Poradna duly
Jana Čurdová
Jejda, samý Kubíček, tak to bude super, tolik kamarádů ![]()
S Verčou jsem si psala přes icq předevčírem. Zrovna řešila večerní uspavání…
Ahoj nové a staré maminky a dětičky
![]()
Tak konečně jsem si našla čas napsat
![]()
Stydím,stydím ![]()
Ale my teď mažeme 3× denně a to je peklo,jsem tak hotová,že nemám pak už sílu něco tvořit ![]()
Ekzém se nám zhoršuje,máme už třetí mast na promaštění a třetí na vysoušení ložisek,když ho namažu,tak se to ložisko vysuší a vypadá to jak spálená kůže,všichni koukají,jakože co se mu stalo,chjo chudáček můj ![]()
Budou nám dělat testy jestli není alergickej na kravský mlíko,vajíčko a obiloviny,tak jsem zvědavá ![]()
Ty bylinný tinktury s tou mastí už mám,ale v těch tinkturách je líh a já furt nevím,jestli mu to dát,nebo ne…I když se dává jen 3× denně 3 kapky a ještě nakapat do lžíce s vodou.Ještě asi budu chvílku mazat a pak bych to dala.
Taky musím převařovat vodu na koupání a jelikož koupem ve velké vaně,tak je jí docela dost ![]()
Dneska jsem si koupila 3 knížky o výživě,které nám byly doporučeny na výživě a jsou fakt asi dobrý,jsou to:
Výživa dětí od A do Z od Mudr.Kejvalové
Zdravá výživa malých dětí od Illkové,Nečasové a Vašíčkové
Polévky a kašičky pro nejmenší od Mudr. Hofhanzlové
Doporučuji všem ![]()
Vítám nové maminky a dětičky Veru123 s Kubíčkem a Ha s Ivuškou
Šup fotečky do galerky ![]()
Jinak ten Kája má zase holku Charlotte Ellu Gottovou,on holt umí asi jen holčičky ![]()
Jo a taky je těhule Mahulena Bočanová ![]()
Jdu si dát něco na zobku a koukat na FANY a VV ![]()
Našla jsem odkaz na sluneční brejličky,asi pořídíme Šimonovi k moři,doufám,že je bude chtít mít na šišulce ![]()
Ahoj holky,
tak další nováček, hezky se to tu rozrůstá.
Mončo, tak jsem se podívala na tvoje výtvory a je to fakt hezký. Ctěla jsem se tě zeptat jaký používáš barvy, jestli se smývaj nebo držej. Chtěla bych občas s dětma něco malovat, tak mi prosím porad jaký barvy jsou na to nejlepší.
Dneska je Davča hrozně protivnej, tak nevim jestli od zubů nebo jenom zkouší mojí trpělivost.
Kavi, Šimonka je mi fakt líto, tak mu alespon držim palečky at se mu to co nejdřív zlepší.
Musim za tim našim protivou, tak zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/c7.gif
já bych fotku šupla, ale zatim jsem nevypátrala jak, ani galerii.. ![]()
prosím poraďte ![]()
Kavi, kamarádce se moc osvědčilo mazání A-dermy, tuším, že je i na
http://www.lekarna.cz/, maji AE
Veru - když vlezeš do nové fotogalerie, tak nahoře najdeš odkaz Upload obrázku, na to klikneš, v Galerii vybereš Listopad 2005, obrázek nahraješ od sebe z PC, napíšeš nějakej nadpis, případně ještě další text a klikneš na Uploadnout obrázek. Určitě je nějak omezená velikost obrázku, ale nevím jak přesně.
Hani - na svícny jsem používala barvy na sklo, který se nemusí nijak vypalovat a drží. Myslím, že se ale nesmí používat třeba na sklo k pití. Název napíšu za chvilku. Pak jsem taky něco malovala slupovacíma barvama na sklo, ale to tam nemám nafocený. Květináče jsou dělaný ubrouskovou metodou.
KaVi - chudáček Šimon. Škoda, že to člověk za ty prcky nemůže vzít na sebe ![]()
Tak Hani , ty barvy na sklo jsou značka Marabau. Jinak na www.brydova.cz jsou bezva nápady a taky mají e-obchůdek.
tak jsem fotku vložila, snad to je dobře ![]()
Kubík už spí, tak kouknu na TV. Všem přeju dobrou a klidnou noc ![]()
Iva se narodila 23.12. (takovej dáreček pod ván. strom
), vážila 3,4 kg měřila 51 cm. Vlasů až hrůza.
Teď už má 63 cm a 6,8 kg - no cvalík, ale co mám dělat ![]()
Rodily jsme v Brně - Bohunicích, vyvolávaným, jelikož děcko nechtělo a nechtělo ven ![]()
Teď bydlíme kousek od Brna ve Veverské Bítýšce. Původem jsem z Ostravy.
No, jinak ten zbytek snad vyplyne…
Už letím do (teď už naší
) fotogalerie a něco přihodím.
Jinak vidím, že se tu hodně řeší papání…jsem další nekojo, bohužel, od 3 týdnů jsme přikrmovali Nutrilonem AR a teď už ho pije celý den kojím jen v noci, jinak už mlíko nemám…včera jsem to zase řešila, ale nevyřešila ![]()
Tak malá už spinká a to s můžeme v podstatě gratulovat, cca týden už bojujem…do tý doby chodila spát mezi 10 - 12 večer…
Takže taky později mrknu na VV.
Pa, Ha
Ahoj,
Mončo , ten odkaz je perfektní. Hned jsem to celý projela a těch věcí co se dá vyrábět, no nádhera.
Davídek spí, manža s dětma se šli podívat na pálení čarodejnic, a já si vychutnávám to neuvěřitelný ticho.
Jdu se natáhnout k televizi, tak zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/c5.gif
tak jsem povkládala nějaké fotečky - no neobešlo se to bez chyby - jedna je tam vložena 2×, tak to budu muset smazat…zatím nevím, jak na to ![]()
Dobrou !
Ha
Ha - smazat fotku zřejmě nejde. Už jsem do galérky koukala. Moc vám to sluší ![]()
Ahojda všem ![]()
Tak máme 1.máj jak vyšitej,u nás prší a je kosa jak blázen ![]()
Dnes musím jít ven i kdyby trakaře padaly
Šimon vstával v 5.40 a samozdřejmě teď bucinká a jeho matka už v 8 ráno padá slušně řečeno na ústa,protože v noci byl vzhůru 5×
![]()
Přestávám to tak nějak všechno zvládat s úsměvem,asi si pořídím někoho,kdo mě tak 3× týdně bude vozit,abych se mohla vyspat,nebo já už fakt nevím ![]()
Martin jede za chvilku do Uh. Hradiště,tak budu sama doma.Na oběd jsem vytáhla pstruhy,ale jen pro něj,já je kvůli tomu ekzému nemůžu,je to taky alergen ![]()
Asi si udělám těstošky se smetanovosýrovou omáčkou,zavčas,než nám zjistí alergii na kravský mlíko,to mě pak nezbyde nic jinýho,než se chodit pást ![]()
Tak přeji krásný máj a nezapomeňte na pusu pod rozkvetlým stromem ![]()
Dobré ranko. V Praze je ted ráno krásně, měli jsme jet na slavnostní oběd k mamce, ale nevlastní tatka to bohužel včera večer na návštěvě u své sestry přehnal s alkoholem, takže tam museli přestat a bůhví kdy budou schopni dorazit domu-:) tak aspon vyrazíme na procházku. Už jsem ty probdělé noci taky nemohla vydržet, tak jsem se odstěhovala na noc do obýváku, tatka se uvolil, že bude mléko v noci podávat pár dní sám.. A ejhle… něco na tom bude.. Myslela jsem, že je to případ jen kojených dětí, že někdy cítí matku a vyžadují pozornost třeba po hodině celou noc, ale i mé nekojené dítě se už dva dny, co je s tatkou sama v pokoji, místo 5× v noci, vzbudí jednou mezi 3-4hodinou a pak spí do sedmi… doufám, že to vydrží… Kavi, díky za tip na brejličky. Už jsem se taky po nich sháněla.. Tak pěkný svátečný den všem!
Brambůrku ,ono je blbý že jen kojím a navíc máme 1+1 ![]()
Navíc se obávám,že by to u nás neprošlo,Martin je celý den v práci,sice má takovou práci,že spíš jezdí hodně autem a je svým pánem,ale jezdí do Olomouce do Hradiště,takže musí být taky trošku vyspanej,ale je fakt,že takto nejsme ani jeden,páč on se vzbudí dycinky taky ![]()