Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ráno,
HaPe, já myslím, že už můžeš, je to jen kukuřice a voda a nelekni se , je to dost velký pytel
. Kdyžtak se jich ještě zeptej, hlavně aby to nebylo něco s lepkem a solí. Ale myslím, že je budou mít všude ![]()
Dneska se jdu kouknout na nějaký ten hrneček od Aventu a taky asi začnu pomalu učit, když budou ty vedra, tak abych nemusela pořád kojit… Mimochodem dnešní noc, fakt síla, buzení a jídlo ani ne po 2 hod, ale měl fakt asi hlad… Tak že by k nám dorazila krize 6. měsíce ? ![]()
Wingec, já už sporťák-golfky beru ven tak měsíc, protože v hlubokým když se probudil a nemohl koukat ven, tak řval. Mám polohovací až do legu Peg Perego a jsou super, koupila jsem k tomu i slunečníček, ale měli jsme ho jen jednou, Kubík se ho bál, tak musíme zvykat ![]()
Ahoj holky,
tak zas nakukuju, s tím naším uřvánkem to nestíhám, ted spí, tak toho musim rychle využít. Dneska v noci vydržel spát 3,5 hodiny v kuse, pak se zase budil po 1-1,5 hodině, musim říct, že tohle beru jako klidnější noc, protože bývá hůř. Jak já vám závidim spací dětičky. Takhle nikdy nezhubnu. Já totiž vždycky začínám schazovat, až když děti spí celou noc a mám klid, takže pořád budu jak koule.
Taky jsem mu zkusila dát rohlik na žužlání, ale narval si ho až do krku, takže zase nic. Už jsem vytáhla i chodítko( vim, že je brzo, ale potřebuju ho při vaření udržet v klidu), tak tam vydrží asi 15-20 minut. Houpačka taky zabere na chvilku. Jinak má nejradši když s ním tancuju, vyhazuju do vzduchu, koukám z okna apod. Asi jsem ho totálně rozmazlila, kdybych ho třeba nechávala trochu vyřvat, mohlo to být lepší.
Honzik byl taky takovej, to holky byly zlatý. Takže jestli ještě někdy bude další, tak bych ráda holčičku. Ted teda na žádný další nemám ani pomyšlení, Davča je totiž ta nejúčinější antikoncepce.
Dneska mu budu vařit brambor, maso a brokolici, tak jsem zvědavá jestli mu zachutná. S mrkví už to sní, ale je to fakt doba, než si zvykne na novou chut.
JO a jak jsem psala, že mi v kočáře pořád spí, tak to už neplatí. Vydrží 20 minut a má vyspáno. Pak dalších 20 minut vydrží ležet na břiše a koukat ven, no a pak už je protivnej, takže jezdíme se řevem.
Takže jestli to všechno je k zubům, tak at honem rychle vylezou, nebo si dobrovolně vyžádám „týdení dovolenou v bohnicích“.
Holky, tak jsem si postěžovala a u toho psaní odpočala. Slyšim ho řvát, tak musim jít.
Takže přeju hezký den a hodný děti.Až mi Davča dovolí, tak se zase ukážu. Ahoj.
AHoj holky,
tak mi jezdíme v golfkách už dýl, je to pro malou super, taky teď máme jen svetřík a pod tím body nebo tričko a kalhoty. Malá se neopaluje, ale mažu ji jen kvůli procházkám.
Rohlík dávám malé v poho, protože lepek snáší dobře a na druhou stranu my ho taky přece už dávno jedly noné? A je nám něco? Není. Taky některé kaše od 4: měsíce lepek obsahují. Myslím si, že všemi těmi omezeními toho dost nadělají. Já co četla o výživě, tak to většinou bylo od firem, které tu výživu vyrábějí. Ty sušenky od Sunaru máme, ale moc malé nechutnají, protože jsou hodně tvrdé a drobí víc než rohlík.
Dneska máme zase úžasný den!!!
Včera jsme byly na prvním plavání a řeknu Vám, paráda!!!! Fotky mám u nás na www Stázince se to docela líbilo, jen místy padla nějaká slzička. Pak hnedka usnula a spinkala dvě hoďky v kuse ![]()
Krásný den a pozdravujte KaVi a Šimonka Hape, díky.
Gabko je to pravda, že my jsme jedli to co bylo… krupičné kaše atd…, ale jak na tom jsme s alergiema … no a když mám možnost volby, tak zkusím něco co by tu alergii nemuselo vyvolat. Ale to samozřejmě záleží na každé z nás co zvolí
. Jinak, koukala jsem na tvoje www a máte to moc krásně udělané a nádherný fotečky. A moc pěkné golfky ![]()
Ahoj holky!
To je dnes zase krásně, co!!!
Gabko - fotky z plavání jsou super! My jsme byli na ukázkové hodině v jednom rozběhnutém kurzu. Matovi se to líbilo, ale instruktorka se musela samozřejmě věnovat ostatním plaváčkům a na nás neměla čas. Tak budeme chodit jinam. Máme to mnohem blíž a otevřou nám kurzík jenom pro nás a jednu holčinu od nás z deníčku. Tak to bude takový komorní a navíc nebudeme nikoho zdržovat. Měli jsme začínat příští úterý, ale to jdeme na poslední hexa, takže začínáme 23. května. No, bude to do prázdnin jen pár týdnů, ale už se na to těším.
Oblíkání - Matýsek má venku většinou body s dlouhým (včera i s krátkým) rukávem a lehké kalhoty (párkrát měl i kraťásky). V tašce mívám pro jistotu mikinu a deku na přikrytí.
Sporťák jsme zprovoznili minulý víkend.
Pražandy, tak jak to vidíte s tím srazíkem? Počasí k tomu přímo láká. Nám se teda zaplnily úterky, ale jinak můžeme kdykoli. Čekám na návrhy ![]()
M.
ahoj.. My jsme už taky zprovoznili sporták, bohužel je v našem případě hůře skladný než hluboká korbička, ale venku už je hezky a do hluboký korby už se skoro nevešla.. Zkusím dát malý na žužlání taky ty kukuřičný tyčinky. Babička jí včera dala piškotek, no samozřejmě, že moooooc chutnal, že????-:)) ale to by náš drobek za chvilku vypadal jak dělová koule..
Mončo to se máte, že budete mít plavčo jen dvě mimča!!!
Pražandy mě se hodí čtvrtky, jinak mám plno, pondělí plavčo, úterý nemůže Monča, ve středu má kámošku, pátek chodím do kanclu a víkend nechám taťkovi
No, dnes už to nejspíš nestihnem
Tak co příští čtvrtek?
Já jsem ráda za každou změnu. Už mě nějak nebaví objíždět s kočárem pořád stejný trasy.
Pěkné poledne,
tady je taky nádherně, tak jsme se domluvily s bývalou kolegyní a delší vycházku odpledne, ale musím čekat až dojde z práce. Jinak tady vlastně nikoho s mimčem neznám, bydlíme tu krátce, takže my brázdíme sami…
A v hlubokým, ale to dá rozum, na sporťák se ale už těším a nejvíc asi Iva, konečně něco uvidí, teď chudák kouká jen na stromy a nebe, to co vidí z polohy v leže v kočáře.
Gabko, máte moc hezký www stránky…nakopnu přítele a snad taky něco založíme…zatím máme jen takové info ohledně porodu a z těhu.
My začnem plavat přespříští sobotu, já se jako jediná z celý rodiny (asi
)těším…
Zatím pa a pěký den.
Ha
Pěkný den maminky ,
Ha , Ivušce to moc sluší jak je ostříhaná.
My jsme Ráchelku vzali úplně, protože ty vlásky měla jemné od narození, tak aby jí zhoustly.
Pražandy, a kde se chcete sejít? Příští čtvrtek by to šlo. Tento bych stejně nemohla, včera jsem měla rýmu, že mi teklo jak z nosu tak z očí, dnes už je to lepší, ale ještě to není ono.
My golfky nemáme, jen trojkombinaci. Dávám tam Ráchelku sedět. Vždy ji to upravím, jak je potřeba, a zatím to stačí.
Přeji všem krásné odpoledne a dobrou chuť k obědu.
S místem srazu nějak nevím. Myslím, že jsme každá z úplně jinýho konce, že jo? Já zatím nemám moc přehled o místech, který by se na srazík hodily. Ale dojedeme snad kamkoli.
M
Srazík nám taky nedělá problém dojet kamkoli. Zkusme najít nějaký střed, já jsemz 10 z Kolovrat
Takjsem koukala na mapu a střed je někde na Malé straně, Vyšehrad, Staré město. Znáte to tam? Já znám jen Václavák ![]()