Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
529
22.4.06 10:18

Krásnou sobotu všem :lol:

Poslední dobou mně Šimon taky brečí v kočárku,prostě tam nechce být a navíc mu svítí slunko do očí :(
Sice se ho snažím chránit,ale někdy to nejde.

Dnes večer jdem s kámoškama na „tah“ :lol:
Všechny kojíme,takže to bude velký :lol: :lol: :lol:

Včera jsme byli s manžou na Účastníkách zájezdu a bylo to naprosto výborný!!!!

Zítra letí manža na služebku,tak zas budem 4 dny samotinký :cry:
Ještě že je aspoň už krásně a dlouho světlo,to pak člověk snáší hnedka líp :wink:

Navařený mám od včera,tak dnes budu mít flákací den.Dřív jsem byla hrozná čtenářka a teď není čas,mám tolik knížek a vůbec nevím,kdy číst :cry:
Mám opálený hřbety ruk a zbytek jak tvaroh,musím to dnes dohnat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.4.06 10:25

Kači , užij si to pěkjně večer a hezký odpočinkový den Ti přejeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.4.06 19:58

Ahoj holky:-))
Nějak jsem nestíhala psát :(
Kavi, tak to ti závidím, já bych taky někam vyrazila :cry: . A skoromanža nám dnes odjel do práce, tak jsme taky sirotci :cry:
Jinak Mates se dnes taky vztekal a brečel v kočáru, nikdy to nedělal, tak to bude asi fakt tím sluníčkem.
A začal se vztekat u kojení, mám z toho už celkem psycho. Vždycky si trochu cucne a začne, nevíte čím to může být?? Že by mu už nechutnalo mlíko :cry:
Dodatečně gratuluji všem mimčům, co měli během doby co jsem tu nebyla 5 měsíců :lol: :D
 http://animace.org/…/G120099.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
22.4.06 20:03

Ivčo, 700 dětí? Tak to je teda pěkná hromada dětí, to si máknete, co!!
Ty nosíš malou ve vaku? Já se s tím nemůžu domluvit!! Mám to nahoře hrozně volné a malý mi z toho vypadává:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.4.06 20:25

Iwiku , ano 700. Teď jsem přišla domů a manžel by měl dorazit každou chvíli. Zítra tam bude 300 dětí. Jsou to pěvecké sbory z celé České republiky. Já tam dnes hlídala malou, ale muž měl fofr.
Malou v tom babyvaku držím pevně rukama aby mě z něho nevypadla :) a pak mě bolí pěkně záda. Dostanu se s ní takhle všude, je to pro mě lepší než kočárek. Ten babyvak je do 10kg a malá má 8,75kg, tak nevím jak dlouho ji v tom ještě budu moct nosit.

Pro dnešek se s vámi loučím a nechávám internet manželovi. Krásný sobotní večer a pěknou dobrou noc. Těším se na zítřek co napíšete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.4.06 20:44

Ahoj maminy,
dneska jsem s ním s kočárkem nebyla, takže nevím. Že by mu bylo horko mě napadlo, ale spocenej nebyl tak nevím jak jinak to poznat? A žízeň taky asi neměl, protože jsem mu dala napít normálně z prsu a nepomohlo to :( pak řva dál. Přemýšlela jsem, že bude asi lepší, když je takhle teplo, dát mu čajík, aby se napil.
Iwiku mě malej taky zuřil u kojení, je to asi dva měsíce zpátky. Prej to může být z několika důvodů-buď mu mlíčka teče málo nebo naopak moc, nebo ho může bolet bříško nebo prostě třeba ještě nemá hlad. Ale nic se stím dělat nedá, jen vydržet. Teď se mi nedávno Domik vztekal taky, ale protože mu to teklo málo, měl asi ten růstovej spurt a tak chtěl častěji a víc pít a prostě tolik nebylo, trvalo to asi týden a teď už mám mlíčka zase víc a je to dobrý. Třeba je to u vás taky tak. Vždycky jsem mu dala s obou prsou a bylo to lepší. A taky jsem mu už začala dávat příkrmy, sní jenom asi 50g na oběd a pak dokojím, ale začala jsem trošku dřív než v šesti měsících, myslím, že to nevadí, už má kolem 8kg,tak si myslím, že už můžem přikrmovat. :wink:
Přeju všem hezkou noc a užívejte víkend s rodinou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.4.06 20:46

Ahoj maminy,
dneska jsem s ním s kočárkem nebyla, takže nevím. Že by mu bylo horko mě napadlo, ale spocenej nebyl tak nevím jak jinak to poznat? A žízeň taky asi neměl, protože jsem mu dala napít normálně z prsu a nepomohlo to :( pak řva dál. Přemýšlela jsem, že bude asi lepší, když je takhle teplo, dát mu čajík, aby se napil.
Iwiku mě malej taky zuřil u kojení, je to asi dva měsíce zpátky. Prej to může být z několika důvodů-buď mu mlíčka teče málo nebo naopak moc, nebo ho může bolet bříško nebo prostě třeba ještě nemá hlad. Ale nic se stím dělat nedá, jen vydržet. Teď se mi nedávno Domik vztekal taky, ale protože mu to teklo málo, měl asi ten růstovej spurt a tak chtěl častěji a víc pít a prostě tolik nebylo, trvalo to asi týden a teď už mám mlíčka zase víc a je to dobrý. Třeba je to u vás taky tak. Vždycky jsem mu dala s obou prsou a bylo to lepší. A taky jsem mu už začala dávat příkrmy, sní jenom asi 50g na oběd a pak dokojím, ale začala jsem trošku dřív než v šesti měsících, myslím, že to nevadí, už má kolem 8kg,tak si myslím, že už můžem přikrmovat. :wink:
Přeju všem hezkou noc a užívejte víkend s rodinou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.4.06 08:19

Ahojky:-)
Jarcahof, já na noc taky dávám kašičku rýžovou od Nutrilonu, je moc dobrá a malý sní 120ml a pak se ještě napije mlíka, spí pořád stejně, ale stejně mu ji dávám, protože má něco málo přes 6kg, tak mu jen prospěje a právě přemýšlím, že mu budu dávat tu kaši i na oběd, mě se taky zdá, že přes den mám toho mlíka málo, nebo spíš on je líný táhat to ze zadu, nevím…
Dr. ani neví, že mu kaši dávám, tak snad mě nenadá :roll: :-)
Ivco, já pořád přemýšlím nad klokankou, tak je do 13kg, to bych ho v tom ještě nějaký čas nosila, uvidíme.. :D

Dnes je u nás taky krásně a vůbec tu nepršelo! Za chvíli půjdem ven :wink:
Tak se zatím mějte ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.4.06 11:07

Pěknou neděli maminky a miminka ,

dnes jsme vstávali v 7.30h. Manžel odešel do práce, malá se napapala a teď usnula.
Odpoledne se chystáme s Lamargaritou a Tadeáškem ven když nebude pršet.

Kači , jak ses měla včera s kamarádkama?

Iwiku , tu klokanku bych taky brala, ale teď to není možné, tak asi budeme bez klokanky.

Dala jsem pár fotek do galérky, jestli se chcete podívat.

Krásný odpočinkový den přejeme všem

http://www.gify.nou.cz/…ory/mi13.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
23.4.06 17:47

Nazdárek holky 8)
Tak manža zase na 3 dny odjel,tak jsem sama :(
Malej leží na dece a vůbec se mu to nelíbí :roll:
Dneska spal až do půl deváté,vůbec nic jsem nechápala a to šel spát večer v sedm 8O
Večírek byl úplně úžasnej!!!!
Bylo nás asi 8 a kecaly jsme do půlnoci.
Martin všechno zvládl na jedničku,i když jsem mu musela napsat na papírky pokyny :lol:
V úterý jdem do parku a krmit do obory prasata a ve středu zas do jinýho parku,máme toho naplánovanýho dost,je krásně,tak nebudem sedět doma,že ! :D
Zítra musím na úřad pro fotky z Vítání-to brzo,chi :oops:
Jinak šátek nosím,dneska jsem s ním byla zase venku a Šimon byl u vytržení,tak ho do něj dám i zítra a pojedu MHD ať si to vyzkouším :lol:
Dnes jsou v telce Oběti a vrazi a je to celkem dobrej film,tak budu koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.4.06 18:21

Kavi, tak to je fajn, že sis to užila a hlavně, že máš s kým vozit mimčo a pokecat!! :lol: Já mám skoromanžu taky pryč
tak to se mě stát nemůže, aby malý spal od sedmi do devíti, to ti teda upřímně závidím :roll:
Ivčo, pěkné fotečky a moc vám to tam sluší, seš šikovná! :D :D
Já dnes byla pořád venku, byla jsem z bráchou na pivku :lol: , to bylo fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
23.4.06 19:12

Ahoj holky!

Teď jsem zase pár dní chyběla - měli jsme zase návštěvu a navíc bylo krásně, tak jsme byli věčně venku.
Zítra jdeme ráno s malým na urologii a odpoledne na neurologii, tak jsem zvědavá, co nám ti páni doktoři řeknou - kdy půjde Mates na tu operaci a jestli na něm zase neurolog najde něco, co podle tabulek už má dělat a nedělá, abysme museli dál cvičit vojtovku (i když já ji s ním už dávno necvičím :wink: )
A v úterý dorazí po čase zase tchýně :roll: No, už Mata neviděla měsíc, tak ji budu muset přetrpět.
Jinak, Kači , docela závidím ty plány. Já tady bohužel nemám žádnou kámošku na MD, tak většinou procházkuju většinou sama a to není ono. Jen jednou jsem byla s holčinou od nás z deníčku a někdy brzy snad vyrazíme společně na brusle. Už se těším.

Jo, a blahopřeju všem mimískům k jejich pětiměsíčninám, který jsem prošvihla.
Pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.4.06 19:20

Krásný nedělní večer všem

My jsme se vrátili z víkendu, který jsme strávili u mého otce. Bylo to super, malý byl celou dobu venku na zahradě na vzduchu a moc mu to prospělo :lol:

Večer jsme si udělali masíčko na grilu, točený pivko z hospody, no parádička. To bych mohla pořád :D

Malý hned jak jsme přijeli, po vykoupání a kašičce usnul, ten čerstvý vzduch dělá divy. Manža kouká na telku a já si jdu pustit včerejší VV, už teda vím jak to dopadlo, ale přece :D

Tak to bylo jen na rychlovku, zítra napíšu víc.

Krásnou sladkou noc a pěkný zbytek večera pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
23.4.06 19:27

Zdravím Hape a monho!!
Hape, to musela být paráda!!
Monho, já tu taky nemám moc s kým jít ven. Jen občas s Kamamkou, ale byly jsme zatím jen jednou.
Holky, já se ptala v lékarně na krém proti sluníčku pro kojence, ty baby vůbec nevěděli, jestli něco existuje. Tak jsem se podívala na net a existuje opal. mléko za 400kč :roll: :roll:
co pužíváte vy?? Přece jen to sluníčko už valí a mimča na to nejsou moc zvyklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.4.06 19:57

Pěkný večer holky ,

Iwiku , děkuji Ti za pochvalu. Taky jsem včera hledala na netu nějaký krém proti slunci pro Ráchel. Našla jsem od Weledy za 150,–Kč, ale taky bych potřebovala poradit.

My chodíme ven často s Lamargaritou a Tedýskem, bydlí za rohem a jsou moc fajn. Chodíme na tříhodinové vycházky. Dnes jsme byli na Kavčích horách.

Nevím, jak teď budu na netu, protože manžel bude doma, tak ho bude užívat on.

Peťo , to jste se měli krásně :)

Kači , to jsou pěkné plány, můžeš se těšit na každý den, taky budu muset vymyslet něco, na co se pak budu těšit. Je to super :D

Přeji všem maminkám a dětem krásnou dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital