Poradna duly
Jana Čurdová
nazdárek:-))
tak my byli celé dopol ve městě, chtěla jsem matymu koupit tepláčky a bundičku bez kapuce a prostě nikde nemajíííí!!!!! ![]()
Já na netu nenakupuji, protože raději chci vidět co kupuji, každý obleček je jinak velký i když má stejný číslo, ale pokud nic neseženu, tak asi budu muset ![]()
gabko, máš můj velkýýýý obdiv, že se takhle staráš o brášku, ne každý by to dělal
Te mětřík mi pořád nejde bóóóže ja se picnu… hihi!!
tady je celkem hezky naštěstí, malý ještě spí v kočárku:-)))
Iwiku vlož si tam tohle http://lilypie.com/…411/5X0K.jpg http://b1.lilypie.com/5ZWcp2/.png je to upravený tvůj podpis
HaPe to je moc dobře že manža zůstane v práci!!! Gratulujeme!!!!
Tak jsem Stázince dala toho koníčka a když mu zmáčknete sedlo tak vydává 3 zvuky, to se malé líbí ![]()
aha Iwiku ono to ten podpis rovnou vytvořilo pošli mi mail a já ti to pošlu
Peťo , to je paráda, že si tam manžela nechají, gratuluji
![]()
Iwiku , máš hezkej metřík
![]()
Malá mi sedí na klíně a rozhazuje rukama. Taky povídá bababa a dívá se na televizi.
Manžel přijde až večer z práce, tak máme teď počítač jen samy pro sebe ![]()
Díky holky
![]()
Já jsem pořád na malýho dělala jééé, a před chvílí to z něj vypadlo, tak jsem úplně koukala.Jinak malej má vláštní způsob vykládání, zní to jak kdyby se měl rozeřvát a do toho piští, nevím jak to přesně popsat, ale je to opravdu zajímavé
![]()
Peťo , malá taky povída ajéje, to ju naučil táta. On si s ní hodně povídá, a blbne s ní, já se s ní mazlím a zpívám jí.
Ahojte maminy,,,,nešel nám net
, tak mám pěkný internetový absťák,,,včera jsem tu byla jenom chvilku a pak jsem musela na ordinaci.....Byli jsme dneska na velkém nákupu,,,,chytli jsme akci na plínky
,,,,,,JO a prý velká sleva BEBA 2,,,,,koukám koukám a byla o 30kč dražší než v lékárně,,,,,,,
BLÁZNI.....Ivi ve čtvrtek vyjedem ne?????Měla jsem naší bábině péct koláčky,,,ale bohužel,,,,,,dneska jsme ji našli ležet na zemi,,,,,,asi před měsícem měla slabou příhodu a teď ji to zasáhlo docela,,,,snad přežije noc,,,,chudinka,,,,já ji měla nejradši ![]()
Dneska koukám na inzeráty a scháním sedátko do vany a dřevěnou ohrádku,,,,,nevíte o něčem???
Kamamko , přeji Ti, aby se z toho bábi dostala.
My koukáme na Chůvu v akci, je to síla.
Hezký večer ![]()
Ahoj maminy,
Katko , jak měl malej ten ekzem, tak nám na to taky doktorka dala ten locoid, protože už nic nepomáhalo, taky mi řekla, že to mám mazat jenom tři dny, ono se to sice uklidnilo, ale nebylo to úplně zahojený a potom se mu to stejně udělalo znovu
Nakonec nám pomohla až Ondřejová mast, ale tu mi nenapsala doktorka. A aspoň to nejsou kortikoidy. Je to peklo s těma vyrážkama
Snad to malýmu pomůže a budete mít klid.
Jinak Dominik se ted naučil hrozně křičet, úplně piští
Vykládá si taky takovým zajímavým způsobem, každý mimčo je jiný…
Už jsem koupila nějáký jídlo pro prcka-první lžičku mrkvičku, jablko a hrušku a šťávičku švestkovou. Jen nevím kdy začít, jestli čekat přesně jak bude mít šest měsíců a začít? To mi příjde divný. On má asi teď ten růstovej spurt nebo co, protože má častěji hlad a je takovej nespokojenej
nebo už mu možná to moje mlíko nestačí? Nevím… Jo a taky jsem koupila čajík, ale normální sáčkovej dětskej, protože ty od Hami jsou skoro všechny slazený a to asi není dobrý. Snad mu bude chutnat
Gabko , to s tím bráchou, klobouk dolů, že to dokážeš. Asi to není jednoduchý. Snad najdete něco, kde mu bude dobře. Uleví se tím vám všem…
Ahoj Kamule, snad to z baičkou dopadne dobře
, držím palečky.
Ještě dám vědět, jak s tím vozením, ráno jedem do Kyjova a uvidíme jak to budu stíhat, ale asi jo.
Ohradku jsem chtěla, ale teď nevím jestli není zbytečná, malý stejně leží na zemi na dece a je spokojená, tak se na to asi vykašlu. Spoustu mamin mě od toho odrazuje.
Holky vy máte doma ohrádky???? Jaký na to máte názor?
Malý taky výská jak na lesy, vypadá u toho taky že by chtěl brečet, ale vykládá si tak ![]()
Já se loučím dobrou noc!!!! Krásné sny ![]()
http://animace.org/…/G420004.gif
Holky!!! Normálka manža přišel z práce a donesl super zprávu.
U nich v práci vyhodili toho šéfa a ten co je tam místo něj, dnes dal manžovi půlku peněz na tu opravu auta, že je to jako od firmy, tak to je BOMBA!!! To jsem teda nečekala, já se snad ožeru
(to byl vtip) Tak já jdu koukat na TV
Krásnou sladkou noc všem a hodné miminka
Ivi , my ohrádku mít určitě nebudeme, ale to proto, že se do naší garsonky už nic nevejde ![]()
Přejeme všem maminkám a mimčám dobrou noc
http://www.gify.nou.cz/…y/dite11.gif
Kamamko- s tou babičkou je mi to taky líto, tak hodně štěstíčka ![]()
Iwiku, já mám složenou cestovní postýlku, občas si v tom hraje, ale jinak bývá na zemi, ale až bude sedět nebo se plazit tak se to bude určitě hodit, když budu potřebovat něco udělat nebo vařit tak abych ho měla na očích, mám ji mezi dveřma v obýváku a kuchyně. Ohrádku jsem chtěla, ale na tu nemám místo, protože je širší. Ale myslím, že se to využije určitě.
Ahoj holky,
my jsme dnes ráno vyrazili do banky a pak ještě jednou do práce. Čtvrtletní závěrka v nemocnici je krapet pracnější než běžný měsíc.
Když jsme se vrátili, tak Mates 3 hodiny chrupkal a já jsem stihla poklidit a vyžehlit.
Gabko - to klobouk dolů, že se ještě zvládáš starat o bráchu. Úplně chápu, že se chceš věnovat hlavně Stázince. Tak přeju, ať se vám podaří sehnat nějaké zařízení, kde bude o bráchu dobře postaráno. Jo, a ty peníze za zuby to je teda síla! U nás teď tahle investice čeká mamku.
Kamamko - s babčou mě to mrzí. Snad to ještě bude lepší.
Ohrádka - nemáme a nechystáme se pořizovat ji. Mates je na zemi na dece a tak asi zůstane. Když budu nutně potřebovat ho „uklidit“, tak asi rozložím cestovní postýlku.