Poradna duly
Jana Čurdová
Ivi , taky jsem přemýšlela nad klokankou, ale záleží na tom do kolikati je kilo aby se do ní malá vlezla. Taky máme kočár, ze kterého jdou udělat golfky, tak to asi necháme na příští rok tu koupi nových. to máš dobré, že je u vás hezky ![]()
v Praze je fakt pěkně hnusně.. musela jsem ale do deště, nebot jsem si byla nechat píchnout kortikoidovou injekci na svůj atopický ekzém (mám ho po těhotenství a po kojení po celém těle).. taky přemýšlím, co s kočárkem, řešit to budeme muset velmi brzy, nebotˇnaše Baruš má již ted 70cm a hlubokou korbičku máme do 73cm-:)) takže za chvilku už asi budeme muset vyrazit ve sportˇáku.
Krásné odpoledne maminky a dětičky
já před chvíli přišla z prochajdy, u nás je celkem přijatelně, ale dost fouká vítr
Tak snad pršet nebude.
Filípek celou dobu spinkal a teď má roupy a zase se točí jak kača pořád dokola
navíc hrozně slintá, takže nová postýlka je už komplet poslintaná ![]()
Verčo- tak to jsem ráda, že je nový tatínek super a, že jsi šťastná, přeji hodně štěstíčka ať to vydrží ![]()
Mončo-tak to je slušný trapásek, ale aspoň je čemu se smát
![]()
Veru mám radost z nového tatínka. Je úžasné, že se navzájem máte.
Malá mi hopsá na klíně a slintá jak bernardýn ![]()
Peťo , to je paráda, že jsi mohla jít na vycházku. Taky bysme to potřebovaly, ale v tomhle nečase to nejde.
Právě jsem udrndala Fida v kočárku, protože zase mrčel a šudlil se, tak jsem zvědavá jak dlouho mu ten spánek vydrží, počítám tak max. 30. min. ![]()
Pak snad bude mít lepší náladu.
Manža volal, že zítra se rozhodne jestli zůstane v práci nebo né, tak jsem už nervózní jak pes!! Snad si ho tam nechají, jinak já nevím co budem dělat? Fůůj ani si to raději nepředstavuji ![]()
Ivo- Ráchelka má teda parádní číro, ale slyšela jsem, že by se neměli dětem stříhat vlasy do 1 roku, ale jestli to je pravda nevím, ale říkala to i ta má kadeřnice, že je tam nějaký věkový limit do kdy by se nemělo.
Tak Maty má hlavičku jak kolínko, má tam jen pár vlásků, já měla v jeho věku úplně holou hlavu, to on má podle mě ještě hřívu ![]()
Dnes je zas výměna manželek, tak jsem na to zvědavá:-))
tento měsíc mám naposledy podporu v mateř. a příší měsíc už budu mít normální mateřskou:-(( To přijdu o 6000,– hrůůůůůza, jsem zvědavá, jak budeme vycházet
Budeme se muset uskromnit:-(. Ještě sim chci tento měsíc koupit džíny a triko, protože v květnu mi na to už asi nezbyde… chjo..http://animace.org/…/G420017.gif
holky, já chci taky metřík, ale moc tam tomu nerozumím, ach jo:-(((
Iwiku-ráda bych ti poradila, jenže mě to musel nakonec udělat manža, protože je to v angličtině a vůbec jsem nevěděla co s tím mám dělat a co to po mě chce. ![]()
Ahoj holky,
dneska jsme opět byli na kalmetizaci a konečně můžem očkovat, hurá.
Až budu mít víc času, tak napíšu víc, ted letim sfouknout nějakou véču.
Ahoj
http://www.gify.nou.cz/…ubory/60.gif
Já ten metřík vždycky vložím do podpisu, ale už se tu nezobrazí, tak nevím ![]()
Holky, dorou noc , já už tu bednu vypínám:-))
Holčiny tak já jdu koukat na telku a věnovat se manžílkovi
Krásnou sladkou noc a hezké sny pa
Petra a Filípek
IvaP zdravím Vás s Ráchelkou, kdyby zítra bylo aspoň chvilku odpoledne bez deště, šli byste ven ?
My jsme dnes byli na Budějárně na fyzioterapii, Tadeášek to tentokráte zvládl bez křiku a poctivě cvičil celé 3/4 hodinky
pak mi usnul při oblékání a cestou domů jsem pěkně namokla
Velikonoce dříve jsem malovávala vajíčka, dělala jsem na ně krajinky a plastické ozdoby, jenže to už je nějaký pátek. Letos nemáme ani výzdobu, když jsme na podnájmu, nějak mě to nebere.
U nás doma se to slavívalo spíše jako příchod jara než křesťanský svátek, chodívali jsme na pondělí tůru k babičce okolo řeky, kde jsme si na ohýnku opekli kuřátko a poobědvali hezky v přírodě. mrskání bylo je nsymbolické od dědy a strejdy, napohodu. Ale jinak na vesnici to stejné, mladí, staří se ožrali do němoty, v každým baraků dostali nalito něco jiného, běda když se nabídli nezletilým jen chlebíčky nebo pamlsky, ohrnovali nos. Letos budeme u tchýně tchána, tak aspoń to využiji k návštěvě kamarádek a známých v Brně.
hana my taky budeme snad už očkování, také se nám nehojilo tbc, jdeme k peditričce koncem dubna, to nám už bude 6.měsíců
Krásnou a klidnou noc všem