Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky!
My jsme dnešek trávili s taťkou a byli jsme u mě v práci, na obídku v restauraci a pak na první ukázkové lekci plavání s Matýskem. Bylo to super. Mates jen trošku zakníkal, když jsme vlezli do vody, protože byla studená, ale pak už byl celou dobu v klidu.
Péťo - to je dobře, že už je Filípkovi líp. Jinak díky za pochvalu polštářů. Kdysi jsem předlohy půjčovala kámošce a nějak si nemůžu vzpomenout, jestli mi je už vrátila. Jestli je mám doma a jestli nespěcháš, tak bych se pokusila nějakej další vytvořit.
M.
Dobré ráno holky,
tak jsem zvědavá jestli se tu dnes někdo ukáže.
Dneska se Davídek vzbudil jenom jednou na jídlo a pak vstával v 6.45hod. To byla paráda, hned se mi líp vstávalo.
Tady chvilkama vykukuje sluníčko, tak doufám, že bude líp než včera a vyrazíme ven.
Tak se mějte hezky a zatim ahoj, pak ještě nakouknu.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif
Hezké ráno všem
Tady lije a lije, to je děs, takže den strávíme doma. Malej chrní v kočárku. Noc proběhla v pohodě, vzbudil se v 5 na mlíko, protože včera moc nechtěl jíst a pak ještě spinkal do 7.30h. Dnes už je to zas ten náš divočák, tak jsem ráda, že to netrvalo dlouho, ale můžu říct, že jsem byla úplně v pasti, když tak strašně plakal, nikdy předtím jsem ho tak neslyšela, ale zvládli jsme to tak jsem ráda.
Mončo já nespěchám a jen pokud by se ti chtělo, sama vím, že s prckem není moc času na nějaký práce ![]()
Malýho mažu mastí o 106 a zatím mu to mizí, tak se pevně přesvědčuji, že to AE není a, že je to jen nějaká reakce na něco, ale při našem štěstí to tak určo nebude ![]()
Tak hezkou sobotu všem a hodná dítka
Budu koukat během dne
Ahojte,,,,taky se doma nudíte,,,,,kecám,,,teď jsem skončila s úklidem,,,,venku je pekně hnusně snad vyjde aspoň zítra sluníčko,,,,,,včera jsme byli na dvou oslavách tak bylo fajn,,,,,napište někdo ať tu nejsem sama ![]()
Ahoj,
ráno to vypadalo na sluníčko a ted leje a leje, takže zase tvrdneme doma. Večer jdu ke kámošce, včera měla narozky, tak si dáme do trumpety. Kecám, vypiju tak 2 skleničky, víc bych neustála. Po tom 4letym maratonu těhu a kojení, jaksi víc nevydržim.
http://www.gify.nou.cz/…ory/os19.gif
Zdravím holky,
Kubíčkovi zpětně všechno nejlepší ![]()
Počasí máme ošklivý, snad se to trošku spraví, v pondělí jsme chtěli jet do zoo a jestli bude pršet, tak nepojedem ![]()
Dneska se ani nedalo jít ven, manžel šel teď před chvilkou se skoro švagrem do hospody, tak mám klid. Prcek usnul. Koupila jsem mu Johnsons koupel pro dobré spaní, ale jaksi to nefunguje, asi tak destkrát jsem ho položila a zase znovu uspávala, protože při tom položení začal mrčet, že to jako néé
,ale moc krásně to voní. Mončo a to jsi byla s malým ve vaně nebo už v bazénku? A byli jste i s taťkou? Jsem zvědavá, já vím
ale zajímá mě to, jestli se dá chodit i s manžou nebo jestlis jedním mimčem může jenom jeden? Taky přemýšlím, že by jsme začali chodit plavat, ale máme to dost daleko a mám strach, aby se mi prcek cestou v autě třeba nenachladil…
Tak zatím hezký večer, možná se ještě ukážu.
Ahoj holky!
Tak u nás bylo dnes taky ošklivo. Manžel sice vyrazil s prckem ven, ale jen na chvilku. A já jsem celej den uklízela a vařila.
Jarčo - byli jsme plavat v bazénu. Ve vodě byl vždycky s mimčem jeden rodič, ale některá miminka tam měla oba rodiče - druhej byl na břehu a třeba fotil nebo natáčel. Kdyby tě cokoliv zajímalo, tak se klíďo zeptej.
Péťo - tak předlohy mám doma, tak někdy nakoupím bavlnky a vrhnu se na to. Jak jsem tak procházela časopisy s předlohama, tak jsem našla prima vyšívané hračky pro děti a hned jsem se pustila do zajíčka - měla jsem dostatek hnědých a béžových bavlnek
Kdyby jsi se nezeptala na ty polštáře, tak bych se do vyšívání ještě dlouho nepustila, takže díky, že jsi mě „popošťouchla“.
ahoj holky, můžu se k vám občas přidat? Mám chlapečka listopaďátko, je to první mimi, takže občas tápu. Ráda bych s vámi občas pokecala. zatim ahoj V. ![]()
Ahoj Veru , jasně že se můžeš přidat. Jestli chceš, tak napiš, jak se chlapeček jmenuje, kdy se narodil, kolik měřil a vážil, když se narodil a jak je na tom teď, odkud jsi …
Neboj, není to výslech
Ale tyhle údaje máme v seznámku.
Jo, a v nové fotogalerii máme v pravém sloupečku album Listopad 2005, tak můžeš juknout a ještě líp přidat nějakou fotečku.
Tak ať se ti u nás líbí.
Tady je seznámek i s fotečkama http://sweb.cz/…/seznam.html
A tady zase tabulka narození a míry miminek http://sweb.cz/…mi_miry.html
Monika
Ahoj holky,
tak zas tu nikdo neni?
Oslava včera byla paráda, ale toho jídla, to bylo strašný, myslela jsem, že se budu domu kutálet.
Ahoj Veru, samozřejmně se připoj k nám a písni nám o sobě něco víc.
Vzbudil se malej tak letim.
Zatim ahoj
http://www.gify.nou.cz/…bory/c39.gif
Tak chlapeček se jmenuje Kubík, narodil se 26.11. a měl 3,7 kg a 52 cm a teď má 7,3 kg a 67 cm.
Musím se tady trochu zorientovat, jak se přidávají fotky, co se kde hledá atd atd. Jsem takový počítačový „talent“, takže se mnou kdyžtak mějte prosím trpělivost. Občas si píšu na icq s Verčou co se k vám taky chodí, má taky Kubíka
.
Koukala jsem na vaše fotečky a jsou moc moc krásný ![]()
Teď momentálně řeším, jak mi to moje prťe nechce spát v hlubokým kočáře a nejradši by jezdil jen s golfáčem a koukal po okolí. Mám je polohovací až do lehu, tak to jde. zatim pa
Ahojky všem
Ahoj Veru taky Tě vítám mezi námi, máme stejně narozené mimi ![]()
Jéé a další Kubíček, taky jsme přemýšleli nad tímto jménem, ale už v rodině jeden je tak nakonec byl Fido ![]()
Malej dnes celý den nespal a byl protivnej až hrůza, ale teď konečně usnul ![]()
U nás zase lije celý den, tak jsme zase seděli doma, zítra jdu ven i kdyby padalo nevím co, protože to se nedá vydržet, malej nechce spát a už jsme dva dny nebyli a je to otřes. Neumím si představit až bude nemocný a nepůjdem třeba týden, to budu asi šedivá ![]()
Hani tak hlavně, že byl večírek super, já mám dnes celý den tzv. žravou, pořád něco zobu a pak se divím, že nehubnu ![]()
Už se raději ani nevážím a neměřím, myslím, že bych se zděsila ![]()
To mě to teda fakt vydrželo dlouho!!!
Mončo pak dej foto nového polštářku, ať můžem mrkonout ![]()
Dlouho tu nebyla Gabka, Verča, Kamča30 holky na nás kašlou nebo co?
Tak třeba se objeví ![]()
Ahoj verči tak ten náš kubíček je jen o den mladší,,,,,,,,,to tu bude kubíčků,co???
Ahoj holky,
můžu se k vám taky přidat ![]()
Naša malá je sice rozená až v prosinci…tak snad ten rozdíl moc nevadí…
Nechodím do žádné trvalé diskuze a tato se moc mi líbí, četla jsem cca ob 3 stránky…a jste tu každý den, to je fajn.
Pa, Ha
No paráda!!! To se krásně rozrůstáme!
Ha - taky tě vítáme! Jasně že nevadí, že je malá narozená v prosince. Taky, prosím, přidej nějaké bližší informace o vás.