Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
841
12.4.06 20:53

Málem bych zapomněla - Péťo - to je super, že manžel může zůstat v práci. A s příspěvkem na auto je to úplně úžasný. Gratulace!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.4.06 20:56
Iwiku
gabka píše:
Bramburku my jsme zvolili s manžou klasickou dřevěnou ohrádku i z toho důvodu, že je veliká, tak v ní může dlouho blbnout, taky díky tyčkám se jí bude líp vstávat, myslím stavět na nožičky. Je veliká, ale mají i menší a dají se k nim dokoupit kolečka. My máme tu ohrádku velkou Scarlet
 http://www.baby-centrum.cz/main.php?…

my máme malýho psa, takže se nám ohrádka moc hodí a nedáme na ni dopustit.
Kamamko s tou babi je nám to líto, snad to bude dobrý!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
12.4.06 21:05

Petro tak to je bezva s tím autem!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
13.4.06 07:36

Ahojte maminy,,,,vstávat,,,,,,kde jste,,,my spali dne ska do šesti,,,zázrak,,,,ale pak ani ranu,,,teď si kuba povídá na posteli,,,S tou OHRÁDKOU,,,,máme taky malinkýho domáciho psa,,,,a dost prostoru,,,,,kdyyž si ji dám do obýváku,,,tak na něho uvidím jak z jídelny tak z kuchyně,,,takže si ji určitě pořídíme,,,,a když ji nevyužijeme teď, tak to bude pro druhý,,,,,nebo bude fungovat jako skládka hraček :D

S bábi nemám žádne informace,,,,,jen divný pocit,,,,zapoměla jsem napsat že jí je 92

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
13.4.06 08:42

Krásné dobré ráno maminy a dětičky

Tak ratolest spinká, za chvíli musím jít ještě něco nakoupit a pak už přijdou kámošky a bude to u nás jak v salónu :lol: :lol:
Už se těším, jsem zvědavá co mi na té hlavě vytvoří.je moc šikovná, já totiž jen tak někomu nevěřím, takže mi trvá než se někomu svěřím do péče.Kolikrát se mi stalo, že jsem šla od kadeřnice a bulela jak malá holka, protože tak jsem to opravdu nechtěla, pak pošlu foto :lol:

Kamamko-tak to je opravdu krásný věk, tak snad to bude lepší s babičkou.

U nás proběhl budíček v 7 klasika :lol:

Dneska jsem měla divoký sny, jak jsem unavená a pak jen třeba něco vidím v telce nebo se o něčem bavíme, tak já mám z toho potom divný sny a pak jsem celá doplašená! Asi už blbnu nebo co :roll: :lol:

Tak krásný pohodový den všem, jdu na kafčo se probrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.4.06 09:41

Pěkné ráno maminky a miminka ,

my jsme dnes spaly od 23.00h. až do 9.00h., jen s jedním probuzením, takže jsme se vyspaly do růžova.

Peťo , to je fajn, že vám to takhle dopadlo s tím autem.
Jak píšeš o tom divokým spaním, tak to mám taky.
Určitě pošli fotku, až budeš mít nový účes. Taky bych potřebovala zastřihnout vlasy, ale nemám nikoho, kdo by mi pohlídal prďolku. Manžel nechce, abych se stříhala, ale ty vlasy po porodu vypadají hrozně, tak to musím nějak vymyslet.

Malá mi zase něco breptá na klíně, a snaží se strkat do pusy mé vlasy.
Dnes musíme do Delvity a na poštu, tak se aspoň trochu provětráme.

Přejeme krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.4.06 13:12

Tak jsme nakoupily a už jsme zase doma. Když jsme byly venku, tak krásně svítilo sluníčko, teď je zase pod mrakem. Malou jsem teď umývala byla zase celá pokakaná. Dávám jí plinky od 8 kg, ikdyž jsou jí trošku větší, do těch menších se už nevejde. Teď si hraje na posteli s nožičkama.
Pěkné odpoledne.
 http://animace.org/…/G370051.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.06 14:35

Ahoj manky s cipískama :D .-))))
Tak já dnes byla na nákupech úspěšná. koupila jsem Matymu oranžovou teplákovku, aby ladil s kočárkem (máme modro-oranžový) :lol: :lol: , potom svetřík s kapucí, kterán jde oddělat faklt pěkný a koupila jsem rýžovou kaši, tak mu to zkusím dnes na noc dát, nějak se začal hodně budit :roll: , tak snad ho to zasytí abude to chtít Nutrilon plive :?
Tak já valííím uklízet, je to tu jak po boji, tak zatííím íhttp://www.gify.nou.cz/…bory/u19.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.06 14:37

sorry za chyby spěchám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.4.06 14:51

Ahoj holky,
jenom chvilku nakouknu a letim zase uklízet. Dneska mě to chytlo, vyhazuju co se dá, věci, hračky, prostě všechno co tu překáží, musim rychle nebo začnu přemýšlet co se ještě hodí a zas to nastrkám zpátky.
zatim ahoj
 http://www.gify.nou.cz/…bory/u31.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
13.4.06 16:50

Hani, teď se dívám, že máš ty dítka celkem brzo po sobě, tož to není žádná sranda co!!!!! Mě bohatě stačí jedno a jsem někdy celkem vyřízená. To klobouk dolů teda!!!!!!
Už mám uklizeno a teď piju cafe :lol: to je pohůdka:-)
Dnes sem zvědavá na ordinaci, Kamila už mě pěkně štve a ten její Martin je na facku co??!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.06 17:03

to jo. Hanku také obdivuji.. Predstava, že bych měla podobných dáblů, jako je má dcera, které mě sotva nechá vyspat a přes den se velmi ráda vzteká a dožaduje se permanentní pozornosti-:)), by mě asi přivedlo do blázince-:) já to nechápu.. já jsem dneska nachodila s kočárkem a mojí mámou asi 100 jarních kilometrů po Vršovicích, prý jsme já i sestra byly děti - kam nás položila tam nás našla, v noci spící… - no dneska po těch pár hodinkách spánku mi to teda nemusela vyprávět-:)) ale aspon jsme si daly při té procházce pekne do tela, což mi vůbec neuškodí.. jak jste se měly vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
13.4.06 17:40

Holky,
já vždycky chtěla alespon 3 děti, jenomže jsem dlouho byla sama. Tak abych je stihla, tak jsem si musela pospíšit. Naplánovaný brzo po sobě byl Honzik s Haničkou, Davča měl přijít až za 3 roky, jenže zapomenutá pilulka to zařídila jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
13.4.06 17:51

Hani , vždycky když vidím Tvé tři metříky, tak Tě obdivuji, že to zvládáš starat se o tři děti.
Já bych si tak za 3 roky přála miminko, aby Ráchelka nebyla sama. Teď jsme ve špatné situaci, ale snad se to zlepší. Myslím, že je lepší nemít jen jedno dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
13.4.06 19:38

Hezký večer všem,
Taky smekám před Hankou, tři děti nejsou dneska žádná sranda…
Já jsem dneska poprvé dala Dominikovi mrkvičku, snědl jenom pár lžiček, ale myslím, že i to je docela úspěch :) a teď jsem mu dala kašičku z láhve, protože se mi včera večer pořád budil a chtěl papat :( , asi už mu to moje mlíčko nestačí. Teď už chrupe :) Snad mu to vydrží.
Ohrádku asi budem muset koupit, protože máme taky malýho pejska a jak bych Dominnika položila na zem, nedala by mu pokoj :? Ale slyšela jsem, že se ty ohrádky převracejí když v nich není matrac :?: 8O Nezkoušeli jste to, jestli to jde snadno nebo jestli je to vůbec pravda?
Jo a chci se zeptat- Co si myslíte o chování miminek, že si na to zvyknou. Chováte od malinka kdykoli to mimi vyžaduje nebo je někdy necháte i vybrečet? Já chovám od malinka, protože malej měl hrozný bolení a trápilo ho to a tak jsem chovala a chovala, jinak ani nespinkal a i tak spal třeba jen deset minut. Taky jsem slyšela, že se pak děti rychleji osamostatní když jsou chované…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí