Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
172
11.4.06 15:18

Tak to moje dítě se budí co půl hodinu, pak jdu houpat a za chvíli znova :?
Tak jsem zkoušela ten metřík dle návodu a prostě mi to nejde, jsem už opravdu NASR..!!!!!
IvoP, já mám už z toho počasí taky depice a ze sebe sama každou chvíli, takže až tě to přepadne, tak hned napiš a pokecáme.-))
Gabko, my jsme fandové Vítkovic, ale ti to pěkně projeli:-(
zítra ráno jedem na socku vyřizovat všechny ty hory lejster, jsem z toho fak natěšená :o , ale pak jdu koupit Matymu nějaké tepláčky a svetříky, na to se těším, nakupování to je moje hihi.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.4.06 16:24

Tak nám odešla babča :lol:
Fido sebou mlátí v postýlce a už je opět protivec, jééé asi budu zvát někoho častěji, to je potom zlatíčko :lol: :lol:

Vyřizování na soc. a podobných úřadech taky nemám ráda, ale naštěstí mám pohodový ženský, takže mě vždy pomůžou vše vypsat, protože nikdy nevím co mám vyplňovat a co néé!!

Gabko-já mám taky ráda hokej a fandíme s manžou Slávii, včera jsem se letmo koukala jestli nebudeš třeba v záběru kamer?a neviděla jsem tě :lol: :lol:
A spaní na mě taky leze, myslím, že bych byla tuhá za 5 min. nechápu proč to dítko nespí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
11.4.06 16:27

Davča taky dneska nějak špatně spí. Normálně vydrží spát 2.5-3hod a dnes spal maximálně 30minut, fakt už jsem hotová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
11.4.06 16:29

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Tak to jsem si dnes objednala na Mimibazaru,tak jsem zvědavá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
11.4.06 16:40

Ahoj holky,

my jsme dnes byli zase v práci a teď Mates chrupe, protože v kanceláři toho moc nenaspal.
Včera jsem zapomněla uvést výsledky ranního měření - váha 74kg, míry jako posledně :-( Na začátku našeho snažení jsem si to představovala nějak jednodušší :-(

Hani - pomazánky děláme česnekovou, křenovou, vajíčkovou, tuňákovou a z krabích tyčinek, takže nic novýho.

Kači - koukala jsem do galérky a ty koniklece jsou fakt úžasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.4.06 18:33

Kavi, ty pruhované kalhoty jsou úžasnééé:-)
Monho, já se snažím hubnot 14 dní a vážím pořád stejně.-((( Taky jse si představovala jednodušejc:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
11.4.06 19:44

Pěkný večer všem ,

tak ve městě bylo pěkně. Nakoupili jsme co jsme potřebovali. Dokonce jeden mladík se nabídl, a nesl s Péťou kočár ze schodů do metra. To se mě stalo už podruhé, kdy se mi někdo nabídl, že vezme s mužem kočár místo mě. Moc mě to potěšilo, že se ještě najdou lidi ochotni pomoci a to sami od sebe.

Iwiku , já teda někdy napíšu, až bude depka, máš pravdu, že to počasí člověku moc nepřidá.

Hani , já moc pomazánky nedělám, ale budu se je muset naučit.

Gabko , my s mužem taky fandíme Slávce.

Kači , ty věci co sis objednala jsou moc pěkný.

Dnes jsem v Tescu koupila body, protože bylo levnější a dvoje ponožky, které ji neškrtí přes ty její faldíky. Jinak můj bratr pracuje v Anglii, tak vždycky když přijede, tak malé něco přiveze.
Na sebe si moc věci nekupuji, po porodu jsem si musela koupit rifle, protože jsem se do ničeho nevlezla, když mám 6 kg navrch od těhu.

Přeji krásný večer a dobrou noc. Ráchelka se nám právě začala na posteli převracet z bříška na záda. Musím pustit manžela na počítač, tak se moc budu těšit na zítřek na to co napíšete.

Mějte se fajn a hezky se vy i mimča vyspěte.
http://animace.org/…/G100005.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.4.06 09:43

Dobré ráno maminky a miminka ,

tak jak jste se vyspali? My docela dobře, vstávaly jsme jen 2× za noc.
Manžel odešel do práce tak můžu být chvilku u počítače.
Venku nic moc, kdy už konečně přijde to vytoužené jaro?
Dávám si kafčo a ssnídám, to je pohodička hned ráno :D
Přejeme vám s Ráchelkou pěkný den :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.4.06 10:09

Kavi tak jsem asi přišla pozdě a na těch odkazech mě to hodí na úvodní stránku MMB, tak se nemůžu mrknout.
HaPe my jsme taky Slávisti. Manža jde o velikonocích na zápas, snad bude poslední a v náš prospěch :lol: Naše sedadla na záběrech nebývají páč jsou vysoko resp. těsně pod tím svítícím kruhem, trochu jd na ně vidět jak mají teď v Sazce to studio Bully a zabírají hosta.
Tak jsem slaměná vdova - manža se vrátí až zítra večer.

No mám doma toho bráchu, zrovna na 12 jdeme zase k zubaři, budou mu zaměřovat ten můstek nebo co. Je to těžký, před třemi lety měl vysoké horečky a tak a ve finále s tím vyšel sice živý a relativně zdravý, ale s poškozením mozku. Žil pak u mé matky, ale ta na něj moc nedohlížela, takže když teď musela do nemocnice, tak musel jet k nám. Není to pro mě vůbec lehké, protože mu mussím furt všechno připomínat a kontrolavat po něm, jestli to udělal a to i úplně normálně běžné věci jako umýt si zuby nebo třeba se učesat. Je mu sice 37, ale to ani on sám neví. Nemá funkční krátkodobou paměť, tak je to blbý. Nemá žádné koníčky, tak pořád leží u telky a když ji vypnu tak se dívá do blba. Když má na něco odpovědět tak odpoví jedním slovem. Když už něco řekne, tak mluví o věcech co byly před deseti lety. Doma ho pořád mít nemůžeme, k mojí mámě nemá smysl aby se vrátil, protože tak se ničemu novému nenaučí a tak musíme najít nějaký stacionář nebo něco podobného. Nejhorší na tom je, že mu vzali PID a dali mu částečný i když pro takové lidi práce prostě není. Tak nějak nevíme co dál. Pokud něco nenajdeme bude muset zpátky a tam bude ležet u televize :? jenže já ho doma mít nemůžu (už je u nás měsíc) a taky nechci, chci se věnovat svojí malé dcerušce a užívat si ji a ne lítat ještě za bráchou a pořád ho kontrolovat. Já vím, že se vám to zdá asi blbý, ale aspoň jsem se trochu vypovídala. Možná to nedává hlavu a patu , ale takové mám pocity, jednou tak a podruhé onak :cry:

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
12.4.06 11:05

Dobré ráno všem,

my měli klidnou noc. Kubík usnul ve 21:30 a vstávali jsme v 8:30. Konečně se naučil usínat sám v postýlce, doteď jsem ho musela vždycky uchovat.

Dneska budu odpoledne jezdit s přítelovo maminkou po nákupech, ale ona je hodná, tak to bude pohoda. Musím sehnat dárek pro mého nejlepšího kamaráda k 37. narozeninám a nemám vůbec žádný nápad. :(

Gabko , to je mi líto s tvým bratrem. Musí to být opravdu náročné a těžké. Přeju ti pevné nervy.

Verča a Kubík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.4.06 11:39

Gabko , to nemáš vůbec jednoduchý. Přeji Ti hodně sil, abys zvládla v pohodě ten čas, kdy bratr u Tebe bydlí. Musí to být náročné starat se o Stázinku a ještě o bratra. drž se a buď silná :D . Trošku vím jaké to je starat se o takové lidi. Rok jsem s nimi pracovala v jednom ústavu, ale tam byli lidé s horším zdravotním stavem. Moje sestřenice zemřela v 5 letech na zápal plic, měla dětskou mozkovou obrnu. Teta ji měla od porodu doma a po nějakém čase ji dala do ústavu. Je mi těch lidí moc líto, nevím čím to je, že někdo je zdravý, a někdo takhle nemocný.
Neboj, určitě to zvládneš se o brášku postarat, a manžel Ti určitě taky pomůže.
 http://animace.org/…/G230061.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
12.4.06 12:53

Ahoj holky,
jsem dnes nějaká unavená, tak se mi nechce ani moc psát.
Gabko , přeju ti at s bratrem dobře pochodíte.
Davídek spinká dneska už po druhý a chrupe už hodinu, to je teda něco.
A protože je dneska hodnej, tak jsem mu objednala hračku.
 http://img.mimibazar.cz/…to301910.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.4.06 13:02

Hezké poledne maminky a dětičky

já dnes opět najela na příkrmy, protože náš brouček je zas v hladovém období :roll: Budí se už ve 3 na mlíko a včera jedl každé dvě hodiny a Nutrilon 2 se může dávat jen 3× nebo 4× denně, někdy dávám víc, myslím, že to nevadí, ale jemu to nestačí.
Na dopolední svačinu jsem mu udělala pyré z jablíčka a snědl to v pohodě, na obídek spapal mrkvičku a mlíčko, jasně, že zase je vše barevný, vše jí normálně, ale jak je něco co nejde vyprat tak je to všude, on to snad ví nebo co :? :lol:

Byla jsem na poště a něco nakoupit, ale odpoledne půjdu ještě ven a mrknu do babybazaru, jestli nemají něco hezkého :lol: :lol:

V baráku je zase diskotéka, ještě, že to malýho nebudí, to bych dělala cirkus!!

Gabko- máš můj plný obdiv, vím, že to není jednoduché. Je mi to samozřejmě líto a držím palečky ať se podaří pro bratra najít něco dobrého, ale plně tě chápu, že se chceš věnovat malé a nemůžeš to zvládát i s bratrem. Já mám postiženou 14ti letou sestřenici, tam to zavinili v porodnici, teta tam ležela 14 dní před porodem a pak až měli plno rodiček tak jí to narychlo vyvolávali a brali malou kleštěmi a poznamenalo jí to :( přitom jí mohli rodit kdykoliv předtím.
Je celkem samostatná, ale myšlením je 5ti leté dítě, možná i to né. Ale nejsmutnější na tom je, že její manžel toho pěkně zneužívá a dělá vše proto aby samostatná nebyla ani trochu, ani nechodí, a přitom si myslím, že kdyby se jí věnovali tak jak by měli tak aspoň chodí, takže se šoupe po rukách a po zadku. Nemáme ho za to nikdo rádi, ale kecat jim do toho nemůžeme, ale je to tak strašně okatý, že se to nedá přehlídnout.Já to prostě nemám ráda, když někdo žije na úkor nemocnýho dítěte.Doufám , že to pochopíte,napsala jsem to tak na rychlo.

Tak vám všem přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
12.4.06 13:05

Hani- ta hračka je krutá!! Moc se mi líbí. Malej už taky spí podruhé a ráno spal skoro 2 hod. Asi dospává ten včerejšek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
12.4.06 13:41

Hani , pěknou hračku jsi Davídkovi vybrala. Taky se mi moc líbí.

Peťo , to jsi mě vyděsila, já dávám malé Nutrilon 2 taky, ale aspoň 5× denně. Doufám, že se malé nic nestane. Příští úterý jdeme na kontrolu k doktorce, tak se s ní poradím, jestli bysme už taky neměly začít s příkrmama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí