Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ha
514
3.5.06 11:45

Dobré ráno…nebo spíš poledne všem !

Wingec,
já mám sterilizátor parní do mikrovlnky a do 3 měsíců jsem sterilizovala všechny láhve (moc toho nebylo) po každém použití, nyní jen 1× do týdne…takhle jsem se to dočetla, že to stačí.
Tak jako ty, každý den umyju h roké vodě pečlivě.

Je to jen nějaká Carrefourová značka - Tex tuším, takže nic speciálního :)

Zabukuju plavání, rozhodli jsme se pro Filia klub v Brně na Lesné, zkusím soboty, tak alespoň můžem celá rodinka. Snad se to malé bude líbit, zatím ji to koupání moc nebere :D

Už se těším ven, je tu sice zataženo, ale teplo

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.5.06 12:08

Ahoj holky,
tak mám chvilku čas, Davča usnul.
Já žádnej sterilizátor nemám, sterilizuju normálně v mikrovlnce a ne pokaždé.
Holky, mám radost Davídek začal pít víc sunaru i čaje. Drží si flašku sám a pije dokud tam něco je, když ho krmim já, tak tomu moc nedá. Takže to vypadá, že se přes těch 7kg konečně přehoupneme.
Jo a dodatečně gratulujeme Dominičkovi k jeho půlroku. Holky, nezdá se vám, že ten čas strašně letí.
Tak si užijte hezký den, já jdu dodělat oběd.
Zatim ahoj
 http://www.gify.nou.cz/…ubory/28.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.5.06 12:24

Ahoj holky,
Hani, letí to strašně, to vidím i na oblečení, něco koupím a za chvíli je mu to malé :( . Mimochodem přidávám se, jak jste včera psali o tom nakupování „všeho“ na mimča. Já mám mánii na čepičky :D
Gabko, já jezdím ven tak od 11 do 12,30 s polohovacíma golfkama, aby mohl koukat, to většinou i nakoupím a tak. A v hlubokým spí odpoledne, většinou kolem 14-16 hod. Taky jezdim bohužel samotinká :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.5.06 13:12

Já už jsem si zakázala návštěvy sekáče,když jsem chtěla uložit zimní oblečení, zjistila jsem, že není kam, musim to ted probrat a něco dát pryč. Dokonce jsem našla věci, který neměli nikdy na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.5.06 13:47

jojo, taky máme pár takových „nikdynevzatých“ kousků, ale když ono je to všechno táááák krásný a roztomilý :lol: :oops:
tady svítí sluníčko, tak jdem ven na odpolední spaní. Tak zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.5.06 13:55

Tady je taky krásně, tak až se to tu všechno vzbudí razíme za manžou do práce.
Gabko , já taky potřebuju pře:,–(it BENJAMINKA, je celej nějakej opadanej a ovadlej asi už potřebuje větší květináč.
Jdu dětem připravit jídlo a razíme, tak ztatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.5.06 18:40

Ahoj holky,
tak jsme z procházky doma a šíleně mě bolej nohy. Já bych padla jak švestka a děti nic, ty jsou snad k neutahání.
Jdu chystat véču, zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.5.06 20:01

Ahojky všem

já jsem totálně utahaná, nohy mám jak po pochodu :) Dnes to bylo super, pokecala jsem s kámoškama, který jsem dlouho neviděla a sedli jsme na zahrádku a dali pivko. Malej spinkal a pak koukal, ale byl moc hodný.
Byl tak utahaný, že jsem ho vykoupala a nakrmila a hned usnul brouček.

Jóó´, to máte pravdu jak ten čas letí. Dnes jsem vzpomínala jak jsem nedávno ještě chodila s bříškem a šup a už to má skoro půl roku :D

Hani, já taky jednou za čas probírám malýmu komodu a zjišťuji, že je spousta věcí, které neměl a už jsou mu malé, ale hlavně, že každý den řeším co mu oblíct :roll: To je fakt nemoc!! Včera jsem si taky dala zákaz, tak jsem zvědavá jak dlouho to vydržím.

Jinak mám celkem radost, protože malýmu ta vyrážka skoro zmizela, tak si říkám, že pokud by to byl AE tak by se to tak rychle neztratilo?! Ale vážně nevím, je to možný, že by se to tak rychle ztratilo i kdyby to byl AE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.5.06 20:05

Jo ještě k tomu sterilizování, já steril. 1× týdně, jinak po každém jídle pořádně myju jarem a horkou vodou. Ale taky jsem přemýšlela nad nějakými tabletami, asi zítra koupím a zkusím. Jo a prej to 1× týdně stačí, jen u miminek do 6. týdnů by se mělo pokaždé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
3.5.06 20:22

Tak holky, pro dnešek končim. Dobrou noc a ahoj zítra.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/me3.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
3.5.06 20:44

Ahoj holčiny!

My jsme byli dnes na tom srazíku Zimňátek. Byla to paráda. Kdyžtak jukněte do galérky Zimňátka 2005/2006. Sešlo se nás 8 mamin s kočárkama a docela jsme budily pozornost :-)

Sterilizace - o tabletách taky uvažuju. Zatím po každým jídle pořádně vymývám a převařuju cca po 4 dnech. Sterilizátor nemáme a kupovat už ho nebudu.

Procházky - skoro vždycky chodím sama. Vyrážíme po obídku - mezi 13 a 14 hod a procházkujeme tak 2 hodiny. Gabko **- na pokec bysme se mohly sejít. My většinou máme v pátek doma taťku, takže to jsme s ním. Jinak můžeme kdykoli.

Pa Monika**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.5.06 20:52

Ahoj všem :D

Tak já mám vyřešenou otázku oblečení,protože můžem nosit jen 100% bavlnu,žádný rifličky.nic :?
Dnes jsme stornovali Turecko,nebylo nám doporučeno-ekzém je moc živej :evil:
Zítra si mám zavolat a řeknou nám termín nástupu do nemocnice,budou dělat všechny testy a učit mě co a jak :cry:
Jsem dnes zralá na panáka :roll:
Zítra napíšu víc,Jdu zdechnout někam do křoví.
Jo a včerejší noc-spal od 19.30-22 pak budíček až do 01.00 a pak vstával ve 4.00 v 5.00 usnul a v 7.00 budíček :twisted:
Všem krásnou noc a myslite na mě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.5.06 20:52

Ahoj holky, tak jsem byla u zuibaře a dostala velkou jedničku. Mezi námi ani jsem nic jiného nečekala.
Moni takže pondělí, úterý a čtvrtek zbývá, uvidíme až se vrátí Iva s Ráchelkou.
Do galerky kouknu.
Já dneska žehlím, taťka je na tenise. Došla mi voda, tak jsem se přihrnula písnout.
Jo a na tu cestu vlakem: za děti se neplatí ale koupila jsem malé jednu místenku, abychom měly celé dvě sedadla jen pro sebe a nikdo si k nám nesedl.
Tak já jdu pokračovat v práci
Dobrou noc všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
3.5.06 20:54

KaVi to je mi moc líto. Drž se! Jsme s tebou

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
3.5.06 21:07

listopad 2005

Gabko,napiš mi prosím,kam mám poslat Hynečkovu fotku do galerky,já to moc nechápu,neb jsem na počítač úplně tupá,ale naštěstí mám na to lidi,tak to snad nějak spácháme společně.máme za sebou další perný den,abych to vysvětlila,bydlíme v paneláku,kde nám postavili nástavby,takže od října žijeme na staveništi a je to dost strašné.jsem z toho jedna velká deprese,ještě že náš chlapeček je takové sluníčko,to mě drží.vadí mi to velmi kvůli němu,protože je všude děsný binec,prach atd. vyvětrat se taky nedá,na baráku lešení,začli zateplovat,takže všude polystyrénové kuličky,prostě děs běs.k dovršení všeho dnes začli odvrtávat kachličky na chodbách,takovej randál,to si neumíte představit.představovala jsem si tu mateřskou opravdu jinak,ale bohužel nic nenadělám.malej je zlatej,když chtěl spinkat,tak si přetáhl peřinku přes hlavu a spal jak dudek,randál nerandál.je mi ho líto.abych nekončila tak depresivně,tak dnes jsme uspěli s mrkví-10 lžiček,ale museli jsme se u toho dost opičit.ahojky a dobrý večer všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí