Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj maminy!!!
Hani, dobrej trapásek
haha:-))
My dnes byli s Matyáškem na návštěve u bráchy, to bylo fajn:-))
Dala jsem si na zahrádce pivko, to byla pohůdka. Jinak je nám smutno, už se těším až nám dojede skoromanža, ale už v úterý, tak to nějak uteče:-))
Blíží se velikonoce co, fůůůj… Já tyto svátky nemám ráda. vždycky přijde hromada ožralých chlapů, zbijou tě, nažerou se a jdou zas dál. Absolutně nechápu tento trapný zvyk
![]()
gratulujeme s Matym Stázince
http://animace.org/…/G110094.gif
Hani , ten příběh je hezkej. Já si žádný nepamatuji. Jen takové malé jako třeba dnes. Ptám se muže, kdy dnes přijde z práce, jestli stejně jako zítra místo včera.
Iwiku , Matyášek je nádhernej.
Dnes se mi podařilo všechno uklidit, tak mám velkou radost. Na večeři jsem udělala chleba ve vajíčku, a stačilo to.
Velikonoce jsem měla moc ráda, z náboženského hlediska. Teďka je mi o nich smutno. Výzdobu mít asi nebudeme.
Ahoj maminy a dětičky,
Hani, hezkej trapas
Já bohužel nepřispěju, já nic takovýho nezažívám. Ale určitě zase nějákej napiš, je to fajn smát se druhým…
![]()
Stázince moc moc gratulujeme k 5ti měsíčninám!
Iwiku, malýmu to na fotce moc sluší.
Gabčo, Vám na svatbě taky.
Napíšu ještě něco k tomu co jsem tady tak četla, svatba a tak…
Takže, já jsem vdaná rok, brali jsme se loni v únoru, svatbu jsme měli obyčejnou, ale moc hezkou, na oslavu asi čtyřicet lidí. Než jsme se vzali, chodili jsme spolu asi čtyři roky. No, a po svatbě jsme jeli jako na svatební cestu na hory. Lyžovat a tak. Už asi čtyři měsíce jsem měla vysazenou HA a říkali jsme si, že by mimi bylo fajn a že tomu necháme volnej průběh
A jak se to tak na svatební cestě dělá, tak jsme řádili a podařilo se nám tam zadělat Dominika
Tak trochu idylka…Bylo to tam super. Letos nikam nepojedem, protože stavíme ten barák a penízky jaksi nejsou
, ale příští rok snad někam vyrazíme…
Jinak jsem tu asi určitě nejmladší, je mi 21 a manža má 26. Dělala jsem maturitu s bříškem ![]()
S Velikonocema jsem na tom podobně jako některé z Vás. Myslím, že už to tady nejsou vůbec křesťanské svátky, ale že se jen chlapi jdou někam opít. Vůbec mě to nebere a nemám tyto svátky ráda. Třeba na Slovensku to berou jinak, sice tam ti chlapi taky pijou, ale mají to hodně spojené s kostelem a tak, tak si myslím, že to tam má větší smysl.
V sobotu měl tchán 60. a tak jsme byli na oslavu, malej tak strašně plakal, že jsme museli domů, byl k neutišení, nevím, asi tam na něj bylo moc lidí, ale stejně je taky nějakej víc protivnej.
Už pomalu přemýšlím jak s příkrmama, jestli koupit nebo uvařit??? Už to je jen tři týdny a začnu a tak pořád váhám…S čím jste začali vy?
To je román
Tak, snad se s tím nějak poperete ![]()
Dobrou noc mamči a mimča
http://www.gify.nou.cz/…ubory/55.gif
pekný večer všem. taky se připojím troškou do mlýna, k předchozí doskuzi.. Mně je 33, manželovi též ,brali jsme se po docela krátké známosti (asi 3/4roku). Předtím jsem chodila třináct let s klukem, nakonec jsme se rozečli, tudíž jsem usoudila, že jistotu ve vztahu nemáte ani po roce ani po dlouhých letech-:)) tak jsem to tolik neřešila.. Svatbu jsme měli malinkou jen ve čtyřech, navíc jsme to nikomu neřekli, jen ve svatební den rozeslal manžel e-mail známým a příbuzným, at se přijdou mrknout na inkriminované místo, že máme pro ně překvapení..-:) no to bylo teda…-:)) Minčo jsme zkoušeli od začátku, bohužel to bylo nakonec dost složité, problémy našli u nás obou a ve finále nám dokonce řekli, že díky manželově indispozici je šance na otěhotnění asi 1%.. Trvalo to dva roky, prodělala jsem docela hnusnou léčbu, ale nakonec se přes všechny pesimistické vyhlídky zadařilo a i když je to pěkněj uplakánek, náladovec a nespavec, je to naše vysněná Baruš-:))
Kavi možná je lepší, že letíte už teď. Jak píšeš kvůli kojení a Šimonkovi a taky vždyť tady snad už v červenci bude taky teplo, tak si ho užiješ už dříve. Gratuluji a kam jedete na sever nebo jinam?? My byli v Alanyi.
Hani tak z reklamy bych makrelu neudělala, je vidět že kámoška je dobrá v přesmyčkách
. Marně jsem na něco vzpomínala, akorát jsem si vzpoměla na svůj z dětství - naši mě poslali pro půl knedlíku do bufetu a já abych to nezapoměla tak jsem si to pořád dokola opakovala a když jsem tam dorazila, tak jsem chtěla půl chleba a oni mě poslali do mlékárny. Tak jsem přišla domů s chlebem a protože ke svíčkové byl trochu blbý tak jsem musela jít ještě jednou. Od té doby si nic dokola neomílám a raději píšu na lístky ![]()
Ivo už jste uvažovali jestli a kdy budete Ráchelku stříhat? Nebo ji vlasy teď už moc nerostou? Jen mě to tak napadlo.
Bramburku tak to k Barče gratulujeme!!!!!!!!!!!
Dovolená zrovna včera večer jsme o tom s manžou mluvili kam a kdy bychom razili, určitě musíme na Slovensko za rodinou a podívat se na hrob a ukázat Stázinku. Pak bych ráda až tak v říjnu nebo v listopadu, až tady bude škaredě někam k moři. Manža nemá moc rád slunko, tak už ani tam nebude moc vedro. Ráda bych někam, kde jsme ještě nebyli.
Já teď žehlím, ona Stázinka přes den moc nedovolila ![]()
Zítra mám lítání po úřadech a pak jdu na ten hokej, tak se určitě neukážu.
Kavi zítra si to hezky užij a vy všichni ostatní taky něco podnikněte, ať mám v úterý co číst ![]()
pápápá
Bramburku- taky gratulace k vysněnému miminku
![]()
Já teda otěhotněla hned první měsíc, kdy jsme si s manžou řekli, že tomu necháme volný průběh.Dokonce vím i přesně kdy to bylo
Taky spolu nejsme dlouho, v lednu to bylo 2 roky a už jsme měli měsíčního Filípka
Já předtím měla 5let přítele a pak 2 roky, ale už nikdy více, pořád jsem měla žárlivý scény, vyčítání, podezřívání a stres a nakonec jsem z toho byla na 49 kg a nemohla jíst. No opravdu drsná škola života. Takže teď jsem šťastná jak blecha a nikdy bych neměnila!! Asi jsem si to vše musela prožít a vytrpět abych potkala manžu
![]()
Hani- ta příhoda je dobrá, vykládala jsem to manžovi a zasmáli jsme se, mě se nedávno stal jeden trapas, nastoupila jsem do trolejbusu a stála u zadních dveří, trolejbus se rozjel a já se tak podívala vedle sebe a chlápek si šahal do vrchní kapsy na bundě a zvláštně se usmíval, tak jsem suveréně před něj vrazila cvaklou jízdenku a úsmála se a on na mě,,co je?,, a já,, jé já myslela, že jste revizór?,, a on , ,né já si jen vytahuju mobil abych se podíval kolik je hodin!,, myslela jsem, že se propadnu a za mnou stál jeho kamárád, který dostal zachvat smíchu, no fakt trapas, ale kousala jsem se do pusy a úspěšně vytrpěla dalších 10 min. jízdy než jsem vystoupila. Když jsem to vykládala doma, tak mě manža řekl, že by se za mě styděl!!to je vrchol, že?!
Tak jdu koukat na VV, krásnou dobrou noc pa
Krásné pondělní ráno maminy a dětičky
tak k doktorce s malým nejdu, včera jsem mu to důkladně namazala a vyrážka se ztratila, možná to byla jen reakce na nový mýdlo co jsem mu koupila. Malej si hraje v cestovní postýlce, včera jsme ji s manžou po hodině úspěšně složili, fakt maturita ![]()
Tak teď je postavená vedle stolu u pc, tak malej na mě aspoň vidí, když u toho sedím. Ale je to tady jak na překážkové dráze, fakt by jsme potřebovali větší pokoje ![]()
Tak já jdu sundat včerejší prádlo a pověsit pračku, která doprala, to je taky pořád dokola, praní a žehlení ![]()
Tak hezký den a pište, pište pa
Nazdar mamule:-)
tak tady zatím svítí sluníčko a je krásně, to je fajn:-)
Já si na žádný trapas nemůžu vzpomenout, to přijde časem:-)
Dívaly jste se v sobotu na Miss? Já přepínala s vyvolenýma.
Ale oni vždycky vyberou takovou, která se mi vůbec nelíbí a celé to bylo takové suché co?!!
Ad VV , já myslela, že Tony vypadne, nemám ho ráda namyšlence jednoho, ale asi mu podporu fakt velkou a myslím, že hromadu hlasů mu zařídila i Renata.
Holky, nosíte některá mimi v šátku nebo babyvaku? já mám babyvak, ale vůbec hio nepoužívám, protože mi je volný a malý mi z toho málem vypadl, je to škoda, stál dost peněz. tak uvažuju o klokance, nebo nosítku na léto, šátek se mi zdá moc drahý, tak nevím
…
Iwiku - já se nedívala na nic, měla jsem tu kámošku a VV jsem si nahrála a dívala se včera odpoledne. Mě Tony nevadí, mě je sympatickej, no to nevím jestli mu hlasy zajistila Renata, když se tam ani neukázala, ale nevím ![]()
Na Miss se nedívám, nelíbí se mi žádná a na můj vkus jsou moc zdechlý, neříkám, že hubený holky nejsou hezký, ale to je extrém.
Já jsem koupila klokanku a ještěji teda nepoužila, ale určitě na to přijde. Šátek používá KaVi a chválí si ho, tak ti pak třeba napíše o tom víc ![]()
Ale je to celkem drahý, myslím, že by se to třeba dalo ušít, ale tvrdit to nemůžu ![]()
Áhoj maminy a dětičky,
konečně po dlouhé době jsem zase mezi vámi. Nešel mi internet ![]()
Kubík spinká, tak se pokusím dočíst, co jste, vy spisovatelky, všechno napsaly. Něco jsem už přelouskala, ale ještě dost mi toho zbývá.
Moc děkujeme za gratulace a dodatečně přejeme všem miminkům, které jsme propásli vše nejlepší.
Budu reagovat zatím na příspěvky jsem jsem dočetla, takže už to asi nebude moc aktuální. ![]()
Gabko, gratulujeme Stázince k přetočení na bříško.
IvoP, pokud tvůj manžel ještě stále nemá práci, tak vám přeju, ať se to brzy vyřeší a vám odpadnou ty nepříjemné starosti.
Minulý týden jsem musela skočit na 3 hodiny do práce a nový taťka hlídal Kubíka. Byli spolu poprvé sami a zvládli to v pohodě. Nový taťka Slávek je moc hodný a snaží se mi pomáhat. Jsem šťastná, že ho máme. V sobotu vařil obídek, pak jsme se šli s kočárkem podívat na jeho syny, jak hrajou hokejbal a večer jsme si udělali společně i s jeho klukama táborák a opekli si buřtíky. Moc pěkný den po dlouhé době.
V týdnu jsem šla malému koupit jarní čepičku, zaparkovala jsem kočárek před obchodem, vytáhla jsem ze zadní kapsy místo peněženky Kubovo čaj a šla na nákup
Po chvíli jsem si uvědomila, že tím čajem asi nazaplatím a šla jsem si pro tu peněženku.
Taky jsem koukala na nové fotky a všechny jsou moc krásné. Taky dnes vložím nějaké nové.
Doufám, že internet už zlobit nebude.
Přeji pěkný a klidný den.
Verča a Kubík
Ahoj holky,
hlásím se po víkendové pauze. Měli jsme tady tu návštěvu a tak jsem na vás neměla čas. Jak jsem psala, přijeli kamarádi s 8měsíční holčičkou. Je to takovej drobeček - je jen o 1cm větší a ani ne o půl kila těžší než Mates. A to je Mates prcek! Když jsme třeba jedli, tak jsme se u mimin střídali a musím říct, že mít dvojčata a vícerčata musí být fakt záhul ![]()
Verčo - to je super, že to s novým tatínkem takhel pěkně klape.
Trapasy - marně jsem si zkoušela na nějakej vzpomenout, ale před chvílí jsem volala bráchově přítelkyni, která se minulej čtvrtek vrtátila z Austrálie, a ta mi povykládala, jak pro ni rodiče jeli v noci do Vídně na letiště. Mají doma 2 auta - Fabii a Octavii, jeli tou oktávkou, zastavili na benzince, mamka šla na WC a když se vrátila, tak vidí manžela, jak myje před benzinkou fabii stejné barvy jako mají doma. Manžel prostě natankoval, šel zaplatit a pak chtěl umýt okna u auta, jenže tam náhodou parkovala i stejná fabie a on si neuvědomil, že jeli oktávkou a umyl cizí auto. Pak prej přišel majitel a dal mu dvacku
Tak to byl cizí trapas a jen co si vzpomenu, tak přidám i nějakej vlastní - určitě jich bylo spoustu, ale zrovna si fakt žádnej nevybavím.
Pěkné odpoledne mamky a mimča ,
muž má dnes volno tak hlídal Ráchelku, a já jsem zatím byla jsem v bance, na poště, a koupit něco na oběd.
Bramburku , taky gratulujeme k vytouženému miminku.
Iwiku , my máme babyvak a hodně jsem ho používala. Je jen do 10 kg, což je trochu nevýhoda. Vždy jsem ještě malou musela zespodu přidržovat, aby mi nevypadla. Uvažuji o tom šátku, ten musí být dobrý.
Gabko , malá už má vlasy přes oči, každý den jí dělám culík, aby nešilhala. Stříhat ji zatím nechceme.
Verčo , díky, snad něco sežene. Pak dám vědět.
Já jsem otěhotněla po roce. Byla jsem předtím na slepáku a 3 měsíce po operaci jsem otěhotněla.
Ivo, já právě malýho taky musím přidržovat a je to na prd, toho můžu mít rovnou v náručí!!! možná zkusím nějakou klokanku, šátek je drahý, ty levné jsou na houby a na ten drahý nejsou penízky:-(( ![]()
Jinak maty spinká od jedné na dvorku, máme tu krásně 16°C a svítí sluníčko.
Budete letos už pořizovat mimisům golfky? já pořád nevím, ale asi je to letos ještě zbytečné co?!!!! Z mého kočáru jde udělat sporťák, tak to nechám asi na příští léto…
Mončo , to je pěkná příhoda ![]()
Dnes to na vycházku nevypadá
. Manžel spí, malá spí. To počasí je doopravdy aprílové. Moc se těším na léto až bude pořád svítit sluníčko. Nikam nepojedeme na dovču.