Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2959
2.5.06 09:29

listopad 2005

ahoj holky,chtěla jsem ještě večer napsat,ale nevím,co se stalo,vypadl úplně internet.Hynýsek šel spinkat kolem půl deváté a nemusíte mi to věřit,pořád spinká.někdy ho musím už vzbudit,protože je mi po něm smutno.je fakt,že se vzbudí každý den kolem sedmé,požvatlá si,pak se nají,přetáhne si peřinku přes hlavu a spí do 9-10 hod. no a dneska ani nechtěl jíst.teda doufám,že jsem tím nikoho nenaštvala.přála bych to fakt vám všem,zvláště těm,co mají nespavečky.ale vy si zas těch miminek víc užijete,i když vím,že to je chabá útěcha.ono to všechno hrozně uteče,my jsme si to málospaní už odbyli,máme totiž jedno dítě čtrnáctiletku.dneska zkusím karotku od Hippu,zkoušela jsem jednou od Hami,ale to bylo neštěstí-dávička apod.vůbec to od holky neznám,té když jsem začla zeleninu tak od prvního dne snědla všechno.Hyneček bude velký konzervativec,ten už když vidí,že beru jeho talířek a míchám,tak usedavě brečí,že by se kámen ustrnul.a pak to štěstí ve tváři,když to vzdám a podám flašku s mlíkem!tak hezký den všem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.5.06 09:50

Kamamko .než jsme začli mít AE,tak jsem mazala BIODERMOU-Atoderm,je to sice dražší kosmetika,ale výborná.Do plínek na červenější místa Bepanthen,ale když měl hezkej zadeček,tak nic-jen na noc,mám od JUSTU-Natural baby.
Ale v porodnici jsme měli Rybilku a byla jsem spokojená taky.
Někdo po koupely maže Aviril olejíčkem,ale pozor-vysušuje a navíc je tam heřmánek a to je alergen!
Kožařka chválí modrou Indulonu,mazala jsem s ní taky i když měl už ten ekzém.

Dne se Šimon překonal,budíček byl v 4.50 !!!!!! :evil:
Teď pochopitelně zase spinká :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
2.5.06 10:10

Já používám indulonu modrou na vše,,,,ale máme šílenou spotřebu,,tak jsem se rozhodla koupit nějaký olejíček po koupání,,,ale nevím jaký :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
2.5.06 10:40

Olejíčky všeobecně vysušují,teda takový ty Aviril baby a tak.Zeptej se v lékárně,měli by mít nějakej olivovej právě na miminka a ty jsou taky dobrý.Ovšem cenově to bude asi taky dražší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
2.5.06 10:48

Krásné ráno všem

Tak jsem napsala román a pak mi to nešlo odeslat, že je nějaká chyba na netu.

Vítám Wingec a Hynýska :lol:
Koukám, že máte taky AE, to má snad každý druhý dítě :evil:
Jinak teda závist za ty zoubky :lol:

Včera jsem slibovala jak se ukážu a nic :oops:

Malej si hraje, tak musím rychle napsat než bude zas křik.

Já dávám příkrmy už delší dobu a bez problémů, jediný co nechce je brokolice, tu plive, tak mu ji necpu. Kupuji skleničky, páč jsem líná to vařit, ale občas něco i ukuchtím.
S čajíkem taky nemáme problém, to už jsem psala, ale musela jsem nakoupit asi 6 druhů, samo, že ten poslední byl dobrej :lol:
Tak teď je asi budu muset vypít sama, malýho neošidím, hned to pozná a prská to, kojo vodu taky nechce samotnou.

Jinak mažu slunečnicovým nebo olivovým olejem a na zadek používám Gentelle-zinková mast, malýmu to vyhovuje a dr. mě řekla, že nemám ani nic jinýho používat, když ještě nevíme co je to za vyrážku.

Už se těším na dnešní prochajdu, konečně je venku hezky jupííí

Malej se vzteká tak pádím, zatím pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.5.06 10:49

Ahoj holky,
tak jsem napsala slušně dlouhej příspěvek a zhroutilo se e-mimino. Psát znovu to už nebudu, takže jen ve zkratce…

Mazali jsme nejdřív právě olejíčkem Aviril, ale přešli jsme na modrou Indulonu a nedám na ni dopustit. Na zadeček máme Bepanthen a protože je hodně drahej, tak jsem teď koupila krém na zadeček Babylove (z DM drogerie) a většinou mažu tím.

Jsem zvědavá, jak Hynečkovi od Wingec zachutná dnešní karotka.

Zatím pa Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.5.06 12:42

Ahoj holky,
píšu potřetí a jestli to zase spadne, tak na to dneska prdim.
Taky vítám dalšího nováčka.
My mažeme indulonou nebo sebamedem a na zadeček máznu jenom po kajdění rybilku. Ted na jaře už se mu ty vysušený fleky nedělaj, má krásně hladkou pokožku, tak ho nechci moc patlat. Čaj jsem mu nedřív dávala stříkačkou a po týdnu mu zachutnal, tak ho ted pije s flašky sám.
Koukám, že je Davča jedinej, kdo moc nechce baštit příkrmy.
Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.5.06 12:48

tak my mažeme slunečnicovým nebo olivovým olejem z lékárny, je levný a nám se moc osvědčil. Na zadeček rybilka a na noc bepanthen růžový :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
2.5.06 13:13

Tak konečně to jede… :D :D :D

Zdravím všechny !

dnes tedy vyzkouším vodu…až se malá vzbudí, vstává jen na krmení…jinak je ještě hotová z toho včerejška, asi…
Doktorka přímo poukázala na heřmánkový čaj, prý je projímavý, ale ten je na tom u ní hůř,než třeba jablíčkový…tak uvidíme.

My zadeček nemažem, já ze začátku poctivě mazala Bepanthenem a pak zkusila Rybilku, Bubchen a jiné a stejně byla opruzená, takže jsem se zbavila opruzenin genciánkou a od té doby nemažu ničím a zadeček je jak samet.
Ovšem vím, že to neplatí pro všechny prdelky.
Malá je jinak dost vysušená, jako mamka :D , takže mažem po koupání celé tělíčko (samozřejmě) Bubchenem, ten vyhrál, já si říkala, že Aviril nám bude stačit, ale hróózně vysušoval.

No a my vyjedem ven…tak zatím letím :lol:

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.5.06 13:42

Ha, já mám pocit, že heřmánkový čaj pro miminko asi neni to pravé ořechové, je to dost silný alergen :(
Na zácpu je dobrá švestková šťávička / tuším od Hipp /, stačý hodně naředit, ale jestli se šťávičkama bojuješ, tak zkus tu čistou koj. vodu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
2.5.06 15:43

listopad 2005

ahoj holky,tak karotka od Hippu opět propadla na celé čáře,i když jsem ji chutnala a je výborná.ovšem synek není toho názoru,schválně jsem ho nechala vyhladovět a po první lžičce zavřel nedobytně pusu a dal nám najevo,že raději pojde hlady.je to teda sranda,jediné co mě trochu nerví je,že jsou ty jídla dost drahé na to,aby se vyhazovaly.tak nevím.dopiju kafe a jdem zas ven.ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
2.5.06 17:09

Ahoj holky,
jsem sama doma, tak tu můžu sedět a tady neni nikdo. No tak to zkusim potom. Zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
2.5.06 18:54

No tak s čajem jsme zase na 0. Neveme nic ani vodu a to to cca 2 týdny zpátky pila bez problémů…ten heřmánek mi vyloženě doporučovala naše pediatrička 8O
Tu švestkovou šťávičku jsem jí dávala tak po 15ml do večerního mlíka už od 3 měsíců, ale nezabrala vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
2.5.06 18:57

Moniko , kde najdu ten seznámek s údaji miminek tady v Listopadu 2005 ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
2.5.06 19:00

a jakou máš doktorku? Tak třeba si prďolka musí jen zvyknout, neboj, jednou pít určitě bude. A co by nejradši, jen mlíčko? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí