Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké odpoledne
jen na chvilku, pusto tu opravdu je, ale jsou svátky tak je to jasný, že jsme všichni s rodinkami a po návštěvách. K nám za chvíli dorazí kámoška s manželem, tak jsem jen koukla.
Hani- je mi to líto, ale drž se holka a buď šťastná, že máš zdravé a krásné dětičky.
Tak krásné pondělí, jo já dostala taky symbolicky, ale docela to štíplo
![]()
Bramburku gratulujeme Barunce k 5. měsíčninám.
Hani , je mi to moc líto, musíš to mít hodně těžké. Je moc dobré, že máš hodného partnera a dětičky.
Peťo , moc Ti to sluší, je to velká změna, ale krásná.
U nás byli včera mí rodiče. Byli jsme na Letohrádku Kinských na výstavě Jirky Netíka, bylo to nádherné.
Ahoj všem ![]()
Tak a je po svátkách ![]()
Doufám,že jste si je holčiny užily a Hance už není tak smutno!
My jsme dneska byli na vysočině,kde mají Martinovi rodiče chatu.Na oběd mělo být kůzle,ale to jsme oba odmítli,páč mě to nechutná a navíc jsem jednou viděla,jak se zabíjí a od té doby ani kdyby mě mučili nedám toto stvoření do úst,blééé ![]()
Tchánovci celý odpo zase vozili,tak jsem si hezky odpočinula a teď už zase spinká ![]()
Jinak ekzém po kortikoidech úplně zmizel,ale jen na ty tři dny co jsme mazali.Opět se objevil a horší se to.Naštěstí aspoň na zádičkách se to lepší.Už jsem z toho načisto uondaná a on asi chudinka taky.V noci kojím neustále po dvou hodinách a on se pořád vrtí,jak ho to kouše ![]()
DNESKA SE POPRVÉ OTOČIL ZE ZAD NA BŘÍŠKO?HURÁ !!!!!
Už jsem si začínala myslet,že se nedočkám ![]()
Samo,že jsem to neviděla,otočila jsem se a vidím,že je na bříšku,křepčila jsem kolem něho jak blázen a vychvalovala ho až do nebe,tak se nad střelenou matkou slitoval a milostivě to předvedl ještě jednou ![]()
Peti máš to moc pěkný,holčina je fakt šikula.Já jsem byla včera na barvě,tak vám pak taky hodím foto do galerky.
Včera jsem byla u tety a oni mají 2 vlčáky.Brita už je bezzubá babička,ale Ajša je mladá a je to strejdův miláček.Strejda si vzal Šimona do náruče a ona se mohla zbláznit,jednak radostí,že vidí něco malého,co je asi lidský štěně
a taky protože žárlila,že páneček má jinýho divnýho pejska ![]()
Hodím pár fotek ![]()
Všem oslavencům vše nejlepší a ať ty naše dítka máme hlavně zdravý!!!!!
Ahojte maminky, dlouho jsem tu nebyla,,,,tak babička umřela ve čtvrtek má pohřeb,,,už aby bylo povšem,,,,,nemám tato situace vůbec ráda,,,,kdo by taky měl,,,,,
My byli dnes celé odpoledne venku,,,,,bylo nádherně,,,chtěli jsme od rána na velký výlet,,,ale ráno bylo moooooooooc škaredě,,,,,za chvilku půjdem asi bůckat,,,,ten čerstvý vzdoušek utahal i mě…tak papa a dobrou
dekuji všem za přání Barunce, Hance držím palce, aby se cítila trošku líp (znám bohužel tuto situaci, zemřela mi sestra ve 20ti letech, je to 5 let) a přejeme všem co nejklidnější noc.
Kamamko , to je mi líto, že Ti zemřela babička. Mně minulý rok v červnu zemřel dědeček. Jeden den jsem měla v červnu svatbu, druhý den narozeniny, a třetí jsem jela na pohřeb do Brna. Měl nedožitých 74 let. Taky mě to bylo moc líto a hodně to bolelo.
Bramburku , to je mi líto, že Ti zemřela sestra.
Kači , gratuluji k Šimonkovýmu přetáčení.
Dobrou noc maminky a děti.
Dobré ráno maminky a miminka ,
přeji vám hezký slunečný den.
Dnes je manžel v práci, tak zase máme internet víc pro sebe ![]()
Odpoledne jdeme s Ráchelkou ne kontrolu k paní doktorce, tak vám pak napíši nové míry ![]()
Malá mi povídá na klíně a je v pohodě.
Dala jsem včera do galérky pár fotek, jestli se chcete podívat.
Zatím ahoj ![]()
Krásné dobré ráno maminky a dětičky
tak a svátky jsou za námi a začíná zas ten stejný koloběh dní ![]()
Holky- děkuji za pochvalu účesu ![]()
Kamamko - s babičkou je mi to taky líto, ale měla krásný věk. Drž se!
Kači -vidíš jak je Šimoník šikulka, gratulace
![]()
poja - ahoj Jani, tak vidíš, že na tom nic není. Tak co budeš s námi diskutovat? ![]()
Malej spinká v kočárku, já si dávám kávičku a nejsem schopná se nějak probrat ![]()
Holky chci se zeptat, už jste některá vytáhla pytel z kočárku, já mám berana a přijde mi, že je malýmu v tom teplo, ale nechci riskovat, aby nebyl nemocný. Jsem si říkala, že bych dala deku místo toho, ale nevím ![]()
Jdu si umýt hlavu, tak to bude sranda, páč to asi nedám do původního stavu ![]()
Krásný den všem a hodná mimča
Ahoj holčiny!
Kamamko - s babčou je mi to líto.
Kači - gratulace pro malého gymnastu ![]()
Péťo - já už jsem fusak zrušila. Poslední dny jezdil Mates v kočárku jen s dekou. Oblečený měl punčocháče, body s dlouhým rukávem, tepláky, mikinu a jarní čepici. A stejně byl hodně propocenej i bez fusaku.
Jo, ještě váhy - míry - bohužel oproti minulýmu měření beze změny ![]()
Jo u mě taky žádná změna-to bylo jasný, když jsem se cpala jak vepř!!!
Mončo-tak já ho taky zruším ,malej je taky dost oblečený a když bude mít deku, tak by neměl zmrznout.díky
Peťo , my jsme fusak tak před týdnem vyndali z kočárku, malé bylo moc teplo. Teď má jen deku.
AHOJ HOLKY, DĚKUJEME VŠEM ZA PŘÁNÍ K JMENINÁM!!!
Tak jsme si užilamai dny návštěv a tatínka. Bylo to bezva.
Malá mi tady kliká na ntb, tak najednou zjistím, že píšu úplně někde jinde než mám ![]()
Nějak to s ní nejde tak napíšu snad večer
my jsme fusak už taky zrušili, ted dávám Báru jen do takové jarní lehčí kombinézy+beru s sebou deku.