Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.4.06 08:46

ahoj Iwiku, zkus ten metřík podle návodu
https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.4.06 09:23

Krásné zamračené ránko :lol:

V Brně prší a je zima,to jsem chtěla jít dnes s kámoškou na procházku na Kravák-to je u nás takovej park,no asi nic :cry:

Včera jsme byly na tom srazu a bylo to bezvadný,vyšlo nám krásně počasí a cesta byla celá posetá kvetoucíma koniklecama,hodím foto do galerky.
S holkama jsme se pěkně rozšouply-kafíčka,výborný jídlo a pítíčko,sice to bylo dražší,ale užily jsme si to,dětičky myslím taky.Číšník jen koukal,jak jedna po druhě vytahujem prso a kojíme :lol:

Po cestě zpátky jsem se ještě stavila v Anglickým sekáču,ale koupila jsem jen dvě bodýčka,jinak nic neměli a navíc malej už řval,měl chudáček hlad a já s ním trajdám po městě :roll: :wink:

Teď jsem ho za velikýho řevu celýho namazala jednou mastí a pak ty ložiska druhou mastí,oblíkla a je z toho chudáček celej zmoženej :cry:
Taky čekám,kdy vyleze první zub,je takovej nevrlej a dásně má červený…tak uvidíme.

Jdu provést hygienu a trošku poklidit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.4.06 09:26

Dobré ráno maminky a miminka,
kde jste všechny?
Peto , taky hezkej trapásek, já bych se smála taky.
Ivo , tak manža je na tom s prací podobně, ne že by ho propustili(držej si ho tam), ale jaksi nemaj peníze na výplaty, takže budou dostávat jenom část, no to je pro nás stejný jako kdyby byl bez práce. Už má jinou práci vyhlídlou, tak se tam má příští týden jít domluvit, tak doufám, že se zadaří. Jinak se budem chodit pást.
Gabko , 0.5 kg a 1cm v pase dole, nic víc. To je hrozný takhle to do léta nestihnu. Bramburek , to jste si teda dlouho počkali na mimčo, hlavně že se zadařilo. Nám se to naštěstí povedlo na první pokus. Verčo , držim palečky at vám to klape dál.
Tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.4.06 09:27

Tak se mi ty tučný písmena zase obrátily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.4.06 09:29

Kavi, taky bych se šla někam rozšoupnout, už jsem nikde nebyla ani nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.4.06 10:47

Tak to je drsný,tady chumelíííííí :lol: :lol: :lol:
Hani já strašně ráda s holkama někam chodím,být pořád doma,tak se pominu.Příští sobotu taťci hlídají a my jdem na tah :lol:

Jinak velikonoce mám celkem ráda,já miluju tu atmošku jara,všechno je zelený a voňavý.Už mám i výzdobu,ještě koupím semínka a na:,–(ím travičku a do ní po:,–(ím vajíčka :lol:
Mám to štěstí,že manža nikam nechodí,takže se neopijí a já mám klídek :wink:

Dneska zkusím jít na Mimibazar a pohledat nějaký tepláčky a tak,aspoň zjistím,jak to funguje.Holky ze Zářijňátek tam nakupují pořád a mají krásný věci.Stejně mě ale přijde,že na holky je toho víc :roll:

IvoP zdá se mi to,nebo máš nějaký trápení? Přijde mi,že máš občas pěkný depky… Tak napiš a zkusíme pomoct,od toho tady jsme,ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.4.06 11:09

Hezké dopoledne všem

tak jak psala KaVi tak u nás leje, ale nechumelí!!

Já úspěšně dožehlila, dítko spí v kočárku a doufám, že ještě chvíli bude. Dnes byla teda úžasná noc, dítko si vykládalo v 1 pak ve 3 a ve 4 hod. mlíko, v 5.30 budíček. Pak spal od 8do9 hod.
Teď se právě probudil tak jsem ho šupla na zem, zatím je klid. Takže báječná noc a já jsem úplně mimo.

Potřebuju jít na poštu a nakoupit a tam tak lije, že se to nedá, mám nervy na pochodu, ale snažím se být v klidu, protože se to pak odráží na malým a to bych asi do večera nevydržela :? Tak já mám opravdu báječný den a super náladu.

Dieta, žádná změna u mě stejný jak minule, musím přiznat, že jsem se poslední týden moc nehlídala, kolikrát jsem ráda, že něco zezobnu večer, když malej usne, přes den to nějak nejde :roll:

Už se těším na pátek večer, až konečně vypadnu a vypnu, ať si táta užije, jenže já jdu stejně až v 9 a to už bude malej spát, tak to stejně slíznu celej den já :lol: Ale už se těším jak malá holka, fakt to potřebuju.

Pořád nevím co na sebe, včera jsem se zkoušela nasoukat do riflí, které jsem kdysi natáhla pod zadek, no oblíknu je, ale sprominutím mám v nich prdel jak valach, takže smůla 8O

Dítě zase řve tak já pádím zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.4.06 12:15

Holky, tak kde jste všechny, já marodim, Honza má paragraf, tak musim být zalezlá doma. Každou chvilku koukám a tu nic.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/l19.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.4.06 12:24

Pěkné dopoledne maminky a miminka ,

včera večer jsem už nestihla zajít na net. Dívali jsme se s mužem na Kill Bill1 a 2.

Hani , já už jsem taky hrozně dlouho nikde nebyla. Před porodem naposledy, teď, když chodíme s Lamargaritou a Tedym na procházky, tak si občas dáme pivko.

Kači ,. to asi nejsou ty peavý depky, já jsem pesimista a hlavně nepřijímám sebe samu, jak by to řekl psycholog, tak se omlouvám, když to někdy vyjde napovrch. Už jsem s tím dělala co jsem mohla, ale nic na mě neplatí.

Asi teď půjdeme s Peťou a Ráchelkou do města, tak se pak ukážu večer, když mě sem manžel pustí :D .

Hani , s tou prací Tvého muže to taky nemáte jednoduchý, bylo by fajn, kdyby ho vzali v té druhé práci. Péťa to bude mít těžký, protože ani jeden nemáme nějaké velké vzdělání, a on má částečný důchod.

Krásnýé odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.4.06 12:25

Hani-taky tady sedím a koukám, že nikde nikdo, kde se touláte když je tam tak hnusně? Dítko mám na klíně a baví se tím, že prská a dělá bubliny ze slin, úžasný už mám mokrý stehno :roll:
Nevím kde se to učí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.4.06 12:29

Nazdárek:-))
Brambůrku díky za návod, večer to vyzkouším!!!!
Tu je taky hnusně a prší, tak jse musela Matyho uspát v vhodbě a trvalo to hodinu a půl a zas se probudil chjo…:-(… tak já jdu znova uspávat.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.4.06 12:56

Holky, děti maj rádi pomazánky a mě už dochází inspirace, tak písněte nějakou dobrotu.
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/28.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.4.06 13:29

Malej zase spí, dnes je obzvlášť protivnej :roll:

Volala 3 babča (přítelkyně od otce), že se odpoledne zastaví, aspoň něco. Tak snad bude Fido v lepší náladě.

Hani-já moc pomazánky nedělám, jen česnečku, rybí a tuňákovou, takže já nemůžu sloužit! :wink:

Dnes mi přišla poslední mateřská a rovnou i rodičák, to je balík!! Tak zaplatím složenky a mám vystaráno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.06 13:47

Baruš je dneska taky pěkná protiva.. Už to tu myslím někdo psal.. Umí se už otáčet na břicho, ale pak neví, jak dál, tak začne řvát.. tak furt chodim a obracim… je to teda zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
11.4.06 14:13

Ahoj holky, tak jsem konečně dočetla!! Uf!!
Tak já byla včera celý den sama!!!! ,anža byl s malou doma, já oběhla nějaký instituce, byla na skok v kanclu a apak razila do Sazka Areny na hokej s kámoškou. Máme klubový sedadla a opět to bylo báječný, daly jsme si MArtini bianco, pak nějaký mlsky mezi tím se koukly na hokej a ještě k tomu jsme vyhráli!!! Pak nás známej vzal domů novým fárem, takže boží!!! Manža zvládl statrost o malou úplně parádně!! Jen bylo blbý, že cčera pršelo!! Celj den!!
Hani já na výborný pochoutky chodím na www.labuznik.com výborný web.
Asi tomu budete těžko věřit, ale bere mě celej den spaní. Dneska jdu po ordinaci spát a hotovo.
Tak jdu pojračovat v práci, zatím ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital