Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
5.5.06 14:53

Ahojky holky,
přeju všem mamkám i mimískům krásný den :) :) :)

Přišla jsem teď z prochajdy a jen v rychlosti nakukuju,protože musím zabalit a vyrážíme na víkend k babi s dědou. Čekají nás rodinné oslavy a chystáme se všichni zítra ještě na výlet, tak doufám, že to bude fajn,protože Kubík nějak teď moc nechce jezdit v kočárku :( No ale zas bude spousta adeptů na nošení :D :D

Wignec k tomu moři. Taky bysme moc rádi někdy v září, říjnu jeli, ale ještě zvažujeme ze všech stran a necháváme tomu volný průběh a taky jak na tom budeme finančně, snažíme se teď totiž víc šetřit :?: :D bez úspěšně :D
Co vím od kamárádek, všechny mi spíš doporučovaly, že je dokonce lepší jet ještě s nechodícím mimčem než naopak, no ale čert ví. Určitě bych radši letěla letadlem, než se trmácet autem a někam ne zas moc daleko. :idea: Co mi bylo doporučeno, tak ideální s mimčem je to v Řecku-mimo snad Lefkády, ale je fakt, že je to trošku dražší. Ale jinak tam prý všechno koupíš, krásný moře, civilizovaný a je to tam to kousek.
Jinak jak už psala Bramburek Egypt taky krásnej a levnej, ale já bych tam s malým mimi nejela, právě kvůli těm průjmum, přijde mi, že to můžeš chytnout, i když si dáváš pozor- vím o čem mluvím a nic móóóc teda :wink: :wink:

Holky, mějte se všechny moc krásně a užijte si víkend, já už letím balit, manža vyjíždí z práce
8O
Pa Míša+Kubík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.5.06 19:07

Ahojte,

Vítám Míšu a Kubíka.

Dodatečně všechno nejlepší Matýskovi a Ráchelce.

Pár dní jsem tu nebyla, neměla jsem čas. Od úterka jsem pekla jadněm lidem na padesátiny zákusky, ovocný košíčky, věnečky, dortíčky a řezy. Dělala jsem toho hodně kousků, takže jsem úplně utahaná a pěkně mě bolí záda. Prcka mi hlídala babička. Aspoň jsem si vydělala nějáký penízky i když ne moc, ale každá koruna dobrá :wink:

Už jsem prckovi zkoušela dávat i přesnídávku a docela dobrý. On mi na oběd spapá celou skleničku příkrmu, ale ke konci už ho musím šidit a když mu to strčím do pusy tak mu hned na to musím dát do pusy dudlík, aby to hezky spolknul a tak líp jí.

V jednom létáku jsem četla že po šestém měsíci by už měli mima umět říkat slabiky jako ba, pa, ma, ta. Dominik zatím nic takovýho vůbec nedělá. Co ty vaše mimča?? On pořád huláká, ječí, piští a dělá různý skřeky, ale slabiky to teda asi nejsou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.5.06 19:23

Ahoj holky,

Hani, my jsme malé na chvilku pustili holící strojek, abysme věděli jak na něj reaguje, a pak jsme šli na to. Já ji držela a manžel jel. Ofinu jsme ji ustřihli nůžkama. Byla v pohodě.

Jarčo, díky za přání.

Všem kdo odjíždí na víkend přejeme šťastnou cestu, a pěkně si to užijte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.5.06 19:26

Jarčo, zapomněla jsem napsat, že malá breptá od 5. měsíce ba a teď pa, taky říká ajéje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.5.06 19:33

Ivo, fakt? To musí být bezva :) Já na malýho mluvím od rána do večera, pořád a on zatím nic. A říká ti to hezky nebo tak jakoby nesrozumitelně že to tak jenom zní? On prcek něco žvatlá taky, ale není tomu rozumět, že by to byla přímo nějáká ta slabika. Ani když mu tu slabiku říkám, to se jenom směje a kouká, ale nic. Spíš ho začne zajímat něco jinýho, co strčit do pusy nebo jak mě zatahat za vlasy :D z toho má děsnou radost a hrozně u toho piští :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.5.06 19:42

Ahoj,
Davča povídá slabiky tatata, dadada, někdy taky jéjé a jinak ty různý skřeky, piští a chrochtá. Když ho uspávám, tak zpívá aaaáááááaaaaáá, když ztichne, tak vim že spí.
Ted se odkoulel za dveře a piští, no jdu ho teda zvednout.
Tak zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.5.06 19:47

Vy máte ty děti teda upovídaný :) , ten můj prcek jenom křičí a taky když ho uspávám tak dělá aaaaáááaaaa a pak usne. Já vám to závidím :lol:
Doufám, že není nějak pozadu… S nad to brzo dožene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
5.5.06 19:50

ahoj holky,
Jarčo, u nás je taky jenom aaáááááá a jéjé a to většinou když usíná, jak psala Hanča, když skončí ááááá, tak vím, že spí :D
Jinak, že bych pozorovala nějaké slabiky, tak to určitě ne, piští ječí a to je všechno. Já myslím, že pozadu určitě nejsou, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.5.06 19:55

Ahojky holky

já vám teda řeknu, že než to vždy vše přelouskám, tak už nevím na co mám vše napsat.

Tak prvně teda AE nemáme jupííí :lol: :lol: :lol: Skákala jsem u dr. dva metry a málem jí líbala ruce. Ta potvora úplně zmizela :lol: (osobně si myslím, že to bylo s dět. Arielu) už nikdy víc :evil:

Moře- tak bych jela, stále přemýšlíme a nevím. Mám obavu ze spánku a změna proštředí a atd. Ale zase si říkám, že je to možná lepší, když už je malinkej. No jeli by jsme někdy září, říjen což tak malej nebude a už nebude taky tak umrčenej :roll: teda možná!!

Poslední dva dny je teda umrčenej až hrůza, každej den zkoumám pusinu, ale vypadá to, že to bude každou chvíli, už má takový bílý tečky jo a rovnou dvě.Tak snad už budem brzo zubatci :lol:

Malej taky neříká žádný slabiky, jenom jéé, jinak taky jen piští a huláká. A přitom taky pořád na něj mluvím, už si někdy připadám jak blázen. Tak snad se zato něčeho dočkám(myslím ty slůvka nebo slabiky)

Manža zítra slaví ty narozky, celé odpoledne jsem dělala mísy a vše chystala, ráno ještě nákup jak hrom, no hrůza. Ale vše jsem v pohodě zvládla, teda přijela mi pomoc máma, tak to bylo rychle.
Já tady ty rodinný akce nějak nemusím, ale vždy to nějak zkousnu. Snad to neskončí nějakou pohromou 8O

Tak všem co odjíždí pěkný víkend a nám ostatním co dřepíme doma :lol: hezký večer a hodná dítka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.5.06 19:58

Tak to jsem klidnější, že v tom nejsme sami :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
5.5.06 21:57

Pěkný večer holky,

Ivčo - my řešíme podobný problém, tedy zatím je jen v tomto stádiu, já se bojím malou ostříhat a protože už to mám nařízený od doktorky a přítel jde v úterý,tak tu kadeřnici poprosím aby malou nějak vzala…snad to dopadne :lol:

HaPa - tak to je moc fajn, buďte rádi…ale to jste :D

My vyrážíme k moři v září - to bude malé 9 měsíců, takže si myslím, že to bude fajn, jedem do Francie, ale né do hotelu, vařit jí budu sama, tak se snad vyhneme průjmům, jak tady bylo zmíněno (ale to se spíš týká vody…), ale četla jsem tady, že holky vyrážejí k moři od 3 měsíců…i když to mi příjde malinko brzo

Jinak my dnes sjeli Prahu a zpět..no a bylo to nadoraz…s trpělivostí a únavou malé…nejraději bych nejela, ale muselo se a mám ale jednu dobrou zkušenost - překvapili mě na Benzině v Průhonicích, kde nám nabídli přebalení u nich v kanclíku, protože v McD bylo kompletně plno a na benzince není přebalovák.
Ještě jsem tam ohřála flašku a fičeli jsme zpět :lol:

Takže všem dobrou noc.
Pa, pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
6.5.06 09:58

Krásné sobotní dopoledne všem

Mám vás všechny moóóc pozdravovat od KaVi s Šimoníkem. Jsou na 10 dní v dětské nemocnici, budou se snažit zbavit malýho toho ekzému. Tak snad se jim to podaří, ať už mají taky konečně klid.
Myslím na ně :lol: :lol: :lol:

Jinač teda dnes máme tu slávu, už jsem nervní, jako vždy. Stresařka :lol:

Jsem zvědavá jak to bude snášet malej, jiný prostředí a tolik lidí. No když bude nejhůř pojedu s ním domů.

Tak to bylo jen na rychlo, dnes už se asi neukážu, tak snad zítra.

Tak vám všem přeji nádhernou sluníčkovou sobotu a brzo pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
7.5.06 16:39

Ahoj holky :lol:
Dnes jsme dorazili domů z Kopřivnice, bylo fajn, ale už jsem těšila dom a na net, už jsem měla pořádný absťák:-)))
Vítám nové maminky:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.5.06 19:08

Pěkný nedělní večer holky ,

Iwiku , vítáme Tě opět mezi námi.

Ha , já jsem ráda, že malá držela při stříhání. Nemá to rovné jako od kadeřnice, ale myslím, že to nevadí. Pak napiš jak to dopadlo.

Jarčo , malá říká ty slabiky srozumitelně. Doktorka ji chválila, že v 5.měsíci tak pěkně žvatlala. Každé dítě má svůj čas růstu, uvidíš, že Dominiček bude povídat ani se nenaděješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
7.5.06 19:13

Ještě bych chtěla všem poděkovat za přivítání jak jsme přijeli z hor.

Mějte krásný večer a dobrou noc.

http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí