Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
386
24.5.06 17:49

Hani, mám pocit, že RP je schválený, od 1.1.07 na 7600,– a porodné od 1.5.06 na 17500,– Kdyžtak mě holky opravte :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
24.5.06 19:18

Hani - prezident to vážně podepsal. Vím to, protože jednak manža má co dělat s poslaneckou sněmovnou (není poslanec) a zjišťoval mi to a jednak mamka pracuje na sociálce, kde se porodné, RP atd. vyplácí.

My jsme dnes byli od půl dvanácté do půl šesté venku. Měli jsme sraz se dvěma holčinama od nás z deníčku. Byli jsme ve Stromovce a bylo to moc prima. Už se těším na ten náš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
24.5.06 19:34

Ahojte hloky

Gabko, Stázince velká gratulace k zoubku :D , je paráda, že to tak hezky zvládla. S tím otáčením, Dominika to taky baví hlavně když ho přebaluju :D a natahuje se přitom na všechno okolo. Ale nejraději hačá, to si může podat hračky a má u toho hezky rozhled a to je to co on potřebuje :)A nebyla jsem tu dlouho, protože měl manžel dovolenou, tak jsme si užívali a jednou jsem psala a nešlo mi to nějak odeslat a druhý den zase nefungovalo emimino vůbec

Hani, ať je Davídkovi líp, já vím co je to pořád nosit na rukách dítě. Dominik tak chtěl nosit skoro neustále do doby než začal sedět, protože potřeboval na všechno vidět :roll: Myslela jsem si, že mi upadnou ruce…

Jinak dneska v noci spal nějak neklidně, pořád se mlel jako pytel blech, včera jsme byli na obrnu, tak jestli z toho?
Přejeme hezký zbytek dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
25.5.06 09:16

Dobré ránko všem,

..tak dnes žádný narozeninky našich mimin :( :lol: , ale i tak přeji pěkný den všem…u nás je krásně slunečno, takže vyrazíme brzy ven.

Včera hlídala ségra, já si vyřídila, co jsem potřebovala,pak se pro mě stavil přítel, dali jsme si ještě rychlou večeři a mazali pro naše dítě, které bylo naprosto v pohodě a ani netesknilo po mamce 8O …ale i to je asi dobře

Dnes žádný plány - užijem si pohodu !

Takže všem krásný den…já ještě mrknu na net, na ty autosedačky :wink: a mám úkol ohledně TV, vybrali jsme typy, teď už jen zjistit kde jsou nejlevněji a objednat to

Pa, pa
Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
25.5.06 09:39

jsem celá nadšená, tak to musím hned napsat…Iva se zrovna před chvilkou sama poprvé otočila na břušek :D :D …motivací byla žirafa :)

tak jen takto…že mám radost

pa, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
25.5.06 12:04

Ahojda všem :lol:

Chválím všecky dětičky za zoubečky a pokroky v otáčení na bříška a sezení a rovnou píšu,že Šimon je na tom se svojí leností furt stejně :roll:
Nejstarší a nejlenošnější :? :lol:
Zítra odjíždíme do toho Rakouska,tak se dnes chystám,ale ňák to po včerejší kalbě vázne… 8)
Dala jsem si 2 pivka a cigárko a jak jsem odvyklá,tak se cítím jak po celonočním tahu… 8O

Co se týče oblečení po Šimonovi,tak vše schovávám,páč chci ještě druhý a pak se mě zase nechce kupovat vše znova.

Tak se mějte krásně a za týden pááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.5.06 15:11

Ahoj holky ,

všechny vás moc zdravím.

Kubíkovi a Stázince , gratuluji k zoubku.

Ivušce gratuluji k přetáčení.

Dominičkovi k sezení.

Moc děkuji za přání k uzdravení. V úterý jsem byla na pohotovosti a v nemocnici. Mám antibiotika a paralen. Včera jsem měla 39,4. Dnes jen 37,5. Už se to lepší :) Dva dni jsem proležela, teď už to trochu flákám :) .
Manžel se o mě staral a dělal úplně všechno, teda kromě kojení :)

Kavi , pěkně si to užijte v Rakousku.

Omlouvám se, jestli jsem na něco zapomněla, přečetla jsem si v rychlosti co jste psaly, a zase jdu na postel pěkně do teplíčka.

Jak je Davídkovi a Stázince?

Přeji všem krásné odpoledne a marodům brzké uzdravení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
25.5.06 15:48

Ahoj holky, tak Stázinka je úplně zdravá.
teď koukám, že jak píšu tak mi tady lítá reklama na KDU-ČSL s tímto textem: 7600,– maminkám. Držíme slovo!
Jak jste psaly takuž je to pase, už je to schválený tak co slibujou?
Ach jo, a co holky jdete volit?
KaVi přejem šťastnou cestu a parádní pobyt, hezky si to užijte :lol:
Ivo to je dobře že už je ti líp. A manža je pašák, že Vás holky takhle opečovává :D
Ha Gratulace Ivušce k přetočení!!!!!!
Tady je zataženo a jsem jsem nějaká unavená a tak budu zatím končit. Jestli do mě vleze další enrgie tak ještě napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
25.5.06 17:17

Ahoj, ahoj,

tak to je dobře marodi, že jste se už uzdravili, Iva a malá Stázinka…no a co Davídek od Hanky ? Jak ten ještě ?…

Tady už se taky zatáhlo, ale procházku jsme naštěstí stihly.

Teď se vrhnu na objednání v Lavetě, Iva NUTNĚ potřebuje další dupačky a nějakej ten kabátek :! :D …přítel už by se usmíval :)
Já už jsem se včera stavila v HaM, ale nic jsem nakonec nevybrala - to jsme tam byli před týdnem.

Ta reklama je hrozná, ale já zrovna piju jejich „čaj pro klidné chvíle“ či jak, co jsme dostali do schránky, nádherně voněl, tak jsem neodolala :lol: Volit ale budu jinou stranu :(

KaVi přejem krásný týden v Rakousku a hlavně odpočinek ! :wink:

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.5.06 17:29

Ahoj holky,
já jsem taky dneska nějaká unavená, teda spíš líná.
Davča je bez horeček i srajděry, ale to vztekání mu zůstalo. No hlavně, že jsme se obešli bez atb.
Volit půjdu, chodim pravidelně, hlavně proto, že pak můžu s klidným svědomím nadávat . Děsně mě totiž vytáčej ty který nechoděj a pak maj plnou hubu keců.
Kavi, neni lenoch, moje děti seděli a lezli v 9.měsících, takže má ještě dost času.
Jdu si udělat kafe, snad se trochu proberu.
Zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
25.5.06 18:05

Ahojky všem mamčám a dítkám :D :D

Jsem dneska nějak vyřízená, taky mě bolí v krku no doufám, že to nebude angína jako u IvčiP - jo mimochodem přeju brzké uzdravení,docela dost na ně trpím a nějak podezřele dlouho nic :o

Jináč včera jsme vejletovali celý den po příbuzných,měli jsme hromadný obídek v restauraci a pak návštěvy a prochajda po městě a musím říct, že to bylo fakt super-Kuba je vždycky na návštěvě takovej zlaťoučkej, jsem říkala, že budu muset chodit častějc :D

K těm oblečkům co jste řešily-taky všechno syslím,páč bych chtěla ještě jedno dítko, tak si myslím, že se věci budou hodit a navíc je mi je líto dávat pryč. Zatím to mám v pytlích nahoře ve skříni, ale budu to muset nějak vymyslet líp, páč máme pidi byt tudíž, málo místa :(

Co se sezení týká, tak my také nic, jinak na bříško se Kuba obrací v pohodě a pořád (ale jen na jednu stranu), no a nazpátek mu to nejde, tak vždycky začne hulákat a musím ho jít otočit. Do sedu se zatím snaží dostat, když leží na zádech přitahováním hlavičky,ale údajně to má jít z bříška přes kolínka - tak mu to Kubíkovi budu muset vysvětlit :)

Jo holky, mám dotaz (asi blbej, ale nějak se neorientuju), ten zvýšený rodičák se vztahuje i na nás nebo jen na maminy co o něj budou žádat v novém roce?

KaVi - přeju pěkný výlet, taky už bych někam vyrazila

tak končím, manža přišel z práce a už si tu ze mě dělá srandu, tak já ještě juknu,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
25.5.06 18:57

Holky jsem tu jen na skok, PC okupuje taťka :cry:
Miskulo, zvýšený RP se vztahuje na všechny :D .
Všem přeju krásný večer a klidnou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
25.5.06 19:31

Ahojte,

Ivušce veliká gratulace k přetáčení :D

KaVi, šťastnou cestu a příjemný pobyt… :P

Ivo, ty se brzo uzdrav!

Tu nic nového, přijel nám taťka, tak si užíváme, jede až v neděli večer, tak jsme rádi :) Dominik už spinká, tak si taky lehnu a budu koukat na tv.
Hezký zbytek dne a hodný dětičky…
 Papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
26.5.06 09:05

Dobré ráno,

předem Filípkovi vše nejlepší k svátečku :D a k měsíčninám vše nej jemu, Šimonkovi a Kubíčkovi :! :D :D

Tady je nějak podivně, chvilu poprchává, chvilku ne, tak nevím, jak dopadnem. Chtěla jsem zase do Tišnova do MC, ale ráno, jak jsme měli vyjet, pršelo, auto teď nemám, tak jsem to vzdala.
Tak doufám, že nám to alespoň vyjde odpol. na procházku.

Navíc dnes nebude můj den, už jsem se stihla ráno polít horkou vodou, když jsem malé dělala flašku a 15 min. na to kafem (horkým) :cry:

Takže alespoň vám všem heký den.
Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.5.06 09:18

Ahoj holky a miminka,
Taky přejeme všechno nej dnešním oslavencům.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/b20.gif

Tady je zima a prší, no prostě hnus. TEd zrovna místostarosta hlásí, že se v poledne zase začne topit. Sedim u pc a mrznou mi nohy. Já chci teplo.

Davča usnul, jdu si udělat kafčo, tak zatim ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí