Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
613
21.5.06 11:15

Ahoj holky,

Mončo, všechno nejlepší k svátku, užij si to a nech se dneska rozmazlovat.

Tak máme pořád 38st., doma mám jenom sirup a ten mu moc nejede. Pohotovostní lékárna u nás neni, takže nemůžu koupit čípky. Jestli mu stoupne horečka, tak asi vyrazíme na pohotovost. Já tam tak nerada jezdim, když je tam nějaká dr. s blbou náladou, tak si připadám jak debil, kterej se ani neumí postarat o dítě.

Jdu dodělat oběd, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.5.06 11:27

Pěkné nedělní dopoledne holky ,

Hani , ať se Ti podaří snížit tu teplotu a Davídkovi je líp.

Mončo , přeji Ti všechno nejlepší k Tvému svátku.

http://www.gify.nou.cz/…bory/167.gif[/img

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.5.06 11:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.5.06 11:41

Ahojky
tak jsem si odskočila od plotny k ntb.
Hani je moný, že bude mít to samý co Stázinka. U nás to takhle nějak probíhalo, prej ty teploty trvají jen 2 dny a do dalších dvou se dítě osype.

Mončo svátku dneska užívej,
douškem vína neplýtvej,
až Ti bude hej,
tak na nás vzpomínej!!!
Vše nejlepší přejí Gabka a Stázinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.5.06 11:53

Ahoj,
Gabko, to bych byla ráda, já ho pořád pozoruju jestli se mu už náhodou nedělaj flíčky. Ostatní moje děti totiž měli antibiotika do 3.měsíců, tak jsem se radovala, že Davča tomu unikne. No uvidíme co bude.

Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.5.06 12:10

Hani nám antibiotika nedali, jen kapky Fenistil a jsou moc dobré :lol: slaďoučké, takže až mě kousne komár, tak už nemažu, ale piju kapky :P
Dobrou chuť k obědu všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
21.5.06 12:47

Ahoj holky :lol:

Já jsem úplně vyfluslá,řeknite mě někdo,kdy ty dětičky začnou v noci spát :! :! :! :evil:
Já vstávám co 2 hodiny a dnes celou noc probrečel,zase se totiž osypal a myslím,že ho to svědilo a to bere 3×10 kapek Fenistilu-dávka jak pro vola a nic :cry:
Za chvilku jedeme k babičce,děda má narozky a udil masénko,tak se jdu nadlábnout i když abych pravdu řekla,tak mám už týden žaludek jak na vodě a nemám vůbec chuť k jídlu,bych se fakt zasmála,kdybych byla těhule :roll:
Mno,ale při naší frekvenci by to byl spíš zázrak :lol:
Celý dopo jsem uklízela,tak jsem ráda,že dítko předám babičkám a tetám a budu mít chvilku klid…
Tak hezkou neděli a zatím pá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.5.06 15:26

Ahoj holky,

Hani snad se Davídkovi podaří tu teplotu srazit. Já taky nemám ráda pohotovosti, za svůj život jsem je navštívila asi 2× a stačilo, natož tak s malým :roll:

KaVi no nekecej, že by bylo druhý :D 8O Třeba to máš jen z toho špitálu, ta jejich strava!! Na prochajdě jsme viděli sestru, ale ona si nás nevšimla, právě šla k babičce :lol: :lol:

Manža kouká s malým na hokej. No nechci to vidět večer, to asi spadne barák. Minule tak zařval, že já měla infarkt a malej tak plakal jak se lekl :roll: Hrůza!!

Tak hezký zbytek neděle pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.5.06 16:59

Ahoj holky,
teplota se drží na 37,8st., ale začal nudlit a pokašlávat, tak doufám, že to zvládne bez těch atb. Ted chvilku usnul, tak si jdu udělat kafčo.
Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
21.5.06 18:57

Ahojky, tak všichni jsou pryč a tady je pusto. Tak aspoň vy, které jste doma FANDĚTE NAŠI BUDOU MISTŘI!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
21.5.06 19:15

Ahoj holky!

Všem moc díky za přání k svátku. Ještě že mám vás na emiminu, jinak si na mně vzpomnělo mnohem míň lidiček, než jsem zvyklá :-( Že by to bylo tím, že jsem na té mateřské trochu mimo dění?

Hani - držím palečky, ať je Davídkovi líp. Musím říct, že já bych z něčeho takovýho byla pěkně vypleskaná. Mates zatím neměl ani rýmu.

Gabko - tak to je dobře, že Stázince je fajn. Jo, a to o tom proutníkovi Matýskovi neprozradím :wink: A náhodou nevěstu má jen jednu oficiální a jednu, kdyby se té první nelíbil. Ale zatím to vypadá nadějně u té první, takže je věrnej. Jedna virtuální pusinka na uzdravení se přeci nepočítá :-)

KaVi - to je pech, chudák Šimonek, že už mu to svinstvo zase vyskákalo :-(

Jinak v Hořicích bylo prima. Pouť jsme vzali rychle, jen jsme si dali pivko a koupili mimčům balónky. Jasně, že nám během čtvrthodinky uletěl. Ale jinak jsme si návštěvu užili. Ti známí mají holčičku Verunku, která je přesně o 3 měsíce starší než Matýsek. Je to takovej drobeček - je stejně velká jako Mat a o víc než kilo lehčí. Ale zato už krásně říká táta a máma a umí se postavit u nábytku.

Tak my jdeme taky fandit.
M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
21.5.06 19:34

Hezký večer holky ,

my doma taky fandíme, musíme vyhrát.

Přejeme všem krásný večer a pěknou dobrou noc.

Ještě se chci omluvit, že píši tak sporadicky a tak málo, ale manžel tam cosi pořád hledá na tom počítači tak až někdy bude víc klidu, tak napíši víc.

http://animace.org/…/G100321.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.5.06 19:53

Tak jsem si odskočila mezi fanděním, malej spinká a my s manžou koukáme na hokej, dali jsme si pivko. Tomu říkám pohodička. :lol: :lol:
Tak snad to kluci ještě otočí a budou MISTŘI!!!

Krásný dobrý večer pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.5.06 19:55

Ahoj,
tak měl 38,6st., ale podařilo se mi do něj dostat 2,5ml sirupu, tak by měla začít klesat.

Mončo, vypleskaná jsem byla při prvnim dítku, ted už vim co očekávat.

Ale vyřízená jsem, páč chce být zase pořád na ruce, ale omlouvá ho to, že mu neni dobře, jinak bych ho nechala vyřvat.

Tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.5.06 11:03

Pěkné dopoledne mamči ,

Tak mistři nejsme, ale stříbro je taky hezký :) .

Hani , jak je Davídkovi?

Gabko , už je to líp Stázince?

Kamčo , gratulace k půlroku Kačenky

http://sirmi.ic.cz/deti/87.gif

Malá mi teď usnula, tak jdu něco dělat, abysme pak mohly jít odpoledne ven.

Přejeme všem krásný den :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital