Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
559
13.5.06 19:24

Koukám, koukám a tu nikdo!!

Mončo- určitě jí ještě napíšu, tak vše vyřídím. Snad už je pustí a bude malej v pohodě, fakt ji nezávidím ani trošku, chudák Šimoník musí si taky užít. Hlavně ať jim pomůžou.

Tak jsme s manžou vyrazili na prochajdu a najednou šup a zmokli jsme, jen jsme přišli domů tak začalo svítit sluníčko, to je apríl jak vyšitý, ale nějak opožděný :roll:

Fido už od 6.30 spí, protože jako vždy odpoledne spal jen 20. min.

Večer dorazí kámoška, tak pokecáme a dáme vínko.

Tak já vám všem přeji krásný sobotní večer a snad se tu brzo někdo ukáže :lol: :lol:
Pa Petra s Fidem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
13.5.06 19:47

Tak já jsem dnes ani venku nebyla. Celej den jsem dělala něco do práce. Stihla jsem jen udělat jen oběd a zeleninku pro Matýska. Na procházce byli chlapi sami a taky zmokli :-)

Péťo - posílám ti SZ ohledně polštářů.

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
13.5.06 19:51

ahoj mamči a miminka,
jsem tu na skok, než Kuba usne, ještě se tam trochu mele, ale už vypráví, tak snad brzy zabere. Usínání máme celkem v pohodě, ale ty noci :roll: . To se budí každé 2 hod a pomůže jen kojení, jinak je brek. Jakmile se nají, tak okamžitě usne… zase max. na 2 hod, začínám z toho být na mrtvici. Přes den je to úplně v pohodě, to jí po 4 hod, někdy i déle, tak to asi hlad nebude…
HaPe, v úterý jdu do bioprodejny, tak mrknu, jestli křupky ještě maji. Ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
13.5.06 22:41

Dobrý večer holky,
já jsem zase poslední…no hrůza :)

KaVi s malým je mě líto i pro to kojení, vím, jaký to bylo, když jsme přestali a moje původní představa byla tak do roka :(

MC je vždy jednou za dva týdny, tak se budu snažit tam s malou pravidelně chodit, alespoň se dostanem` mezi ostatní mimča a maminky, jinak zatím není možnost.

No a vítání u nás bylo tak 3 týdny zpět a bylo to moc hezké - taky jsem měla slzy na krajíčku, vše jsme nakamerovali, tak je památka. Vše se konalo na místní radnici v obřadní síni a když jsem malu podepisovala do pamětní knihy, u spec. stolečku s křesílkem, tak jsem měla najednou pocit, jako po svatebním obřadu…no a nebude to dlouho trvat a zase se u toho stejného stolečku se budu podepisovat, ale tentokrát už za…zase jiné jméno :D :D na své svatbě…
Recitovaly tam děti z LŠU a vždy při tom zapisování se děti houpaly také v kolíbce - malé se to líbilo…myslím
Dotali jsme tradičně (jak už tady bylo zmíněno)karafiát, pak plenky (no, menší velikost) a soupravičku na písek - moc hezkou.
Já byla nadšená - malou jsem vyšňořila a po akci jsme šli ještě se známýma na jedno :)

Jinak dnešní den zase náročnější, celý dopoledne jsme trajdali po městě, odpoledne tady byla akce - oslavy výročí (už dávno zrušené) železnice takže zase bylo vystoupení dětí a pak hrály kapely, tak jsme tam chvilu poseděli popovídali a zase procházkou zpět. Škoda, že už se počasí zkazilo :(

Takže přeji klidnou noc a speciálně vám Veru, bez buzení.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.06 07:20

dobré ráno maminky a mimča.. tak jsem si říkala, když je tak hnusně (alespon v Praze), že by Bára mohla spát jak dudek…, ale kdeže.. už od šesti blbne… ach jo… ted jsem si přečetla, že kolem šestého měsíce už děti chápou příčinu a následek, tj. já zabrečím, maminka přiběhne, tak budu asi muset začít trošku výchovně působit…-:)) tak doufám, že ještě spíte a zatím se mějte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.5.06 08:33

dobré ránko všem,
Ha, děkuju za přání klidné noci, asi to pomohlo a kojila jsem „jen“ 3×, místo 5× jako poslední dny :D . Doufám, že se to bude zlepšovat :oops:
My jsme zatim vítání neměli :cry: , asi jak jsme menší město, tak to pak dělají za delší dobu, no, nechám se překvapit, ale bylo by to milé
Jinak u nás je hnusně a vypadá to, že bude pršet, tak asi ven dneska nepůjdem.
Bramburku, u nás je budíček taky mezi půl 6 - 6 :roll: . A přesně jak říkáš, kdykoliv je nějaká lítost, zakňourání, tak mamka přiběhne :oops: :D
Tak krásný den mamči a mimča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.5.06 09:22

Ahojky všem

nám včera nějak blblo e-mimino tak jsem nemohla ani napsat.

Fidovi roste první zoubek, má teda jenom takovou tu špičku, ale je tam!! :lol:
Naštěstí to probíhá v pohodě, jen měl trochu průjem a slintá jak bernardýn :lol:

Včera jsme seděli doma, než jsem stačila malýho vypravit tak přišla tak šílená bouřka, že jsem měla štěstí, zase bych zmokla.

Mončo poslala jsem ti SZ ohledně polštářků, snad jsem to poslala dobře. :roll: (doufám, že jsem to neposlala sama sobě, jsem toho schopná)

Veru123 já jsem z Brna, mamka se mi dívala u nás carrefouru a tam už je taky nemají, tak zkusím obejít ještě nějaký obchody, ale nemám nějak čas.

Dnes je krásně tak se těším ven, doufám, že než zas vylezu tak nebude pršet :roll:

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
15.5.06 09:30

Pěkné ráno všem,

u nás je částečná nervóza už tak 2 týdny, já to přisuzuji zubům, jelikož malá taky slintá, ale děsně, kouše mi pořád prsty a pod. tak uvidíme, ale zatím nějaké příznaky napuchlých dásní a pod. jsem nezaznamenala.

Včera tady bylo na nic, chvilu déšť chvilu slunko, takže jsem to využili jinak - nějaké úklidy a dodělání, co se jindy nestihne, ale taky se už dnes těším ven :)

Zatím pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
15.5.06 10:05

Ahoj holky,
tak jsem se konečně přišla kouknout, já teda už chtěla včera, ale nějak to blblo.
Noční buzení u nás pokračuje, ale už se to trošku lepší, budí se už jenom 4-5 krát za noc. Pořád bojujeme s jídlem, když mu to nechutná, tak tu pusu neotevře. Jedině banán zdlábne s chutí.
Koukám, že plánujete sraz, tak přeju hezký počasí a užijte si ho.
Peto, pozdravuj Kavi a Šimonka, že držim palce, at se to už konečně zlepší. Jo a koukala jsem na fotky a Filípek má stejný tělíčko jako náš Davča, taky máme nicmoc faldy.
Tak vám přeju krásný den, já jdu ted kuchtit oběd, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.5.06 10:53

Ahoj holky, tak jak jsem četla o víkendu se zas tak moc neudálo, stejně jako u nás.
Hape gratulujeme Fidovi k zoubečku. Tak pokud jsem to dobře zaznamenala tak máme jenom dva zubáče a ještě k tomu to jsou jenom kluci a ještě k tomu kámoši - Šimonek (2) a Filípek (1) :D
Mončo a Ivo příští čtvrtek 25.5. ve 13°° v Edenu jsme domluvené, jo? Snad nám do toho nic nepřijde. Fakt nás tady víc pražaček není?
Dneska máme druhou lekci plavča a máme se učit první písmeno abecedy, nevím co to je, ale už se těším.
Dovolenou plánujeme na Kypr a sbíráme informace. Byla jste tam některá? Nebo nějakteří vaši známí? Potřebovali bychom nějaký dobrý hotel a v loni jsem nasbírala info jen přes net a stránky hotelu, kde jsme měli být ubytováni, a tak nás čekalo pořádné překvapení. Pokoj asi 12metrů, no hrůza. Teď jedeme i s malou a potřebujeme pořádný hotel. Máme už z katalogu zase nějaké vybrané, ale nechceme dopadnout jako minule. Předem díky jestli nějaké info seženete 8)
Jinak jsem si psala s Kamčou 30 co má malou Kačenku a říkala, že má Kačenka nožičky už lepší :P ale i přesto ještě musí nosit měsíc ty řemínky. Tak jim držme palce ať to rychle uteče a Kačenka ať má brzo nožičky volné.
KaVi držíme palce ať se to Šimonkovi zlepší a ať už jsou aspoň doma. Je mi jich moc líto. Mluvila jsem o tom s kámoškou, která AE má i její děti ho mají a je to na palici. Říkala, že když trochu vyroste tak to bude i pro maminku lepší, něž když s tím bojuje už takhle malé mimi.
Tak jdu reklamavovat tři balíčky, které mi nějak nedorazili. Nějaké oblečení pro Stázinku, pak trička pro nás a taky sluneční brýle pro Stázinku, jak tady dala odkaz KaVi. Dvě věci jsem platila dopředu a brýle mají přijít na dobírku. Přijde mi že je to více než 14 dní. Tak snad dobře pochodím.
Zatím se mějte moc hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
15.5.06 11:21

Malej po dlouhém uspávání konečně spí.

Myslím, že jsem to s těma zoubkama zakřikla, páč dneska už se 3× pokakal a stálo to zato :roll: A myslím, že poslední to rozhodně nebylo, už má úplně opruzenej zadek a to nikdy neměl, chudáček a taky začíná být umrčený, takže to asi teprve přijde. Ale snad to zvládnem.

KaVi budu psát zítra jak na tom jsou, tak vše vyřídím. Snad už je pustí domů, já být tak dlouho v nemocnici tak zešílím, nemusím doktory a v porodnici už jsem se domů třepala jak ratlík.Ale pokud to malýmu pomůže tak je lepší, když jsou tam.
Chudina taky si toho musí vytrpět. Hlavně to mazání, mě stačí když mažu Fida jednou za čas a ten cirkus co je u toho!! A Katka musí prcka mazat 3× denně a ještě všechno zvlášť, no prostě hrůza.

Hani- my faldíky asi nikdy mít ani nebudem, páč se hned vytáhne. Už bych řekla, že zase vyrostl :roll:

Krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
15.5.06 13:55

krásné odpoledne všem :D
včera nám e-mimino vůbec nešlo :evil:
Teď se budeme chystat ven na spaní, zatim svítí sluníčko, tak doufám, že nedopadnu jako včera, promoklá na kost :(
Jinak jak vám dítka usínají přes den? Položíte do postýlky a spí se? U nás tohle funguje akorát večer, přes den musím uhoupat - dopoledne a nebo odpol. kočár…
Tak krásný sluníčkový den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.06 17:11

ježíš to mě neděste s těma brejličkama (od KaVi). Já je taky objednala, tak doufám, že nepřijdou po sezoně-:)!
CHci se Vás zeptat, máte doma některá chodítko? Vím, že se kdysi moc nedoporučovala, nevím, jak je tomu dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
15.5.06 18:57

Tak plavání bylo ze začátku s pláčem, ale když nám dali do pusy hračku, rázem pohodička.
Chodítko jsem zrovna dneska viděla v katalogu Sparkys s medvídkem Pú, i když jsme ho původně nechtěli, tak teď uvidíme :D Na Pú jsem trochu ulítlá :lol:
Dneska jsem se dozvěděla jak na nákup bot takovému mimi. Stázinka má už 4 boty, jedny (17) jí začínají být malé a druhé nemají označenou velikost a ty ji jsou. Pak má krásné bílé holčičí botičky a ty ji padají z nohou (20), tak jsme šli a koupili další, prej 18 a když jsme dorazili domů tak jsou to 20. Jedna maminka 2,5 roku holčičky mi poradila změřit nožičku špejlí a ulomit ji o prst (asi 1cm) dál a tak získáme ideální měřidlo, které vložíme do boty a podle toho kupovat. Na uvedené velikosti nespoléhat.
Krásný večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
15.5.06 19:12

Ahoj holy!

Včera jsem byla pěkně naštvaná, jak emimino nešlo :evil:

Dnes jsem vyrazila s kočárem na brusle. Loni jsem bruslit kvůli těhu nebyla, tak jsem se hrozně těšila. Byli jsme už včera s manžou, ale jen na chvilku. Dnes jsem jezdila skoro hodinku a jsem krásně unavená.

Gabko, Ivčo - do kalendáře si píšu čtvrtek 25.5. ve 13 hod Eden. Myslím, že ještě jedna Pražanda tady je. Aspoň si myslím, že jsem viděla bydliště Praha u jedné z novější mamin. Nemůžu si vzpomenout, u které :oops: Zkusím to najít. Mohlo by se nás „srazit“ víc :-)
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital