Poradna duly
Jana Čurdová
Jarčo , my s manželem chováme Ráchelku pořád. Někdy ju necháme vyřvat, ale to jen vyjímečně. Peťa nechce, aby malá plakala, tak se jí musím pořád věnovat. Dřív jsem ji chovala i před usnutím, teď mi usíná u prsa což taky není asi nejlepší řešení. Já se s ní často mazlím a hraji si s ní, když ona je tak sladká, jako každé dítě. O tom osamostatnění jsem ještě neslyšela.
Vidíš, jak papá Dominiček příkrmy, je to šikulka
.
Jarčo , my s manželem chováme Ráchelku pořád. Někdy ju necháme vyřvat, ale to jen vyjímečně. Peťa nechce, aby malá plakala, tak se jí musím pořád věnovat. Dřív jsem ji chovala i před usnutím, teď mi usíná u prsa což taky není asi nejlepší řešení. Já se s ní často mazlím a hraji si s ní, když ona je tak sladká, jako každé dítě. O tom osamostatnění jsem ještě neslyšela.
Vidíš, jak papá Dominiček příkrmy, je to šikulka
.
Omlouvám se, omylem jsem to poslala2×.
Přeji všem maminkám a dětem krásnou dobrou noc.
Ahoj holky!
Jarčo - my taky chováme. Vybrečet zatím nenecháváme. Jenom když jen tak nadává, tak počkám, jestli se uklidní nebo začne pořádně ječet.
ahoj. já většinou taky chovám, moc jsem to řešila hlavně zpočátku, kdy malá opravdu velkou část dne prořvala, tak mi stejně nic jinýho nezbylo. Přiznám se, že dnes, když s jistotou vím, že je přebalená, najedená, vyspalá, na prdíky už netrpí a začne histericky ječet, tak ji zkusím třeba zabavit nečím jiným a pokud řve dál, tak ji vezmu a odnesu do ložnice na velkou postel, chvíli ji tam nechám a většinou to funguje, že do minuty je klid.. to je pro mě tak trošku jistota, že už to občas prostě jen zkouší ![]()
Ahojte maminky, tak mi dneska chrupkali do čtvrt na sedm,,,že ba zabírala ta kaše na noc?????
Krásné ráno holčiny a dětičky
u nás budíček v 7.30 a mlíko ve 4 hod. teď si hraje.
Tak já jsem celá jiná,zítra pošlu fotky, ale jsem spokojená, jen doufám, že ten nový účes upravým lehce, už dnes to mám jak vrabčí hnízdo, tak jsem zvědavá
![]()
Já taky chovám, ale jen v nejnutnějších případech, pokud opravdu hodně brečí. Ale občas ho nechám a on se hned uklidní a když se vzteká nebo zuří, tak ho nechám a hned ho to přejde. Ale manža ten by choval pořád, jen pískne už valí. Já mu, ale říkám ať ho to moc neučí, protože pak budu jen celej den chovat a nic neudělám. Ale snažím se na něj hodně mluvit a hrát si. Říkají, že děti pak rychle a dobře mluví.
Hani- taky máš můj obdiv, já jsem kolikrát vyřízená z toho jednoho, ale je to asi o zvyku a člověk se naučí. Chtěli by jsme druhý tak za 2 až 2,5 roku, ale kolikrát si říkám, když malej hodně zlobí, že jedno stačí ![]()
Ale určitě bude druhý, teda pokud to půjde a bude vše v pohodě ![]()
Dnes je u nás zataženo, ale stejně musím ven, musím koupit dárek a odpoledne jdu ke kámošce a večer na tah. Už se těším ![]()
Tak krásný den všem
Ahoj holky,
tak Davča se už několik nocí budí na jídlo 2krát, vždycky ve stejnou dobu, ve 2.30 a v 5.30 a vstává kolem 8, tak doufám, že už se to nezhorší, páč tohle se dá vydržet.
K tomu zlobení dětí, Honzik zlobil strašně, byl uřvanej, vzdorovitej, venku nechtěl chodit za ruku, pořád někam utíkal a jenom co se narodila Hanička, tak se zněj stal učiněnej andílek, takže v mém případě se 2 děti zvládaly líp než to jedno. Ted s Davčou už je to horší, ne kvůli mimču, ale protože ta naše princezna má to svoje období, kdy zkouší co si může dovolit, ale zvládnout to jde.
K tomu chování, chovám podle intenzity brečení a když se vzteká nechávám chvilku vyvztekat. Miluju svoje děti, ale musím dělat i jiný věci, takže musej být i samostatný, kdybych se jim měla věnovat celej den, tak prd udělám. Ale já si myslím, že každá máma podle breku pozná jestli je nutný dítko pochovat a tátové si holt budou muset zvyknout, že děti brečej.
Zatím ahoj
http://www.gify.nou.cz/…ubory/45.gif
Krásné ránko všem ![]()
Trošku to flákám,já vím,ale Šimon se teď budí po dvou hodinách,má asi ten šestiměsíční spurt ![]()
Ekzém se mu po těch hormonech zlepšil,tak aspoň něco ![]()
Akorát se bojím,že jak přestanem mazat,tak se vrátí,já nechcííí ![]()
Co se týče chování,tak já chovám když pláče,ale když si vymrčuje,nebo se vzteká,tak ne.To bych fakt nic neudělala.
Peti honem,honem fotku,jsme zvědavky ![]()
Ahoj,
tak koukám, že tu jsem zase sama. Dneska jsem Davčovi rozložila cestovní postýlku, zasypala ho hračkama, tak doufám, že se chvilku zabaví. Zatím nemá vztekavou, tak vypadá, že to zabralo. Tak co děláte celej den, že se tu neukážete?
http://www.gify.nou.cz/…bory/hr2.gif
Ahoj mamči a mimča , my jsme si dnes dopoledne trošku odpočinuli. Malá spinkala, tak jsme spali taky. Pak jsem uvařila oběd, teď jsme se dívali na pohádku. Ještě bych měla skočit na poštu, ale vůbec se mi nechce, když tam prší.
Krásné odpoledne .
Muž je až do pondělí doma, tak budu na netu míň.
Ahojky.-))
Já to brečení taky řeším pořád, chvíli ho nechám, ale pak mim to nedá a stejně ho vezmu, myslím, že jsem ho tím už pěkně rozmazlila:-)
Dnes jsem byla na velkém nákupu, to bylo za peněz, pak jsem dělala oběd
, teď si hrajem s malým.
Skorormanža jede do práce, ale naštěstí zítra večer dojede
, tak to je dobře:-))
Hape, už jsem taky zvědavá na ten účes:_)))
Tak jsem se před chvilkou probudila,na 2 hodiny jsem usla se Šimonkem.
Když jsem se probudila,tak jsem byla jak praštěná ![]()
Zdálo se mi,že mě manža vyrazil z domu,neměla jsem kam jít,tak jsem skončila u bývalýho přítele,kterej mě ale taky nechtěl,pak jsem spadla do potoka…NO DĚS!!! ![]()
Dítko jsem nakojila a za chvilku půjdu na poštu,tady neprší,ale fučí.Nám to ale navadí,vytáhnem novou prošívanou vestičku a Šimonovi bude hej ![]()
Holky,prodávají vůbec ještě bílá vajíčka?
Jsou na barvení mnohem hezčí,ty hnědý jsou na nic,když to dám do šlupek od cibule a dám na ně trávy,tak ty motivy nejsou moc vidět… ![]()
Tak já se jdu oblíct,pa http://sirmi.ic.cz/smajl/349.gif
Hezké odpoledne
tak já se před chvílí taky probudila, spala jsem s malým taky asi 2 hodinky, jsem nějaká unavená ![]()
Holky zítra pošlu foto, nemůžu najít šňůru do foťáku, abych to přetáhla a manža nevím kdy přijde, tak vydržte!!
Dárek jsem nekoupila to zařídila švagrová (teda možná budoucí) a ven se mi nechce, neprší, ael je tam hnusně. Dítko spapalo celou skleničku mrkve s jablíčkem a mlíko. Teď si hraje a já vařím, brzo, že?!
Kači- bílý vajíčka se prodávají, ale mají je jen někde.
Tak zatím, pádím vařit pa