Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
8.4.06 11:55

Tak jsme s Ráchelkou úspěšně dorazily do manželovi práce. Není to daleko, jen 4 zastávky metrem. Chtěla jsem jet s kočárkem na plošině, ale přišla za mnou paní kolem 50 let, a jestli nechci pomoct s kočárkem. Tak jsem měla velkou radost :D :D
Dnes je nádherné počasí, škoda, že muž musí být až do večera v práci.

Gabko , to musela být nádherná svatba :D

Peťo , neboj, uvidíš, že si tu svatbu užiješ. Když člověk nic neočekává, tak se pak stane něco krásného, naopak někdy když čekáš něco úžasného, tak to tak být nemusí.

Já mám problémy sama se sebou a přenáším to na malou, což by nemělo být. Když pláče, tak mě to vytáčí, spíš když se střapí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
8.4.06 12:23

Ahoj holky, jdu jenom nachvilku, páč jedem k rodičům. Kavi má pravdu, chtělo by to změnit téma. Já jsem takovej magnet na trapasy, takže zážitků mám dost. Jestli jste na tom podobně písněte, ráda se zasměju. Večer písnu, tak zatím ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.4.06 13:52

Nazdárek mamule a mimča:-)))
Já byla dopoledne na prochajdě a za chvíli jdeme zas, neboť noc byla šílená:-(( Tak aby se prospal.
Gabko, měla jsi krásné šaty a svatba musela být super. seš kočena:-))
Tak já zas letím k večeru se ukážu. Mějte se a užívejte sluníčka
 http://animace.org/…/G290022.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.4.06 18:04

Ahoj maminky, úspěšně jsme dojely domů. Nevím jak to malá dělá, ale pláče tak, až se zalyká a nakonec skoro nemůže popadnout dech. Někdy se bojím, že se mi v tom kočárku udusí. Tento týden se mi to stalo už 2×. Vždycky ju musím vzít na chvilku do náruče, a pak je klid.
Dívali jsme se u taťky v práci na dvd-Někdo to rád blond, a dost jsme se nasmáli, pěkná komedie.
Jinak se vycházka nekonala. Na metru Chodov jsme potkaly Lamargaritu z říjňátek, a ta mi pomohla utišit Ráchelku, která do té doby řvala jako tur.
Lamargarita to s dětmi fakt umí, chodíme spolu na vycházky, a vždy se něčemu novému přiučím.
A co vy děláte celou sobotu?
Krásný večer :D
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/85.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.4.06 18:22

Krásné pozdní odpoledne maminky a dětičky

tak já dnes byla celé odpoledne na prochajdě s KaVi a její sestrou Peťou a s dítkama, stavili jsme se na zahrádku na pivko a pak ještě do cukrárny, manžovi pro zákusky, honila ho mlsná :lol: Bylo to super, pokecali jsme a bylo hezky, tak se těším až to zopáknem :lol: :lol:

Gabko - tak jáká byla žemlovka, doufám, že jsi nebyla zklamaná? To bych nerada, manža taky říkal, že ji v nejbližší době udělá, tak se těším :lol:

Ivo - malej měl taky jednou takový záchvat pláče, že jsem myslela, že už se nenadechne, ale už se to nikdy neopakovalo a pevně doufám, že nebude :? Já jako malá jsem to udělala máti, že jsem úplně zmodrala a nemohla se nadechnou, pomohla ledová sprcha a od té doby když jsem začala řvát tak máti mě hned krotila, já jsem byla celkem číslo!! To bych mohla vykládat :D třeba na to někdy dojde a pár svých kousků napíšu!!

Verča - Kubíčkovi všechno nejlepší k dnešním 5. měsíčninám :lol: :lol: :lol:
Dlouho jsi tu nebyla tak snad se objevíš a povykládáš co nového s novým přítelem, páč mi jsem zvědavý holky :lol: :lol:

Malej si teď hraje s taťkou, ten se celý odpoledne flákal doma tak ať si ho taky trošku užije, než půjde spinkat :lol:

Večer mi přijde kámoška z bývalé práce, se těším, taky se snaží o mimčo, ale nějak se jim nedaří :cry: :cry:

Tak já vám přeji krásný zbytek soboty, hodná mimča a snad se ještě dnes ukážu, když né tak určo zítra :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.4.06 18:33

Verčo , taky se připojujeme s Ráchelkou ke gratulaci ke Kubíčkovým 5. měsíčninám.http://www.gify.nou.cz/…ubory/52.gif

Jdu koupat malou, pak sem ještě skáknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.4.06 18:51

Ahojte maminky, ,,,,,taky jsme byli na prochajdě a bylo fajn,,,,jen kdyby ten vitr nefoukal :( .Zrovna vařím oběd na zítra,,,,manža totiž zítra hraje zapas(hazenkář) tak se chceme jit na neho juknout,,,,,,,

Malý takové záchvaty nemá v kočárku,,,ale doma,,,a jednou i u jídla,,,,,přestal mi i dýchat,,,ani nevím jak rychle jsem ho vzala z vajíčka a poplácala ho na zádech,,,,,měl pak vyděšený výraz,,,,chudáček, myslím se lekl víc než já…

Přidáváme se s gratulací k pětiměsíčninám.....
http://animace.org/…/G100008.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.4.06 20:26

Ahojte mamule:-))
My taky byli celýýýýý den venku, doma jsme byli jen na obídek a kojit:-)
Kamule, škoda, že jsme se nepotkaly.
Zítra jedem na návštěvu k bráchovi, tak už se moc těším, aaspoň vypadnu, tady z těch prdelánek :lol: a na zahrádku na pivečko taky půjdu, už se těším chichi..
Gratulujeme s Matym k 5 měsícům:-)))
A přidávám fotečku z dneška:-)
 http://ellla.wz.cz/IMG_0893.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
8.4.06 20:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
8.4.06 20:36

Ahoj ivi,,,,,,já byla dneska u našich a pak jsem jela a chřbitůvek,,,,trošku to tam opravit,,,,,,a pak jsme s tatínekem a prďolou šli na pivko,,,,,tak snad v pondělí,,,,,
Hezká fotečka,,,,,,,vůbec bych ho tam nepoznala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.4.06 10:09

Hezké ráno maminy a mimča

tak já čekala nějaké počteníčko a nic, ale je víkend tak je jasný, že se všichni věnujem manžílkům a dětičkám :lol: :lol:

Malej se osypal a vůbec nevím co by to mohlo být, už to má i na ručičkách a bříšku :cry: Tak půjdu zítra raději k doktorce a pak asi na kožní, raději za včas než to bude ještě horší :cry: Jen doufám, že to nebude AE. :!
Včera jsem viděla chudinku Šimoníka od KaVi a má to teda hodně, hlavně na pusince, ale snad se mu to brzo uzdraví :D :D

Malej spí v kočárku jako každý den :lol: :lol:

Jdu kuchtit, budu dělat sekanou s brambory, zeleninový salátek :lol:

STÁZINCE všechno nejlepší k dnešním 5. měsíčninám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
9.4.06 10:49

Pěkné nedělní ráno maminky a miminka ,

Stázince gratulujeme k 5. měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/54.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
9.4.06 14:41

Ahoj holky,
tak jsem se sem dostala až dnes.

Stázince přejeme hodně štěstíčka k dnešním 5.měsíčninám.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/149.gif

Tak teda napíšu jednu z mích trapných chvilek. Stojim v obchodě u pultu a prodavačka: tak co to bude, tak říkám , dejte mi jednu reklamu, no hned mi došlo co to zase plácám, takže já čumim na prodavačku s výrazem naprostýho debila, ta zase nechápavě na mě, jako co je to za šílence. Kamarádka jenom houkla na prodavačku, to je dobrý, ona chce jenom makrelu, jinak je v pořádku, no prodavačku jsem teda rozesmála dokonale, sebe teda taky. Ještě než jsme došly k pokladně, tak už se tlemil celej krám. No abych to teda dorazila, tak jsem vylezla ze dveří, šlápla si na tkaničku a sjela schody po čtyřech, fakt úžasný den. No naštěstí se umim sama sobě smát, jinak bych byla rudá až na pr.....
Holky, písněte taky něco at vidim, že nejsem jenom já takový kopyto.
Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
9.4.06 18:11

Krásný podvečer všem :lol:

Omlouvám se za delší nepřítomnost,včera jsem byla mimo-psala HaPe :D
Dneska jsem ani neměla moc náladu psát,malýmu se hodně zhoršil ekzém,navíc mu asi leze zub-celej den mrčí a ke všemu se už 4× pokadil :roll:
Jak z něj spustím oči,tak se doškrábe,takže ho musím mít neustále na očích :roll:
Takže nastává dieta a uvidím,jestli se to zlepší.

Zítra jdeme s partičkou deseti mamin na prochnu a pak na Myslivnu-to je restaurace-na oběd a pokec,už se hrozně těšííím :lol:

Jinak už máme zaplacenou dovču,jedem 26.května do Turecka,tak doufám,že to malýmu pomůže :roll:
Měli jsme letět až v červenci,ale já jsem to uspíšila,jednak kvůli kojení-v květnu budu ještě kojit bez příkrmů a jednak kvůli mé pohodlnosti :oops: ,ještě snad nepoleze,zak že nebude taková hoňka :lol:

Ještě pak nakouknu :wink:
Jinak svatební fotky krásný a Matyášek od Iwika taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
9.4.06 19:19

Hezký večer všem

tak malej konečně usnul, dnes spal jen hodinu venku a půl hoďky dopoledne :( tak jsem úplně vyřízená, dnes byl zase protivnej, no hrůza!!

KaVi tak to máte dobrý, že už tak brzo jedete, aspoň vypadneš a malýmu to určitě pomůže :lol: :lol:

Taky bych hned jela, jenže my pojedem tak do p...... Teď jsme si půjčovali nějaký prachy na tu opravu auta tak zas máme vystaráno :evil:

Tak já se jdu konečně naložit do vany a pak se kouknu, snad něco napíšete :wink:

Zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital