Poradna duly
Jana Čurdová
Krásný dobrý večer všem
tak srazík můžem podniknout. Já úplně zapomněla, že Ha je taky od Brna ![]()
Tak až se KaVi s Šimoníkem zotaví a budou mít čas tak se určo domluvíme. No a s Ivčou až pojede do Brna tak potom taky
Už se těším na nové tváře a poznatky ![]()
Dnes jsme měli na návštěvě babču, donesla Fidovi tu knížku Mých prvních pět let života, je nádhernáá. Už se těším až vše zapíšu a doplním, hm jenže si některý věci nepamatuji přesně, no neva, nějak to sesmolím. ![]()
KaVi s Šimoníkem jsou už od včera doma, až bude mít Káťa trošku času tak se zastaví něco písnout. Tak jen aby jste věděli
![]()
Dnes jsem šla na prochajdu v dešti, páč se to doma nedalo vydržet a jen jsem vylezla tak přestalo a svítilo sluníčko, takže pro změnu opak, jindy bych zase zmokla.
Hynečkovi vše nejlepší k dnešnímu půlročku
![]()
Tak krásný zbytek večera a pohodovou noc pa
zdravím všechny mamči a miminka,
jenom krátce, čeká mě tu hromada prádla na žehlení a vůbec se mi do toho nechce ![]()
celý den u nás prší a sem tam i bouří, tak jsme ani nemohli ven.
HaPe, máte normální nebo hexa vakcínu? Kamarádka dala poprvé normální a malej měl horečku, tak příště dostali automaticky hexa…
Jinak všem oslavencům a ozubencům gratulujeme, my jsme stále bežžubí ![]()
Jinak, taky bych ráda srazíkovala, ale do Prahy i do Brna to máme přesně 100 km ![]()
tak hezký večer a klidnou noc
Ahoj holky. Ještě jednou díky všem za přání Barunce. Miskulo , to je bezva nápad s těma šatama za ten zoubek! To si budu pamatovat! U nás se zatím žádný zoubek nekoná, takže nemám na co svádět špatné nálady své dcerunky v posledních dnech. Je přes den fakt hodně protivná a já jí opravdu pořád nosit nemůžu. Ani nechci-:) Ale nějak se jí to zatím nechce pochopit-:)) Dneska bylo teda pěkný aprílový počasí, chytla jsem s malou pěknej lijavec a zmokla jsem jak slepice. Sámo, že jen jsem dorazila domů, vysvitlo slunce… Klasika.. Tak pěkný večer a at Vám mimča hezky spí…
Ahoj mamči , dnes jsme byly na návštěvě u Lamargarity, a bylo to tam moc prima. Ven se jít nedalo. Teď jsme doma a díváme se na televizi. Taťku máme pryč, tak jsme si udělaly odpočinkový den. Tadeášek od Lamargarity je o 2 týdny starší než Ráchel a má už tři zuby, dva dole a jeden nahoře. My zatím stále nic
Malá mi tady skáče na klíně tak jsem zvědavá kdy usne. Normálně usíná kolem 23.00h. Budí se 2× nebo 3× za noc, což je pohoda
![]()
Kavi s Šimonkem , vítáme vás doma z nemocnice, ať se vám daří, a ten ekzém vás netrápí.
Peťo , moc ráda se s vámi setkám až budu v Brně. Určitě se ozvu.
Gabko a Mončo , mohla bych vzít na ten pražskej sraz Lamargaritu s Tedýskem? Nevadilo by vám, že to není listopadová maminka?
Krásný večer http://sirmi.ic.cz/hvezda/18.gif
Veru máme klasický očkování, minule měl právě horečku a strašně plakal, ale trvalo to jen 2 hod. tak se to dalo vydržet.
Na šaty prej dostanu, tak jsem zvědavá jak se manža předvede!!
Tak jdu koukat zas na VV je to děs co tam provádí, fůůj!!
Tak páček Petra s Fidem
Ivčo - dokonce mě to taky napadlo, že by Lamargarita mohla jít taky. Myslím, že někde blízko bydlí taky jedna holčina od nás z deníčku, tak jestli to nebude vadit Gabce, tak by nás mohlo být víc.
Matýsek zatím nevypadá, že by se zuby měly někdy brzo objevit. No, co jednou vyrůst musí ![]()
Jo, taky si Mates přepracoval režim dne. Dřív se budil kolem půl deváté, během dne spal chvíli dopoledne a pak odpolko v kočáru a navečer jen chviličku a spát chodil kolem jedenácté. Od rána do usnutí jedl většinou 7krát, ale v noci nic. Teď usíná kolem deváté, budí se kolem půl osmé, dobu spánku přes den trochu zkrátil a taky od zavedení přikrmů jí jen 5krát denně. Tak pokud nezačne usínat třeba v 7 a vstávat úměrně dřív, tak by to byl super denní režim.
Dobrou
M.
Ahoj holky,
tak píšu, že jsem dneska ráno vypadla z domova na proškolení svých znalostí a malou hlídala kámoška. Koupila jsem po cestě domů ve Sparkys clonítka do auta s Medvídkem Pú a taky bublifuk - ten se jí moc líbí ![]()
Manža byl zase na tenise a už asi 3 týdny ho zlobí koleno a dneska to fakt přepískl. Asi Meniskus
Měly jste doma někdy „nemocného“ dospělého chlapa?? Tak asi víte jaký to je ![]()
Jo a k tomu spaní v kočárku. Chodíme na procházky docela často a na dlouhé, máme golfky a tak nalá buď kouká nebo spinká. Dá se říct, že je to půl na půl, ale minimálně hodinu spí.
Ha jestli máte tu vakcínu placenou, tak v ní obrna je, jsou to celkem 3 injekce během prvního roku života miminka a další placená je okolo 13-15 měsíce miminka. Takže na obrnu na lžičku se nechodí.
Miskulo naše malá taky píská, a s jejím hlasem nám to rve uši. Nejdřív jsme se smáli a teď nevíme co dělat aby přestala
Jo a přidej se k nám na srazík 25.5. ve 13°°hod v OC EDEN ve Vršovicích jsi srdečně zvaná, jak už psala Monča
Ivo, Mončo to neva, že Lamargarita není „od nás“. Já mám dokonce její www uložené v oblíbených a čtu si je, jsou tam i prima recepty pro mimča.
Bramburku co nemoc? Už je ti líp??
Hynečkovi pejeme všechno nej nej i my!!!!!
KaVi a Šimonku vítáme Vás doma!!!!
Mončo, Gabko díky. Jsem ráda, že Lamargaritu poznáte osobně, je to moc fajn kamarádka s krásným synem.
Už se moc těším na to naše setkání ![]()
Naše malá už se staví na nožičky, a trochu začíná lézt po čtyrech.
Přejeme všem maminkám a dětem dobrou noc
![]()
ahoj holky,všem všem všem moc díky za gratulace k Hynečkovýmu půlročku,je to od vás hezký,zdravíme i stejně starou Barunku.Šimonek s mamkou už jsou prý doma??to jim přeju a jsem zvědavá,co novýho nám napíšou.u nás stále přetrvává odpor k příkrmům,dnes jsem hrubě neuspěla s brokolicí,začéínám z toho být trošku nesvá -mírně řečeno,tolik jsem se těšila,jak bude sranda s jídlem,a ona teda je ale jak pro koho.Hynka zajímá nejvíc šroubek na jídelní židli,jídlo ho vyloženě obtěžuje,dneska to vylepšil tím,že si narve celý velký bryndák do pusy a tam do něho vyplivne vše,co se mi podařilo do něj vpravit.jinak jsem koupila ve zdravé výživě ty křupky,jsou míchané kukuřicové a rýžové a jsou super.už snědl jednu včera a jednu dnes.aspoň něco.asi roste ze vzduchu,ale podvyživeně nevypadá,máme 7 800 g a 71 cm.koupila jsem ještě nemléčnou jablečnou kaši Humana a ta mu chutnala velmi,není divu,když celý den nic nejí.je ale děsně dobrá,doporučuju,dá se míchat s vodou nebo mlíkem,my máme hypoalergenní.stále jsme ležáci,v sobotu hlídal tatínek a to se mu podařilo jednou otočit na bříško.od té doby ovšem nic.co se týče řeči,tak taky nic,jak já říkám-jsme Němci.když čtu,jak se vyvíjí ta vaše mimča,připadám si dost zaostale.ale nevadí,je moc hodný a pohodář,spí celou noc,co víc si přát?přeju totéž i vám!!!ahojky
Našla jsem další Pražandu!!! Bramburku proč jsi se nepřihlásila???? Vyhovuje ti termín srazíku 25.5.ve 13°v Edenu?? Ty to budeš mít „za rohem“ že? ![]()
Vida, Brambůrek, mi unikl ![]()
Takže Brambůrku - jestli budeš mít čas a chuť, tak příští čtvrtek hurá do Edenu!
dobré ráno všem,
dneska mě Kubík nechal spát AŽ do 6.15
, to se tak často nestává, vzbudil se 3×, tak to docela šlo.
Peťo, zkus doktorce říct, že měl Filípek reakci - horečku, třeba vám hexu dá, při reakci to hradí i pojišťovna.
Jinak , Gabko, přesně vím, co myslíš „nemocný“ dospělý chlap… ona stačí rýma a už umírají
, jsou jak druhé miminko.
Gabko, když jezdíš s golfkama na delší procházky, dáváš Stázinku rovnou do polosedu nebo začínáte v lehu? Já když začnu polosedem tak už ho naležato nedostanu, to se vzteká, že nevidí. A klidně v tom polosedu i usne, ale běda jak ho položím, to je hned vzhůru ![]()
tak všem přeji krásný den
AHOJ MAMINY A DĚTIČKY
![]()
Jsme doma,huráááááááááááááááááááááááááááááááá
![]()
Já mám takovou radost ![]()
Za chvilku jdu na sraz s kamoškou,tak vás chci jen pozdravit a poděkovat za všechny pozdravy a přivítání
![]()
Jinak včera měl teplotu 38.5 a zvracel a dnes je o.k.,tak teda nevím,co to zas bylo…
Dala jsem Nurofen a doktor mě doporučil koupit NUTROLIN B-to je probiotikum na ozdravení střev a žaludku,má je chudáček po těch všech antibiotikách a antimykotikách úplně rozhozený ![]()
ALE ZATÍM JSME KRÁSNĚ ČISTÍ ![]()
Trošku to má na obličeji,ale to je tím,že prý kvetou borovice,ale oproti tomu,jak vypadal je to strašnej úspěch ![]()
Večer vám vše napíšu,teď musím pádit.
PAPAPA A KRÁSNEJ DEN
![]()
Krásné ránko všem
drahoušek chrupká, tak využívám chvilky.
Veru já to dr. říkala na prohlídce a nic neříkala, tak nevím.Jen pokud by měl ten AE ,na který jsme měli podezření, tak by musel mít nějaký šetrnější očkování. Ale AE nemáme tak asi nic. Dnes jdem na lžičku tak se zkusím zeptat, jenže tam je vždy strašný frmol, protože je tam půl sídliště
a paní dr. je nějaká nervózní, jinak teda super ženská.
wingec malej taky nechce brokolici, jen pokud je v něčem namíchaná, jinak ji prská, tak mu ji nedávám, ale jinak baštíme vše. Včera jsem mu dala kaši s hruškovou příchutí a taky jsem koupila s banánem, střídám to , máme asi 4 druhy a náš otesánek jí všechny.
Včera večer moc kaše nevypil a taky byl ve 4 hlad a křik, musela jsem udělat mlíko, pak spal do 7. Občas to míváme, jinak ale spí celou noc ![]()
Tak nevím jestli jsem blbá nebo slepá, ale ten střípek zoubku tam prostě není (myslím pusinu) ale má hrozně nateklé dásně, tak se možná schoval, byla tu včera babča, je zdr. sestra a říkala, že to tak bývá, že jak to nateče tak není vidět. Přijde mi to divný, hlavně že se chlubím a pak nic.Ale průjem má pořád a slintá taky jak bernardým neustále, tak asi jo!! Já už fakt nevím
Připadám si jak blázen, uvidíme za pár dní.
Ivo vidíš jak je Ráchelka šikulka, Fido se snaží pořád do sedu, ale zvedá se z leže, musí mít úplně namožený bříško. Se divím, že ho to nebolí ![]()
Na nohy se staví pořád, už vydrží chvíli stát pevně, když ho držím za jednu ruku.
Tak já jdu nachystat lžičku a čajík, abych nezapomněla a jdu si dopít kávičku a udělat ze sebe člověka ![]()
Krásný den a hodná dítka pa
Ahoj KAvi a šimonku to jsme rády že už jste doma!!!!!! A že máte pokožku čis´tounkou ![]()
Veru123 já ji dávám vždycky do sedu, polosedu a když zaspí tak ji dám ležet. Pokud se mi zdá, že se ji chce spát tak ji dám rovnou na ležato. V golfkách se jí líbí i v kočárku se ji líbilo. Na procházkách s ní nemám žádný problém.
Tak manža jede na ortopedii, je to horší než včera tak okolo oběda budeme moudřejší. Dokonce ani nechce abychom ho tam s malou odvezly a veze ho tam známá.
Odpoledne máme Vítání občánků a bojím se, že tam budu sama ![]()