Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno holky,
Veru123 my žádnou negativní reakci ani odchylku ve spaní po šestivakcíně neměli. Jo a malou mažu SF 20 od Bübchen s vůni melounu
no právě, i když ho mám pořád ve stínu, když se třeba spí na zahradě… ale když jdu do města, tak se tomu neubráním. Nehledě na to, že paprsky proniknou i do stínu…
Ten daylong jsem viděla, tak ho asi taky pořídím, díky moc ![]()
Gabko, tak to asi bylo z přetažení, my právě první dvě vakcíny měli úplně v poho, tak mi to bylo divný. Ale je fakt, že když přetáhne, tak pak nemůže zabrat a je to čím dál horší, víc brečí a pořád dokola
. Tak snad už to dneska bude dobrý ![]()
Jinak, jak oblíkáte ven? Už krátký rukáv nebo přes to ještě bundičku?
Dobré ráno všem,
koukám, že všechny děti tady jsou šikulky, někdo na mluvení a někdo na otáčení
, takže my pak taky dorazíme ![]()
Tak u nás zřejmě defintivně rostou zuby, včera jsme měli jít stříhat, ale nedopadlo to - malá plakala, ale jako tur od půl páté do 7 večer. Na večer jsme už jí dala Panadol - usla kolem 20,00. Do pusiny si nenechá šáhnout a pořád kouše na jedný straně…tak snad se brzy vyklubou. Uvidíme co dnes ![]()
V noci vstávala 2×.
Pořád teď u ní sedím a myslím, že je klidnější a žužle si svoji žirafku ![]()
Neudělám nic, ale stihla jsem takhle dočíst jednu fajn knihu o hubnutí od Edity Sipeky - Vysoká škola hubnutí. Líbilo se mi to, tak snad začnu. Není to o drastických dietách a cvičení do úmoru a já bych pár kilo dolů ještě ráda - bože já nabrala v těhotenství 22 kg a pořád mám ještě 9 nahoře ![]()
Už se těším s malou ven, je tam zase nádherně !
Zatím pa, Ha
A s oblíkáním ?
Já dávám bodýčko s krátkým a jen lehkej kabátek, který ji,když jedem po slunku sundám. Jinak má tepláčky a bez deky…
ještě mě napadlo, kojící mamči, co budete dávat pít s příkrmama, jen vodu /popř. čajíky/ nebo i nějaké mléko? Když se bude kojit dál… A z čeho? Rovnou nějaký ten „učící hrneček“ nebo flašku? Dneska jsem samý dotaz
. Plné kojení nám skončí zhruba začátkem června a pak budou i příkrmy, tak pomalu zjišťuju co a jak
. Díky moc
Ahojte holky ,
veru123 já malou mažu Panthenolem pro děti za 205,–Kč.
Když jdeme ven, tak jí dávám jí bodýčko s kr.rukávem a letní kalhoty, a je bez deky.
Kojím částečně od narození, a pít mi nechce vůbec nic.
Pěkné odpoledne.
Ahoj holky:-))
Nějak vůbec nestíhám:-(
Nejprve oslavenečkům…vše nej:-))
Já teď proti sluníčku koupila krém od Seba med, je tam napsaný, že je to pro děti od narození:-))
Jinak malý neustále řve v kočárku, je to hrůza
![]()
Aby přes den usnul, tak ho musím ukojit, je to prostě můj čertík asi se stím musím smířit, že není „hodné, klidné dítko“ ![]()
Dnes jsem aspoň stihla uklidit, ale včera nespal skoro vůbec a chtěl se pořád nosit:-(
Já asi budu dávat čajík, zatím ho ale neche, včera jsem zkoušela jablka a ty taky nechce, tak já nevím. zatím mu asi stačí jen mlíčko.
Ahojky všem
malej opět spí, hlavně, že jsem zase jezdila jak blázen skoro 2h po venku ![]()
Ráno jsem valila na úřady a paní nám říká, chviličku hned to bude a odskočila si asi na hodinovou kávu
, tak jsem šla dom. Malej řval hlady a neměla jsem na to nervy. Odpoledne to vyřídil vše manža, tak aspoň něco.
V pátek jsem měla hlídat kamošce holčičku, ale dnes volali ze školky, že musí k doktorovi, že byla na pokoji s holčičkou, která má meningokoka(snad jsem to napsala správně
) byla na školce v přírodě minulý týden a tu holčičku už druhý den posílali domů, že měla teploty a tak. Tak držím všechny palečky ať mají vše v pohodě. Ona má špatnou imunitu a je skoro pořád nemocná, tak to by bylo děsný.To je strašný co je kolem za nemoci, člověk si to ani neuvědomí, pokud se ho to netýká nebo někoho blízkýho ![]()
Dnes jsem dala malýmu skleničku zalenina s krůtím masem a padalo to do něj jak kdyby týden nejedl. Tak jsem ráda, že je to taky v pohodě
No on ten náš malý otesánek jí vše. Ale jak Gabka psala, že dává malé rohlík, to bych taky mohla mu dát jen tak na žužlání?Děkuji za radu
Tak konec románu zatím pa a hezký zbytek dne ![]()
HaPe, na žužlání jsou super takový kukuřičný křupky, maji je ve zdravé výživě, neobsahují sůl ani lepek, je to jen kukuřice a voda.Hlavně se nedrolí, tak nehrozí, že by prckům zaskočily a pak maji i speciální sušenky pro mimča - teda už ty trochu starší mimča
, taky bez lepku. Ten by se totiž neměl dítěti dát před 7-8. měsícem. Taky už je mám doma připravené
![]()
Ahoj,
Veru, já dávám malýmu občas čajík, ale moc ho nevypije, dávám to s takovýho toho hrnečku s pítkem od Aventu. Spíš chci, aby si na to už tak nějak zvykl.
Ven oblékáme kabátek s dlouhým rukávem a klasický punčocháčky
a na přikrytí, kdyby bylo chladněji deku.
Malej taky hrozně rád žužlá rohlík, ale já mu spíš dávám malou patku chleba, dělá mu to dobře na dásničky…vždycky to během chvilky úplně rozslintá a drobky jsou všude, ale on je u toho tak štastnej
pak mu to seberu a řve
nedávám to každý den, jen někdy.Právě taky nevím, jestli to nevadí…
Veru díky za radu, takže to už mu můžu koupit (myslím ty křupky) a dát mu je? To je dobrý, já právě nevěděla od kdy se můžou. Ale vím, že kámoška taky kolem 5. měsíce dávala malé patku chleba, sice krapánek nedrobeno, ale zas lepší jak si žužlat prsty. Fido má ty klouby úplně vysušený a jak kdyby odřený, ale jen ukazováčky ![]()
díky ![]()
Tak zítra se hned mrknu, ráno musím na KO stím močovým měch. tak snad už je to v pohodě. Nerada bych další antibiotika.Tak pak naběhnu do zdravé výživy ![]()
Tak pro dnešek se loučím, jdu si dát vanu a pak VV
Krásnou a klidnou noc všem pa
jéžiš, tak na to žužlání se těším…to asi budou drobečky všude ![]()
Ostříhali jsme tedy malou - fotka v galerce.
Dobrou noc a žádný vstávání ![]()
Pa, Ha
ahoj holky a miminka,všechny vás moc zdravím.dneska jsme byli s Hynečkem na třetí hexavakcíně a taky celé odpol. proplakal,měl to tak i při těch předchozích,tak snad zítra už bude dobrej.jinak já jsem se radila co pro mimina s AE na to sluníčko koupit a doporučili mi jednoznačně Avéne krém s faktorem 5O,tak jsem ho koupila,cena 400 Kč.dneska jsem zkoušela dát Hipp s masem,ale neuspěla jsem,bylo to celkem drama.chci se zeptat,jestli některá už jezdíte se sporťákem,malej brečí,když mu svítí do očí a taky se začíná nudit,tak zvažuju,jestli ho už přesunout.mějte se všechny krásně a dobrou.