()
Kamamko-tak to už nevím, mě se taky vždy zobrazí jen ta adresa , ale neukáže se mi to, tak už to ani nezkouším ![]()
Dnes přijede babička, tak půjdem na prochajdu s ní. Ale je tam fakt hezky ![]()
A co plánujete na víkend? Já zatím nevím, ale určitě nechci být doma, když bude hezky ![]()
Ahojky:-)
Malý je vzhůru už od 04:35 hrůza!!!!! Od té doby nespí, tak s ním jedu ven už teď, je už protivný a nemůže zabrat, hudě moje:-)
Já myslela, že mi napíšete nějaký komentář k fotce, ale asi vás to nezajímá, tak neva ![]()
Jdeme papat a ven, mejte se
Peťi , my o víkendu budeme chodit na vycházky. Manžel je teď tři dny v práci od rána až do večera, tak budeme doma samy.
Iwiku - moc vám to sluší a Matyášek se vám vážně povedl, je to móóc hezkej chlapeček ![]()
Všechny miminka jsou krásný
to je přece jasný!!
Hani - tak buřty bych si dala taky!! Hm, už se těším až budem u našich grilovat, mňam!!
![]()