Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
578
4.6.06 18:31

Ahoj holky ,

Matymu gratulujeme k sedmiměsíčninám.
http://www.gif.unas.cz/…zky/1827.gif

Jarčo , Ráchelka toho taky moc nesní. Na oběd před mlíkem trochu hruškové nebo jablkové přesnídávky od Hami, a to je vše. Asi to chce čas.

Taky bych měla jít žehlit, mám tam už tři pračka na žehlení. Omezila jsem žehlení na minimum, opravdu jen to co musím. Teď jdu ještě něco upéct.
Byli jsme odpoledne s Laamargaritou a Tedýskem venku, tak to bylo moc hezké, člověk se provětrá a přijde na nové myšlenky.

Mějte se hezky, a já kouknu do galérky a běžím zase něco dělat.
 Pá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.6.06 19:01

Ivčo, díky za přání pro Matýska.
Ještě se připomínám - napiš mi do SZ, jakou práci manžel hledá nebo co umí, a já se poptám u nás na personálním. Třeba se něco najde. Snad si to nepletu a psala jsi, že má částečný invalidní důchod, ale to by nemuselo vadit. A když nebude práce hned, tak si tam jeho údaje můžou nechat a ozvat se příště. Pracuje tam moje kamarádka, tak vím, že opravdu obvolávají uchazeče o práci, pro které práci neměli, a po čase se našla.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
4.6.06 19:44

Ahoj,
přejeme Matýskovi i Ráchelce všechno nej k 7.měsíčninám :) :) Už máme ty dětičky tááák veliký :lol:

Já vím, že b toho Domik nemusel sníst hodně, ale je mi divné, že když to předtím v pohodě baštil, tak že naráz nechce. Dělám pauzu, má jen mlíko a kaši. Snad to pomůže.

Tak hezký zbytek večera, jdu ležet, mám rýmu jako blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
4.6.06 20:16

Ježkovi voči! Já jsem ostuda, na Ráchelku bych zapomněla :oops:

A to jsem o ní zrovna dnes vyprávěla mamce a říkala jí, že jsou s Matem narození stejnej den.

Takže Ráchelko , všechno nejlepší k 7 měsíčninám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
5.6.06 08:45

Ahojte maminky, děťátám vše nej k měsíčninám,,,i když jsou to už pořádně velká děťátka, co?
Holky berete někdo Triquilar antikoncepci,,,přestala mě vyhovovat a zůstaly mi ještě dvě platíčka.Když tak se zeptejte i vašich kamarádek…pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.6.06 08:46

Ahoj maminky a miminka,

tak nejdříve popřejeme všem osalvencům k jejich měsíčninám.
No Stázince to pomalounku mizne. Já jsem taky na modřiny jako dělaná. Nejhorší to bylo v těhotenství - pořád jsem se bouchala do dveří a tak. Prostě jsem šla a nějak jsem nevybrala zatáčku a pak jsem dávala pozor na břicho a tak to odnesly paže. Nebo ani nevím kdy jsem se bouchla a najednou koukám a modrák :lol:
Ivo buď v pohodě, nic není důležitějšího než zdraví, přesně jak říkáš. Pro Ráchelku se chodítko možná úplně zbytečné, protože podle toho jak je šikovná, tak bude capkat sama co by dup!!! :D Z ní si naši prckové berou příklad :P
Moni to jsi fakt hodná, že se u vás pozeptáš na práci pro manžela Ivy. Bylo by to parádní, kdyby to vyšlo!!
Dneska jdeme na KO v 6M (přitom jsme tam byly v 5,5M a teď má Stázinka 7M), tak jsem zvědavá na míry.
Včera jsme malé zase přestavěli pokojíček a paráda.
Holky už vaše mimi říká táta nebo máma????
Odpoledne máme plavčo, tak se ozvu večer.
Jo, a Stázinka umí sama paci paci!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
5.6.06 10:28

Pěkné dopoledne mamči a mimča ,

děkujeme za přání k měsíčninám.

Gabko , to je fajn, že už to Stázince mizí. Máš pravdu, Monča je moc hodná s tou prací pro manžela. Už jsem jí poslala SZ. Ať vám dopadne dobře ko u doktorky. Já jsem zase vůbec nebyla s malou na kontrole v 5. měsíci.
My jdeme 15.6. na očkování. Malá dělá paci paci jen někdy, už se ale pokouší sama sednout a docela jí to jde. Máš pravdu, že chodítko asi potřebovat nebude, protože si pomalu stoupá na nožičky sama od sebe, když se o nás opírá. Ať se vám odpo pěkně plave.

Pěkný den.
Iva

http://www.gif.unas.cz/…zky/1908.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.6.06 10:42

Ahojky maminy a dítka

Matýskovi a Ráchelce opožděně vše nejlepší k sedmiměsíčninám

My se nakonec v sobotu po obědě zbalili a jeli k tátovi, grilovalo se a bylo to super. Sice byla trošku zima, ale aspoň jsme se vyvětrali.

Rýmu mám neustále a malej už má taky plnej nos, tak to jsem vážně nadšená!!

Gabko tak to je Stázinka šikovná, já to pořád malýho učím, on se tomu strašně směje, ale zatíná pěstičky a nechce natáhnout prsty, zato chodit za ruce by chtěl pořád :roll: Taky se otočil z břicha na záda a dal si takovou ránu do hlavy, že jsem se až lekla, nebrečel, ale zůstal úplně paf a čekal co bude, pak se začal smát. Tak se otáčí jen na posteli, tam ví, že je to měkké. :lol:

Ivo žehlení, to už nekomentuji, taky jsem to omezila na nutné věci a pořád mám pocit, že je toho nějak moc, ale co se dá dělat. Teď jsem zas vyprala 2 pračky tak mám zas zábavu na večer.

Jarčo, malej taky nechce někdy otevřít pusu, tak buď taky dělám blbiny jak psala Verča a pak mu to šupnu dál do pusiny a nebo ho chvíli nechám a on pak baští, protože je hladovej.Ale u nás je to jen občas, taky přestal jídlo prskat tak nejsme tak barevní :wink: Ale mohly by to být zoubky, třeba mu vadí ta lžička. Chvilku vydrž, třeba se to samo upraví.

Holky tak jak to máme s tím hubnutím? Ještě stále se měříte a vážíte nebo jsme to vzdali?! Já teda úspěšně pokračuji v hladovění večer a manža se mnou dokonce každý večer cvičí, prej chce být taky šlang!!! :lol: Ale vidím první výsledky, tak jsem fakt ráda, že jsem to vydržela.Já takový opůrce cvičení :roll: 8O
Gabko ty jsi taky psala, že jsi shodila asi 4kg tak gratuluji :lol:

Tak já jdu pokračovat ve vaření, malej spinká a pak jdem na prochajdu, je tam celkem přijatelné počasí

Zatím pa a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.6.06 10:50

Ahoj holy!

Ivčo - SZ došla, tak už jsem napsala mail kámošce na personální a uvidíme.

Gabko - teda Stázinka je borec! Mates paci paci tvrdě bojkotuje. Zaplácá se mnou tak dvakrát a pak zatne ruce a nikdo s ním nehne.

„Mluvení“ - Mat dřív vedl doslova projevy :-), ale pak přestal skoro úplně, jenom vřískal, a v poslední době pořád opakuje hehehe a tak jednou denně zkusí něco jinýho, třeba včera to bylo něco jako beneke :-)

Péťo - s tím měřením a vážením to nějak vyšumělo. No, pro mě žádná škoda, jenom bych se vztekala, že vy hubnete a já ne :oops: Já se vždycky přes týden držím, něco málo shodím a pak přijde víkend a náštěvy a žranice a je to zase zpátky. Tenhle víkend u našich byl na jídlo úplně děsnej. Acho jo :-(
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
5.6.06 10:51

Gabko ještě jsem chtěla napsat, že já v těhu. měla to stejný, pořád jsem někde objevovala modřiny a nevěděla ani kde jsme k nim přišla a do dveří jsem se taky nějak ke konci nemohla trefit.
Tak ať se Stázince brzo vytratí a hezké plavání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
5.6.06 11:13

My také ještě přejeme s Tedýskem Ráchelce dodatečně k včerejším 7měsíčním narozeninkám nejnejnej!!!!!

http://www.gify.nou.cz/…bory/118.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
5.6.06 11:15

Ahoj holky,
tak nejdříve gratulace Ráchelce a Matýskovi ke včerejším 7.měsíčninám.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/b7.gif /> Paci, paci udělal 3× a už nechce, ze slabik momentálně vede tata a dede, já už jsem si zvykla, že moje děti říkaj mama až poslední. Sezení je v nedohlednu, leze pospátku, klečí na čtyřech a houpe se, udělá pár krůčků za ruce a zuby zatim žádný. Ale v pištění a ječení je přeborník.

S hubnutím jsem na tom stejně jako Monča, přes týden mám 1-1,5kg dole a v neděli je to zase zpátky, to jsou ty žrací víkendy. Ale až začne Davča spát celou noc, tak něco půjde dolu samo.

Modřiny se mi dělaj pořád, stačí se někde trochu tuknout nebo braní krve a jsem samá modřina.

Tak se zatim mějte, jdu dělat oběd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
5.6.06 11:45

Ahoj holky,

také přejeme Matýskovi a Ráchelce vše nej ! :lol: :lol:

To je dobře, že je Stázinka už lepší a vy holky nemocný, už lepší. Já se bojím, kdy to dorazí na nás :?

S hubnutím to je tak nějak, ale uvidíme, snažím se nepřejídat, protože v těhotenství a pak jak jsem kojila to byly fakt hody. Taky bych chtěla začít cvičit na břicho, bo to je tragické, stále mám ten vytahaný vak :D, snad se to povede nějak zmírnit.

Včera jsme byli u známých na návštěvě, mají holčičku 7,5 měsíce a je bezvadná, leze jak drak, takbyla sranda. Po Ivě se vrhala a malá na ni natahovala ruce a smála se na celé kolo. Je to prča s těma děckama.

Jinak u nás samo žádné sezení a lezení nehrozí, na bříšku malá vydrží docela dlouho, nožičkama mele jako do lezení, ale nehne se, zaboří hlavu do deky a je hotovo.

Takže snad dnes vyrazíme ven - já už bych chtěla normální jaro, ne tohle…

Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.6.06 19:20

Ahoj holky,
máme 72 cm a 9090g :lol:
Plavání bylo taky výborné, už se Stázinka potápěla, teda jenom obličejíček. Dneska vůbec neplakala, paráda. U nás je dneska docela hezky. Teď tady svítí sluníčko. Malá si hraje v ohrádce se želvou a já rychle sděluji dnešní zážitky. Koupila jsem Stázince plavečky v celku, snad ji budou přes břicho chcihcihcihcichi. Až malá usne tak budu žehlit, jak jsem četla není to u některé z vás oblíbená činnost. Tak mě žehlení vůbec nevadí, žehlím snad úplně všechno. Kdysi jsem si nedokázala představit, že bych žehlila bez televize, teď když si musím čas na žehlení přímo vyšetřit, tak žehlím jen u rádia. Televizi z ložnice jsme dali pryč. Tak máme jenom v obýváků a když tak si v posteli čteme.
Tento týden by mi měl manža koupit ty šaty asi ve středu. Chtěla bych vyrazit do OC Chodov, otvírali ho přesně v den narození Stázinky, tak bych to tam chtěla pošpízovat.
Zítra dopoledne mě čeká školeníčko a manža bude hlídat malou.
Jo a dneska mi Dr. říkala, že můžeme malé dávat jogurty. Moc ji chutnal, hned jsem ji ho dala na sváču, než jsme vyrazili na plavčo.
Jdu si dát kafčo, sice bez kofeinu, ale aspoň nějaké. Normální nescu nemůžu, protože pak nemůžu usnout. Tak s kofeinem piju jenom ráno a pak vyjímečně, když jsem třeba v restauraci.
Jo a u nás otevřeli novou pizarii s kavárnou a dětským koutkem, tak tam půjdem s manžou na oslavu našeho výročí 13/3 let.
Krásný večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.6.06 19:31

Gabko - teda Stázinka je teda kus ženský, ale to není nic novýho, že jo :-) Kolikátou lekci plavání jste dnes měli? My jdeme zítra na třetí a pak už zbývjí do prázdnin jen další 3. Lektorka říkala, že to potápění snad v tomhle zkráceném kursu stihnem.

Žehlení - taky nesnáším a naštěstí skoro vůbec nežehlí. Matýskovi nežehlím nic, sobě jen rifle a věci, které se bez žehlení nedají nosit. Manžel si většinou žehlí sám.

Ještě jak jste psaly o potížích někam se vejít v těhu, tak já jsem bojovala jen s jednou věcí. 9 dní před porodem jsme se přestěhovali a v novým bytě máme v ložnici zašupovací dveře, který navíc jdou blbě otvírat a zavírat. Jak jsem v noci chodila často na WC a nechtěla budit Honzu šoupáním dveří, tak jsem vždycky otevřela jen kousek a chtěla se protáhnout. No, a jak jsem byla zvyklá z před těhu, tak jsem se vždycky do té škvíry snažila narvat bokem :-)

Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital