Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
347
18.4.06 14:43

Ahojte maminy, dala jsem do galerky pár foteček, tak se mrknite,,,,jsou tam dvě neuplně stahlé,,,,to mi skolaboval net :evil:
Já měla teď chvilku klid, malý byl s tetou na procházce,,,,,je to poprvé co jsem byla pořádně bez něj,,,,měla jsem totální nervy,,,no fakt :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.4.06 14:58

Tak jsem dala malou do košíku, abych mohla něco napsat. Když píše se mnou tak mi kolikrát normálně zavře okno a tak, no hrůza. Když se podíváte na naše www do sekce videogalerie tak máte možnost vidět, jak malá skartuje papíry - stojí to za to :lol:
My už taky fusák nemáme, taky máme berana. Máme jen Fetexu a na tom ozdobnou dečku s madiery a pak ten vrchní pokryv nebo jak se to jmenuje. Dali jsme i záclonky ať vypadá ten kočár jarně. Taky už jezdíme s golfkama a tam dáváme taky Fetexu.
KaVi paráda, že je Šimonek tak šikovnej. Stázinka se moc často na břicho nepřevaluje, přitom ji to na břichu i docela baví, ale jen cca 30 minut.
Hledám hledám zuby, malá slintá už proudy slin a místy začne stašně plakat. Do pusy strká úplně všechno. Ráno jsme ji našli v postýlce otočenou a 90° a s peřinou v puse :D Taky strašně piští!!!! To rve uši!!! Ale já se tomu směju, snad z toho vyroste jinak bychom zešíleli.
Dneska se malé nechce po obědě spát, tak to bude náročné. Museli jsme být doma kvůli revizi kotle. Tak to máme za sebou a kotel je bezvadný.
jsem se nějak rozepsala.
Jo a taky ještě pořád jsme ve hře!!! Slávie včera vyhrála, tak uvidíme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.4.06 16:09

Ahoj holky :lol:

Tak já fusak nemám už dlouho,v kočáru mám vložku a přikryvám dekou,na sobě má body s krátkým rukávem a mikču,tenkou čepku a tepláčky.Když je chladněji,tak mu ještě na body dám tričko s dlouhým.

Mažete něčím,když svítí slunko? Já začnu,to jarní je ostrý a navíc ten ekzém… :evil:
Kožařka doporučila Avéne nebo Daylong,obojí stojí kolem 400 kč 8O
Musím koupit 50 faktor a bude to mít i k moři.

Zas budou výdaje,potřebujem ohřívačku na flašky,tyčový mixér,za chvilku autosedačku… :roll:

Jinak jsem teď hodně nakoupila na Mimibazaru a jsem moc spokojená!!! :lol:
Riflový kraťásky-laclový,rifličky,trička,košile…a je to tam krásně nafocený.Brala jsem od 3 inzerentek a každá ještě poslala navíc nějakou věcičku :D
Peti Poja je Jana Pořízková?
 http://www.sirmi-obrazky.wz.cz/teddy/286.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
18.4.06 16:18

Ahoj holčiny

tak já teď vstávala a Fido ještě spinká, nějak jsem se chystala ven, ale jaksi tam nedošla :roll: Šíleně mě bolí močový měchýř, na zítra jsem se objednala k dr. raději než něco bude špatně!!
Ale seděla jsem nedávno na lavičce a šíleně foukalo, a občas mě to bolelo, ale teď je to hrůza, tak je to asi z toho.

Malej se od včerejška snaží dostat na čtyři,na kolínka se mu zvednout celkem daří, ale na ruce se ještě neopře, tak jsem zvědavá jak dlouho to bude trvat. Zuby marně taky hledám a pořád nic :lol: :(

Gabko- snad to Slávie vyhraje!!

Kači-jo je to Janča :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.4.06 16:33

Ahoj holky,
jdu jen na skok, tak Davídek řekl dneska táta. Honza mu to pořád opakoval až to nakonec řekl a ted znova, holky to je tak krásný. Večer se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
18.4.06 16:42

KaVi tak to je bezva, že jsi nakoupila dobře!!!! Já mažu pusinu Stázince od malička ráno i večer a to od Bübchen měsíčkovým krémem, má citlivou pleť po taťkovi a olejíček ji dobře nedělal. Ale s tím UV máš pravdu asi se taky po něčem podívám. Hm stojí to dost, ale zase to určo i dlouho vydrží. My autosedačku máme od narození. Jezdíme často, teď když Stázinka váží přes 8kg, tak už ji necháváme v autě a nenosíme ji domů. A když máme golfky tak je to absolutní pohoda.

Peťo malá taky podsouvá nožičky pod břicho nazvedne zadeček a tím to končí chichichchi ono se to poddá a pak je budeme lovit po bytě. Taky držím palce, aby jsme ještě hráli, aspoň to bude i více napínavé :D

Hubnutí nám nějak moc nejde, co říkáte????
Skládáme s manžou malé puzzle (měl to skládat brácha, aby si cvičil mysl, ale kašle na to) máme 1000ks a docela blbý obrázek - teda on je moc hezký, ale špatně se skládá - si představte holčičku ve žlutých šatech jak drží okolo krku žluté káčátko a jsou skoro stejně velicí :)

Večer asi nepřijdu, bude ordinace a pak kouknu na VV, už jsem je dlouho neviděla.
Dneska dělám na véču lassagne viz recepis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
18.4.06 17:55

Tady u nás bylo celej den tak krásně a to moje mrně prospalo skoro celej den doma. Venku jsme byli jen chvilku a to jsme ještě nakupovali. Zítra jdeme na očkování, takže zase žádná prochajda nebude.

Mates už taky zkouší dávat kolena pod bříško a docela se mu daří, ale taky „zapomíná“ zapojit ruce. Na těch se krásně vzpírá, ale to zase ve chvílích, kdy nepoužívá kolena. Ale nebojím se, že na to za pár dní nepřijde :-)

Gabko - Mates se taky naučil bezvadně vřískat. Není to ale projev špatné nálady, ale dobré, My tomu říkáme, že zpívá.

Hani - Davídek je šikulka!!!

Já jsem se pokoušela naučit Matýska, kde jsou hodiny. Vždycky jsem mu je ukázala a řekla, že to je tik-tak. Tak v polovině případu se teď, když řeknu „kde je tik-tak“, podívá tím směrem. Jindy na mě zase nereaguje vůbec. Je už dost velkej na to, aby tohle uměl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.4.06 18:44

Ahoj holky:-)
To moje dítko se taky přetáčí ostošest:-)) Je to paráda a kdaždnám dnem umí nové a nové zvuky, už se těším až bude sám hačat, myslím že do toho nemá moc daleko :lol:
Mě hubnutí taky moc nejde, ale můžu si za to sama, sem totiž rozežřaná!!!!
Hani, tak Davídek je fakt šikovnej chlapeček!!!!
kamamko, tak jdu juknout na ty fotečky:-)
Gabko, lasagne já taky miluju, ale k večeři bych je asi nejedla, to bych byla za chvíli jak koule :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
18.4.06 18:57

Gabi my sedačku máme,ale vajíčko a už mu z ní trčí nohy :lol:

Jinak dnes spí už od půl sedmé,moc toho nenaspal a v noci se budí,tak je k.o. :roll:
Psychicky jsem to nevydržela a mázla jsem ho zas tou srajdou s hormonama,má to opět hrozný :evil: Ráno volám kožařce.
K večeři jsem dělala opíkaný špagety s kuřecím a hráškem,mňam :-)

Zítra jdem do Sluníčka a pak máme s holkama piknik v parku,má být 19 stupňů,tak si budem válet šunky :lol:

Výměna manželek byla včera drsná,taky už je tady založená diskuze na téma 8 dětí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.4.06 19:47

Ahoj holky ,

Hani , Davídek je šikulka :D .

My jsme se vrátily před chvílí od doktorky, a z návštěvy. Malá váží 8,75kg.
Ráchelka byla podruhé očkovaná.

Přejeme všem krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
18.4.06 19:49

Ahoj holky,
tak u mě se dneska vážení nekonalo, nenašla jsem odvahu po tom prožranym víkendu, takže to odkládám na příští týden.
Holky, ty vaše dětičky jsou tak krásně faldíčkatý proti tý naší žížalce. Ve čtvrtek jdeme vážit, tak jsem zvědavá kolik přibral.
Peto, ten účes je skvělej, já bych taky chtěla na hlavě nějakej rozcuch, jenomže to bych potřebovala rovnější vlasy, mě se kroutěj a s tím moc neudělám.
Jdu dát děti spát, tak zatim ahoj.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/62.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
18.4.06 20:00

Kamamko, teď jsem tam přidala foto Matyho, to je rozdíl podle toho vašeho cvalíka:-))
Holky, Kubík je o dva dny mladší než Maty, ale dvakrát takový:-)Když máme kočáry vedle sebe, tak je to fakt velkej rozdíl:-)))
Já chci malého jít zvážit ve čtvrtek, doufám, že už bude mít přes šest kilo :lol:
Výmněna byla fak hustá, ta co hlídala těch osm dětí byla dobrá, já bych se asi zbláznila 8O . Tolik dětí je fakt moc, kor když si nemůžou skoro nic dovolit, to je blbé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
18.4.06 21:07

Dobrou noc holky a mimča
http://animace.org/…/G240079.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.06 08:52

KaVi, zkus se zeptat kožařky na lék zvaný PROTOPIC. Je to nová generace mastí, která má stejnou účinnost jako kortikoidy (i když léčba trvá déle), ale nemá vedlejší účinky kortikoidů. Dováží se z USA, já ji dostala před 14 dny od své kožařky, mohla jsem si s ní mazat celé tělo. Je fakt, že mi navíc píchla kortikoidovou injekci, ale ta nezabrala úplně a tím PROTOPICem se to krásně doléčilo. AE si mi to totiž v těhotentví a během kojení rozjel tak, že mi nakonec zůstaly nenávratné jizvy na nohou a rukou, a to škrábání do krve byl fakt děs…ach jo.. Jinak ten Protopic se zatím moc nepředepisuje, kožař to musí vždy dobře zdůvodnit (mě si kvůli tomu doktorka musela i vyfotit-:)), je totiž zatím strašně drahej.. Taky nevím, jestli je i pro děti, ale zkusila bych se zeptat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
19.4.06 11:20

Krásný den maminky a dětičky

já dorazila z města. Malej se napapal a teď si dává dvacet v kočárku :lol:

U dr. jsem dostala antibiotika a za týden na kontrolu, ještě mi brala krev, to nesnáším, nemůžu se na to dívat jinak bych se vyvalila :roll: Mám zánět močových cest.Bezva nikdy jsem to neměla.

Hani- Davídek je fakt šikulka, to já pořád na malýho něco mluvím a opakuji, ale z něj nic neleze, tak pak se budu asi divit až z něj vypadne úplně něco jinýho než ho učím :lol:

Dneska je tam nádherně, odpoledne razím na prochajdu, včera byl malej jen chvilku s manžou nakoupit, tak mu to musím vynahradit.

Kači-to je fakt pech s tím AE, to ti nezávidím, je to asi protivný. Chudák Šimoník.

Výměna manželek byla celkem drsná, ale ta kočena to zvládla na jedničku, ale je mi líto těch starší dětí, nic si neužijí a nejlepší roky straví péči o mladší sourozence. Ale vychovaný je mají teda skvěle, já bych to nezvládla. Ale asi bych si nepořídila tolik dětí, když bych jim nemohla skoro nic dopřát. :roll:

Tak krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital